המשך עזרה ברכישת MD/נגן MP3

yossix

New member
המשך עזרה ברכישת MD/נגן MP3

אחרי התשובות שקיבלתי מכם בבוקר החלטתי שאני יורד מרכישת מיני דיסק נייד ומחפש נגן mp3.לאחר מספר שעות לא קטן החלטתי ללכת על RIO 800 עם זכרון 128 MB .באתר CNET העורכים נתנו למכשיר ציון 9 אבל כמאה מתוך 140 רוכשים השאירו פידבק שלילילמכשיר. כך שאני מתלבט שוב. א.האם מישהו יכול לעזור מנסיון אישי?המכשיר עולה כ-250 $. ב.במידה ובכל זאת אלך לכיוון המיני דיסק, איזה סוג קבצים ניתן להקליט ע"ג הדיסק?הבנתי שmp3 לא ניתן אך האם ניתן להמיר אותם ואז להקליט?האם יש דיסקים מקוריים לרכישה בחנויות? שוב תודה על העזרה

Summoner

New member
לא הייתי בדיון הקודם אבל

לי אישית יש נגן MP3 6GB, שנקרא Archos Jukebox, עליו אני יכול להמליץ בחום. לגבי הריו, לא עדיף ללכת על ה-Rio Volt? זה נגן דיסקים MP3 עם איכות מצויינת ועובד מצויין. חבר שלי רכש אותו לפני כחודש והוא מאוד מרוצה. לגבי מינידיסק, זה כמו קסטה. אתה מחבר ומקליט, רק קצת יותר איכותי ואפשר לעבור טרקים. אין MP3 או העתקת קבצים למינידיסק, פשוט הקלטה, במונו או סטריאו, ואולי בחירת רמהת כיווץ במכשירים חדשים.

R750-Girl

New member
לא נראה לך מוגזם לשלם 250$ ל128מגה

כאשר ה NEO 20 ג´יגה עולה 450$??? מחיא פראי ומוגזם לדעתי יש לריו. חוצמזה, 128 MB זה ממש מעט וימאס לך להאזין שוב ושוב לאותם השירים, או לחילופין להטעין את המכשיר מחדש בשירים. לדעתי רד מהריו

למעלה