המשך מפגש
ברוח ההזמנות של תפוז לסרטים לאחרונה
ורשומה על מפגש בלוגרים ....הגיע הזמן לרשום גם על איך שהמפגש הסתיים.....
~~~~~~~~~~~
זוג ידיים חסונות עוטפות אותי ופניי נמחצות אל חזה גברי. בדיוק מה שהייתי זקוקה לו כרגע.
"אני לא מאמין" אתה לוחש אל שערי "פשוט לא מאמין."
הנה זה אמיתי...זה באמת קורה...
אני מחזירה לך חיבוק ואז מתרחקת רגע כדי להביט בך. עייניך עוקבות אחרי שלי .הפעם אנחנו באמת מכירים.
"רוצה לאחוז בך" אתה אומר ואני מתרגשת .אתה מדבר כמו שאתה כותב. במילים גבוהות , מלטפות כאלו.
"גם אני" שומעת את עצמי אומרת לך.
אתה לוקח את ידי ומושך אותי משם . אני נותנת לך להוביל אותי הלאה, רחוק מכאן.
נכנסים לרכב שלך ,אתה מתניע ומתחיל לנסוע. יד אחת על ההגה, יד אחת על הירך שלי. נוגעת , מלטפת. כמו לא רוצה לנתק את המגע , שלא אעלם לך.
מגיעים לחוף הים ואתה נוסע עוד ועוד ,מחפש פינה חשוכה ואז נעצר. המנוע דומם, רק המוזיקה מהמערכת ממלאת את הרכב.
המוזיקה והמתח המיני ביננו.
אנחנו פונים זה אל זו . צוחקים לרגע במבוכה. ידך נשלחת אל פניי וראשך קרב אליי.
אינספור פעמים התנשקנו במסרים, מתארים כל שנייה וכל רגע אבל כשפתייך פוגשות את שפתיי, העולם עוצר לרגע.
מגע החום של פיך על פי. שפתייך רכות , מתוקות, מזמינות. לשוני נשלחת אל פיך וידיי לחבק את צווארך. אתה נענה לנשיקתי ומצרף את לשונך .אני נושכת אותך ואתה צוחק .
"בוא נעבור אחורה" אתה לוחש "חייב להרגיש אותך"
במהירות עוברים למושב האחורי . אני מתישב ואני עלייך . זרועותייך שוב מחבקות אותי . עוברות על גבי, על מותניי.
שפתינו לא נפרדות לרגע , לא מצליחים להתנתק זה מזה. גומעים אחד את השנייה שוב ושוב . מנשקים צוואר, לחי , סנטר .
ידיי משוטטות על גופך ואני מפשיטה אותך. נאנחת בהנאה כאשר מעבירה צפרניים על גופך החסון.
אתה מרים את חולצתי מעל ראשי וקובר את פנייך בין שדיי. שואף את ריחי, מתגרה. אוחז בשדיי ומועך .
פורם בידיים מיומנות את החזייה ומשחרר פטמות קשות ומגורות.
הנה זה אמיתי...זה באמת קורה....
פיך החם נסגר מעל הפטמה. אני נושכת את שפתיי בהנאה. לוחשת את שמך . מתגרה מהזיקפה שלך .
שולחת יד אל מכנסייך, מלטפת את האיבר הכלוא שם בפנים.
"חלה עלייך חובת ההוכחה , יקירי" אני מחייכת אליו. באותם אלפי מסרים תיארת לי שוב ושוב איך תחדור לתוכי ואיך תרגיש ומה תעשה.....
מתפתלים בחוסר נוחות ומתפטרים מהבגדים המיותרים. החריץ שלי חם ורטוב. מגורה ומחכה.
אתה חושף איבר מרשים ביותר ואני צוחקת "אז לא בילפת בתיאורים"
"גם את לא" צוחק חזרה ומעביר יד על מקור החום שבין רגליי.
הנה זה אמיתי....זה באמת קורה...
אני ממקמת את עצמי מעלייך. ידייך אוחזות במותניי. קצה הזין שלך מלטף את הפתח שלי ואני מתגרה בך ובי .
מחליקה לאט לאט עלייך. רוצה להרגיש אותך בכל מילימטר .
אתה ממלא אותי בזין גדול וחם .מכווץ ירכיים ונדחק אליי יותר עמוק. אני גונחת בהנאה. נעה מעלייך באיטיות.
מצטטת באזנייך דברים שכתבתי לך ....לוחשת את שמך.
"תגמרי יקירתי ...תגמרי..., אני רוצה להרגיש את המיצים שלך ניגרים על הזין שלי..." אתה לוחש לי
ואני מגבירה את הקצב . רוכבת עלייך בחוזקה ואתה דוחף מלמטה .
מביטים זה לזה בעיניים.
הנה , זה אמיתי, זה באמת קורה...
מרגישה את אורגזמה שלי נבנית והכוס שלי מתהדק סביבך . אני גומרת וצועקת את שמך. אתה אוחז בי חזק וממלא את הכוס שלי בזרם שלך .
טורפת אותך בעוד נשיקה רעבתנית ואז עוצרת לרגע. מניחה ראש על כתפייך.
אתה מערסל אותי ואני מלטפת את פנייך. עדיין לא מאמינה למה קורה ביננו
הנה, זה אמיתי , זה באמת קורה...
"זה הופך את הכל לאמיתי מדי" אני אומרת.
אתה מלטף את לחיי ומביט לתוך עיניי "אין יותר אמיתי מזה...."
ברוח ההזמנות של תפוז לסרטים לאחרונה
ורשומה על מפגש בלוגרים ....הגיע הזמן לרשום גם על איך שהמפגש הסתיים.....
~~~~~~~~~~~
זוג ידיים חסונות עוטפות אותי ופניי נמחצות אל חזה גברי. בדיוק מה שהייתי זקוקה לו כרגע.
"אני לא מאמין" אתה לוחש אל שערי "פשוט לא מאמין."
אני מחזירה לך חיבוק ואז מתרחקת רגע כדי להביט בך. עייניך עוקבות אחרי שלי .הפעם אנחנו באמת מכירים.
"רוצה לאחוז בך" אתה אומר ואני מתרגשת .אתה מדבר כמו שאתה כותב. במילים גבוהות , מלטפות כאלו.
"גם אני" שומעת את עצמי אומרת לך.
אתה לוקח את ידי ומושך אותי משם . אני נותנת לך להוביל אותי הלאה, רחוק מכאן.
נכנסים לרכב שלך ,אתה מתניע ומתחיל לנסוע. יד אחת על ההגה, יד אחת על הירך שלי. נוגעת , מלטפת. כמו לא רוצה לנתק את המגע , שלא אעלם לך.
מגיעים לחוף הים ואתה נוסע עוד ועוד ,מחפש פינה חשוכה ואז נעצר. המנוע דומם, רק המוזיקה מהמערכת ממלאת את הרכב.
המוזיקה והמתח המיני ביננו.
אנחנו פונים זה אל זו . צוחקים לרגע במבוכה. ידך נשלחת אל פניי וראשך קרב אליי.
אינספור פעמים התנשקנו במסרים, מתארים כל שנייה וכל רגע אבל כשפתייך פוגשות את שפתיי, העולם עוצר לרגע.
מגע החום של פיך על פי. שפתייך רכות , מתוקות, מזמינות. לשוני נשלחת אל פיך וידיי לחבק את צווארך. אתה נענה לנשיקתי ומצרף את לשונך .אני נושכת אותך ואתה צוחק .
"בוא נעבור אחורה" אתה לוחש "חייב להרגיש אותך"
במהירות עוברים למושב האחורי . אני מתישב ואני עלייך . זרועותייך שוב מחבקות אותי . עוברות על גבי, על מותניי.
שפתינו לא נפרדות לרגע , לא מצליחים להתנתק זה מזה. גומעים אחד את השנייה שוב ושוב . מנשקים צוואר, לחי , סנטר .
ידיי משוטטות על גופך ואני מפשיטה אותך. נאנחת בהנאה כאשר מעבירה צפרניים על גופך החסון.
אתה מרים את חולצתי מעל ראשי וקובר את פנייך בין שדיי. שואף את ריחי, מתגרה. אוחז בשדיי ומועך .
פורם בידיים מיומנות את החזייה ומשחרר פטמות קשות ומגורות.
הנה זה אמיתי...זה באמת קורה....
פיך החם נסגר מעל הפטמה. אני נושכת את שפתיי בהנאה. לוחשת את שמך . מתגרה מהזיקפה שלך .
שולחת יד אל מכנסייך, מלטפת את האיבר הכלוא שם בפנים.
"חלה עלייך חובת ההוכחה , יקירי" אני מחייכת אליו. באותם אלפי מסרים תיארת לי שוב ושוב איך תחדור לתוכי ואיך תרגיש ומה תעשה.....
מתפתלים בחוסר נוחות ומתפטרים מהבגדים המיותרים. החריץ שלי חם ורטוב. מגורה ומחכה.
אתה חושף איבר מרשים ביותר ואני צוחקת "אז לא בילפת בתיאורים"
"גם את לא" צוחק חזרה ומעביר יד על מקור החום שבין רגליי.
הנה זה אמיתי....זה באמת קורה...
אני ממקמת את עצמי מעלייך. ידייך אוחזות במותניי. קצה הזין שלך מלטף את הפתח שלי ואני מתגרה בך ובי .
מחליקה לאט לאט עלייך. רוצה להרגיש אותך בכל מילימטר .
אתה ממלא אותי בזין גדול וחם .מכווץ ירכיים ונדחק אליי יותר עמוק. אני גונחת בהנאה. נעה מעלייך באיטיות.
מצטטת באזנייך דברים שכתבתי לך ....לוחשת את שמך.
"תגמרי יקירתי ...תגמרי..., אני רוצה להרגיש את המיצים שלך ניגרים על הזין שלי..." אתה לוחש לי
ואני מגבירה את הקצב . רוכבת עלייך בחוזקה ואתה דוחף מלמטה .
מביטים זה לזה בעיניים.
הנה , זה אמיתי, זה באמת קורה...
מרגישה את אורגזמה שלי נבנית והכוס שלי מתהדק סביבך . אני גומרת וצועקת את שמך. אתה אוחז בי חזק וממלא את הכוס שלי בזרם שלך .
טורפת אותך בעוד נשיקה רעבתנית ואז עוצרת לרגע. מניחה ראש על כתפייך.
אתה מערסל אותי ואני מלטפת את פנייך. עדיין לא מאמינה למה קורה ביננו
הנה, זה אמיתי , זה באמת קורה...
"זה הופך את הכל לאמיתי מדי" אני אומרת.
אתה מלטף את לחיי ומביט לתוך עיניי "אין יותר אמיתי מזה...."