אילן אשד או מי שלא יהיה
מבלי להיכנס לפרטים אני יכול להעיד כי אני מכיר ת האיש (ליתר דיוק את הייצור) ההכרות עימו נמשכה לא מתוך בחירה מספר חודשים, אילן הינו אדם בעל אינטליגנציה גבוה מאוד (באופן חריג), יש לו יכולת בלתי רגילה לזכור מידע ולשנן מידע, בעל ידע נרחב מאוד בתחומים רבים ומגוונים החל ממיסטיקה, פוליטיקה, מדע, פילוסופיה ועוד ועוד... אני חיב להעיד כי בפגישתי הראשונה עם האיש, עשה רושם של אדם חכם מאוד אם כי מוזר באופן חריג, עם הזמן למעשה די מהר הבנתי שהאדם שרוט באופן רציני, האיש ללא ספק יכול למראית עיין להיתפס כאדם כריזמטי, אדם זה כאשר מציב לעצמו מטרה ישיג אותה בכל דרך. האיש מפליג בתאורים ארוכים ומתישים על הישגיו בעבר, על יכולתיו, הכרויותיו - הוא יכול להיות כה משכנע עד כדי כך שכל אחד שיפגוש בו כאשר (כמובן לא בדמות שהוצגה בטלויזיה כי אם בהתנהגותו הנורמאלית) מדבר יחשוב שמדבר עם אדם בעל ידע רב בתחומים רבים, עד כדי כך שיגרום לאנשים אפילו להעסיקו בתפקידים בכירים. לדעתי הלא מלומדת (איני פסיכולוג) האדם פסיכופט, הוא כה חולה עד כדי אמונה מלאה בדברים שמספר, מהכרותי עימו אני בטוח שגם כעת משנתפס אינו חש מבוכה מכך, כי אם הזדמנות להראות את יכולתיו בתחום המשפט, אני מאמין שכעת יהפוך את המצב למלחמת חורמה במערכת כלבוטק וינסה ללכת בקו של פגיעה בשמו הטוב וכניסה לחייו הפרטיים - אם תחשבו על זה תראו עד כמה מתוחכם האיש - הוא יצר מצב בו הוזמן לביתן של המסכנות על ידם, איש לא יוכל לטעון כי איים או הכריח אותן עשות דבר מה, הוא שיחק את האדם המסכן החלש שלא יכול להזיק לאיש, במשחקו נראה כי מעולם לא דרש דבר מה מהבנות המסכנות, אם יואשם בהבטחות שוא לכספים יטען כי לא חתם על כל הסכם עם אף אחת מהנשים, שמעולם לא דיברו איתו על כסף בקיצור נראה לי שבמאבק משפטי תהיה כאן בעיה לא פשוטה.... כעת משראיתי למה מסוגל איני יודע אם להאמין למילה מהמילים הרבות שתיאר בהן את חייו, משפחתו, בעיותיו וכדומה... מה שכן אוכל להמליץ לגבי אותו אילן, אם ישרוד את התלונות שקרוב לודאי יהיו עליו כעת ולצערי תחושתי כי ישרוד אותם... פשוט אל תתעסקו עם האיש הזה!!! אני בטוח שכעת יחלו עוד ועוד סיפורים לעלות לגביו, תמיד ידעתי שהוא פסיכי רק לא האמנתי לדרגת השפל שיכול להגיע לצערי לא אוכל לפרט עוד דברים על מנת לא לפגוע באנשים אחרים, אבל האמינו לי האדם פסיכופט ויש לאשפזו!!!