המשך לשוטר שלי....

ליהי22

New member
המשך לשוטר שלי....

אני רוכנת לעבר איברו המתוח, מלקקת את כיפתו וממשיכה לכל אורכו, הוא מתחיל להאנח ואני מגבירה את הקצב, מחדירה אותו אל פי ומוצצת כמו סוכריה מתוקה, קצב אנחותיו גובר והולך ואני כל כך נהנית לשמוע אותו, אני עוזבת לרגע את איברו וממשיכה ללקק את אשכיו, ליקוק קצר ומהיר שמטריף אותו יותר, אני חוזרת ומתעכבת על אשכיו, שומעת אותו מתענג על כל מגע של לשוני. שוב לוקחת את איברו המושלם, מחדירה את כולו אל פי, מוציאה עד לחצי ומחדירה חזרה, יד אחת אוחזת באשכיו ומשחקת בהם, השניה עוברת על איברו בין מציצה לליקוק. אני מרגישה את הרעד שהולך ומתקרב ויודעת שהוא הולך לגמור, מגבירה את הקצב עוד יותר עד שהוא גומר בתוך פי, תוך כדי צעקה אדירה, אני נשכבת לצידו, ידי מלטפות את גופו החלק, לאט לאט נשימתו מסתדרת, הוא רוכן לאברי ומתחיל לנשק את צווארי מתעכב על כל ס"מ וס"מ, מעביר את לשונו שוב ושוב לאורך הצוואר, אני מרגישה איך שוב מתעוררת הרטיבות בין רגלי ומתחילה להתפתל, הוא שולח שתי אצבעות אלי פי, אני מוצצת אותן ומרטיבה אותן היטב, אצבעותיו כבר בתוכי חודרות עמוק ומענגות, יוצאות ונכנסות שוב ושוב, אני נאנחת, מרגישה את הרטיבות הגוברת בתוכי והוא מגביר את קצב תנועת האצבעות, ממשיך במשחקן וגניחותיי מתעצמות, הוא מרגיש שאני מתקרבת אל השיא, מגדיל את פיסוק רגלי ומעביר את לשונו על הדגדגן הנפוח והמגורה כל כך, מלקק, יונק, אוחז בו בין שיניו ונושך קלות, חוזר ומלקק מחדיר את לשונו לתוכי, חודר ויוצא, מגניב ליקוק לדגדגן ושוב חודר אלי עם לשונו הקשה כל כך, לפתע הוא עוצר, נשכב עלי ואני מרגישה ששוב איברו קשה וזקור, הוא מחדיר את איברו אלי ומתחיל לנוע בתוכי, נכנס ויוצא בקצב מהיר, נע בסיבוב וננעץ בי שוב בשוב, שנינו נאנחים וגונחים מרגישים שהשיא קרב, נצמדים זה לזה מרגישים כגוף אחד מחובר, הוא מגביר את קצב חדירתו, גופי מתחיל לרעוד, רעד בלתי נשלט "אני גומרת" אני לוחשת לתוך אוזנו ובאותה שניה הוא גומר בתוכי, נאנח ונאנק. הוא נשאר בתוכי לא ממהר לרדת מעליי, ראשו מונח על חזי והוא לוחש לי: "סליחה שאיחרתי היום, אבל אין לך מושג מה עבר עליי עד שהצלחתי לשכנע את השוטר שייתן לי את המדים שלו והניידת, אבל עשיתי הכל רק כדי להגשים לך את הפנטזייה, מקווה שהצלחתי". חייכתי והשבתי לו, הצלחת ועוד איך, היה שווה לחכות!!!!!!!

french lover

New member
ובחמש מילים...

1.מתי 2.לעזאזל 3.נגמר 4."הכרטיס 5.האדום"??? להביא אזיקים? מתגעגע...

למעלה