המשך ל"מכפלת"

המשך ל"מכפלת"

"גדלת יפה" היא אמרה כשהחזיקה אותו בכף ידה דרך הבד הרך.
לא עניתי היות והייתי הלום ונבוך ומגורה גם יחד.
נשמתי בכבדות ולא יכלתי לזוז. הרגשתי את ברכיי רועדות וזה לא היה מעייפות. פי היה יבש ובמוחי רצו מיליון ואחת תמונות ולא יכלתי להתרכז אף באחת מהן או לעצור את המרוץ המטורף הזה של דימויים.
היא הורידה את מכנס הטריינינג אל מתחת לאשכיי וחשפה אותי מולה.
למרות שאני נשוי ועם ילדים תמיד הייתי נבוך מהעירום הראשוני עם אשה חדשה, היות ואני אדם רציונלי למדיי וידעתי שגברותי לא אדירת ממדים. אבל אסתר לא הגיבה כהוא זה והיא הביטה בזין הזקור שלי ממרחק של 20 ס"מ כשהיא נושכת את שפתה התחתונה שהולכת ומלבינה מהלחץ.
לא הוצאתי הגה. לא ידעתי מה לומר. התופרת המשפחתית שלנו שמכירה אותי מגיל ינקות כמעט כורעת מול האבר האדום והתפוח שלי ומביטה בו ומערסלת אותו בעדינות בכף ידה כאילו והיה מעין שרביט מלוכה שמצאה כארכיאולוגית והיא מתענגת על הממצא המדהים.
אחרי כמה שניות התעשתי ושמעתי אותי הוגה כאילו ומישהו אחר את המלים "מה את עושה?"
היא חייכה לעצמה ולחשה בקול צרוד שלא היה רק מהסיגריות "אתה יודע כמה זמן לא ראיתי כזה דבר?" ולרגע לא הפסיקה לחוש אותו בכף ידה בעדינות שהלכה והגבירה את הקצב.
לא רציתי לענות, לא להתווכח, לא לזוז, היות וכבר התחלתי להרגיש דגדוג נעים בכל הגוף. הייתי מבולבל וחרמן ונבוך וגאה באותו הזמן. היא אמנם הייתה אחרי גיל 60 להערכתי הגסה אבל הייתה יפה ונשית ומראה הזין שלי מלוטף בידה ועיניה הטורפות את המראה גירו אותי כמו ששנים לא הייתי מגורה. אפילו ראיתי שאצבעה מותחת קור שקוף ושמנוני של נוזל מקדים מנקב איברי ונשימתי נעתקה כשהיא הכניסה את האצבע הלחה מנוזליי לפיה.
היא עצמה את עיניה וגלגלה את לשונה בפיה כאילו טועמת מעדן חדש. מדהים. מדובר בנוזל מועט ושמנוני שיצא מהזין שלי והיא מתענגת על הטעם כאילו היה אלוהי. לא הבנתי מה קורה פה. אם הייתי אדם קיטשי הייתי צובט את עצמי כדי לוודא שאני לא חולם אבל ידעתי שזה אמיתי וזה קורה ואני כוכב של סרט כחול משל עצמי שלא בחרתי אבל אני לא רוצה להפסיק.
ואז לתדהמתי פערה פיה ובלעה אותי.

גדיל׳ה

רק פה אתה מפנק עם המשך לסיפור?
שלא תחשוב שנוותר לך על ההמשך להמשך!
(עדיין כמו תמיד כתוב מצויין)

המון המון טקסט

איזה כאב ראש זה עושה לי אלוהים.
בסוף היא קיצרה את המכנסיים או לא?
מתילדה מותק, מה עם איזה תקציר למתקשים?

למעלה