המשך משחק "זה או זה".

קורורו

New member
מאחר ואין לי מושג מה זה "מגן מצח"

(קסדה? כבר יש בסדרה!) והאוזניות של יו זה באמת משהו מיוחד - האוזניות D: את הכובעים המוזרים של ילדי הסירנה יחליף: שיער ארוך במיוחד או קרחת?

שיער ארוך במיוחד.

כי שיער ארוך זה תמיד יותר טוב. הראוי ביותר לתואר "נער המשקפת" הוא: טאי, דיוויס, טאקאטו או טאקויה? ואלה מגני מצח, מהסדרה נארוטו

קורורו

New member
טאי.

...זה לפחות מה שהייתי רוצה להגיד
אבל אני חושבת שדיוויס :X המתאים ביותר לזאב בודד: מאט, קן, ריקה או קוג'י?

קמגארו

New member
מאט!!!!!!!!!!!!!!!!

אמממ וואו זה הפעם הראשונה שלי .....התרגשות ! אז אמממ הבולנדיני היותר שולט מאט טיקיי ואממממ מי שם עוד בלונדיני ? האאממ....עשיתי את זה בסדר ?

Goggle Girl

New member
איזומי! D:

נאם נאם. הכי בקראש על הנער משקפת של העונה אבל בהכחשה - סורה, מימי, היקארי, מיאקו, רוקיה, ג'ורי, או איזומי?

ג'רי, כמובן.

וזאת רוקי, יא מושפעת
המ...קמאגרו, הרעיון הוא לבחור אחת מבין האפשרויות המוצעות לך בשאלה, ואז לתת שאלת "זה או זה" משלך. למשל: אי הקבצים או יבשת סרוור? עכשיו תבחרי אחת מהן, רצוי עם נימוק כדי שנדע למה בחרת דווקא באפשרות הזאת, ותתני שאלה משלך

Digi Lista

New member
אז אני לא יכולה לבחור במקום?../images/Emo3.gif

האם מדובר בעוד אחת מהקונספירציות של מיליהו?

קורורו

New member
נו,

אפשר לנסח את זה אחרת: גטומון כשהיא כיסחה לגריימון ושאר האלופים את הצורה בלי בעיה, או גטומון שצריכה לדיג'יגדול כדי להביס כמה ג'וקים..
רנאמון ירוקה D: ואין לי מושג למה בדיוק ^^' גילמון כהדיג'ימון של טאקויה או אגונימון כהדיג'ימון של דיוויס?

XDDD נכון!

אגנימון הדיג'ימון של דיוויס, כי וימון לא התאים לסטריאוטיפ של "דינוזאור בצבעים חמים שיורק אש", שהוא תמיד הדיג'ימון של הגוגל בוי. נימון חכם עם הספר של בוקומון או בוקומון טיפש עם המכנסיים של נימון?

קורורו

New member
נימון חכם! D:

מה? תמיד יש את הכמה שניות האלה שהסתום הראשי נשמע חכם וכולם בוהים בו... למרות שבד"כ הוא חוזר להיות אידיוט גאבומון דיג'יגדל לסידראמון (נחש הים שגרורומון נלחם בו בעונה הראשונה) או אגומון למונזמון (הדובי הצהוב)?

גאבומון לסידראמון.

כי הוא הרבה יותר מגניב. טנטומון דיג'יגדל לפליימון (הדבורה הזאת) או גומאמון דיג'יגדל לסידראמון?

קורורו

New member
גומאמון לסידרמון

כי כבר היה לנו את הוויכוח אם סידרמון קשור בצורה כלשהי אליו הוקמון לבירדרומון או ביומון לשורימון?

למעלה