המשך מהקודם שלי אחרי שממשיכים מהצעד הקודם די קל להגיע למצב הבא איך ממשיכים? רמז:לסודוקו רק פתרון אחד
B bbsu New member 1/11/05 #1 המשך מהקודם שלי אחרי שממשיכים מהצעד הקודם די קל להגיע למצב הבא איך ממשיכים? רמז:לסודוקו רק פתרון אחד
B bbsu New member 2/11/05 #4 דרך לפיתרון הטכניקה הזאת היא קונטרוורסלית אבל היא מאוד שימושית במיוחד בסודוקואים קשים. הטכניקה מניחה שיש רק פתרון אחד ומסיקה מכך מסקנות.
דרך לפיתרון הטכניקה הזאת היא קונטרוורסלית אבל היא מאוד שימושית במיוחד בסודוקואים קשים. הטכניקה מניחה שיש רק פתרון אחד ומסיקה מכך מסקנות.
ל לִימוֹר New member 2/11/05 #5 ככה גם אני פתרתי אני לא כל כך סומכת על השיטה הזאת ותמיד בטוחה שבסוף זאת תהיה טעות, אבל משתמשת בה אם אני לא רואה דרך אחרת.
ככה גם אני פתרתי אני לא כל כך סומכת על השיטה הזאת ותמיד בטוחה שבסוף זאת תהיה טעות, אבל משתמשת בה אם אני לא רואה דרך אחרת.
B bbsu New member 2/11/05 #6 אם מניחים יחידות פתרון אם מניחים יחידות פתרון אזי זו ודאי דרך לגיטימית הנה עוד סודוקו שאפשר לעשות בזה שימוש
אם מניחים יחידות פתרון אם מניחים יחידות פתרון אזי זו ודאי דרך לגיטימית הנה עוד סודוקו שאפשר לעשות בזה שימוש
ל לאתמיד נשוי New member 2/11/05 #7 ../images/Emo15.gif לימורי.. תסבירי בבקשה את זה ששמת את ה3 במשבצת התחתונה הימנית. ואגב..האפשרויות במישבצת המסומנת בריבוע אדום הן:1,4,3 ולא 1,4
../images/Emo15.gif לימורי.. תסבירי בבקשה את זה ששמת את ה3 במשבצת התחתונה הימנית. ואגב..האפשרויות במישבצת המסומנת בריבוע אדום הן:1,4,3 ולא 1,4
ל לִימוֹר New member 2/11/05 #8 אין 3 במשבצת המסומנת באדום כי בשורה שסימנתי בחץ עקום יש 1 ו-4 במשבצות שמסומנות בעיגול. 1/4 לא יכולים להיות איפה שכתבתי 3 כי אז יהיו 2 פתרונות- 1 במשבצת שמסומנת באדום ו-4 איפה ששמתי 3 או ההיפך (תסתכל על 4 המשבצות שסימנתי).
אין 3 במשבצת המסומנת באדום כי בשורה שסימנתי בחץ עקום יש 1 ו-4 במשבצות שמסומנות בעיגול. 1/4 לא יכולים להיות איפה שכתבתי 3 כי אז יהיו 2 פתרונות- 1 במשבצת שמסומנת באדום ו-4 איפה ששמתי 3 או ההיפך (תסתכל על 4 המשבצות שסימנתי).
ל לאתמיד נשוי New member 2/11/05 #10 ../images/Emo15.gif הסבר ממצה חומד.. איך לא שמתי לב לעובדה הפשוטה [שאין 3]???? יכול להיות שבגלל שאני צופה בסיינפלד בזמן שאני פותר?. לך התודות.
../images/Emo15.gif הסבר ממצה חומד.. איך לא שמתי לב לעובדה הפשוטה [שאין 3]???? יכול להיות שבגלל שאני צופה בסיינפלד בזמן שאני פותר?. לך התודות.