המשך ספור...

עוף כנף

New member
המשך ספור...

לפני כחודש, פרשתי בפניכם ספור של פרק ב´, חד-הורי שנישא לרווקה בעקבות הריון, והקשיים בהם הוא נתקל. ועכשיו, מגיע הספור כנראה לתחילת סופו. לפני כשבועיים בא לעולם פעוט נוסף לבני הזוג. כחודש לפני לידתו החלה בת הזוג בהעברת חפצים מהבית, בסתר, לבית הוריה. לאט לאט חפצי הפעוט הראשון, כלי בית וחפציה האישיים, התחילו להיעלם מהבית. כשבוע לפני הלידה, עברה בת הזוג להתגורר אצל הוריה, כך יהיה לה קל יותר לטפל בפעוט הראשון ולהתכונן ללידת השני, הסבירה. היא כבר קבלה את ההחלטה. ובן הזוג גם כן. והתינוק בא לעולם. לבני זוג שמיד עם לידתו מתכוננים להליך של גירושין. (ואיכשהו נראה לי שהספור מתקשר גם לסוגיית "גניבת זרע" שהעליתי, איכשהו נראה לי שמטרתה של בת הזוג מתחילת הדרך הקצרה בה הם ביחד, היתה הבאת ילדים לעולם ותו לא).

amigor

New member
קיצור דרך להונאה אנושית

מזכיר סיפור של זוג שבהליך טיפולים מהקושי להביא ילד לעולם, במשך ההליך בת הזוג בגדה בבעלה עם גבר אחר, לדברי הבעל האשה המשיכה כביכול לבקר במרפאה לפוריות, כשהרופא בא לבשר לבעל כי הרעייה מעוברת, הבעל בחישוביו והכמיהה לילד ערך מעקב ביומנו, ומצא כי יש לו ספק, לאבהותו לעובר בויכוחים ומריבות עם הרעייה לספקותיו, הספק גדל עד למהלך גירושין בפסקי הדין השופט נותר בדילמה ובייעוץ עם גורם בכיר, פסקו לבעל כי עליו להכיר בילד גם עם הספק אשר על ליבו, מהסיבה כי במדינתנו היהודית והיה כי יוכח שאינו אביו, יקרא בישראל ממזר/ה וחיי הילד לעתידו אבדו. גם דרך קצרה לאשה,והיא ארוכה לגבר שאבד את אימונו באשה שהונתה אותו דרך חיים של איש, שהשד יודע לאן יובילוהו.

עוף כנף

New member
והאב הביולוגי?

פסיקה תמוהה, בעיני. הלא האם יודעת מיהו האב הביולוגי. אם כך, מדוע יש לחייב את הבעל ולא את האב במזונות?

מדהים אותי

היו כבר כמה שירשורים בעניין של אב. מסיבה מאוד לא ברורה, נראה שמה שחשוב זה מה החוק אומר ומי משלם כסף.

למעלה