המשך לסיפור....

בופיק

New member
המשך לסיפור....

סוף לנתק.... בהתחלה היה מדובר שזה נתק מכולם כולל אותי, נתק שבעזרתו היא תבין ותקבל את הנכונות להתחיל להאמין לי ולסמוך עלי, אחרי כמה ימים היא החליטה שהטיול קשה ולא מתאים לה והיא חוזרת לדירה שלה (היא כתבתה לי את זה בהודעה רק כדי שאדע שלמרות שהיא חוזרת לדירה היא עדין בנתק מכולם) מהרגע הזה התחלתי ממש לפחד, ידעתי שבדירה יש פיתויים יש מסנג'ר, יש מיילים, יש טלפונים, יש חברים של השכונה, יש, פשוט יש, ורק איתי היא תישאר בנתק.... מדברת עם כולם ואיתי לא... הקשר שלנו עומד על כף המוזנאיים וכולם יכולים לתת עצות ודעות ורק אני לא... הרגשתי לבד, הרגשתי שיש לי מה להגיד ואני לא יכולה, שאני רוצה שנתמודד עם זה יחד. הבלבול והאי וודאות שיגע אותי.... וביום שחברה טובה שלי אמרה לי זה חיבוק גם ממנה, היא מוסרת שהיא מתגעגעת, פתאום במקום לשמוח זה עורר בי כעס,כעס לא מוצדק, אבל כעס... את מתגעגעת? אז תחזרי,את רוצה לחבק אותי? אז אל תשלחי לי את זה דרך חברות, תבואי בעצמך.... הגעגוע הזה אליה גרם לי לרצות שתדבר איתי, שתפתור איתי את הבעיה, מה אני פה אוויר? כאילו לרגע אבדתי את ההבנה של מטרת הנתק... כל כך רציתי לדעת מה איתה לשמוע אותה... יום אחרי זה היא יצרה איתי קשר ובמקום לשמוח, הייתי כל כך כעוסה שלא יכולתי להסתיר את זה בכלל .... סתם כעסתי, כעסתי על עצמי והשלחתי את זה עליה... רק עכשיו אני מבינה בעצם שכעסתי על עצמי, שבגללי היא לא מאמינה לי, בגלל שפגעתי בה בעבר ואם לא הייתי פוגעת בה היא לא הייתה הולכת לנתק הזה....אבל הוצאתי את הכעס עליה.... אחרי שהוצאתי כל מה שהיה לי בבטן, נרגעתי קצת שתקתי... והיא המשיכה לדבר ולספר על הימיים שלא דיברה איתי, ואני שתקתי, התביישתי שכעסתי עליה שלא בצדק בכלל.... ואז עצרתי את שטף הדיבור שלה התפרצתי לדבריה ואמרתי לה:"אני מצטערת, מעדתי, יצאתי קצת משליטה, אני לא כועסת עליך, אני כועסת עלי! כל כך התגעגעתי למגע שלך, לחיבוק שלך, לשיחות איתך, לשטויות שלנו... לביחד שלנו... אליך ...אני מצטערת באמת..." כששתקתי לרגע היא אמרה: "את יודעת למה אני כל כך שמחה שלפעמיים את יוצאת משליטה ככה? למרות שכאילו כעסת עלי לא בצדק? בגלל שזה כל כך אנושי...זה מראה לי שאת אנושית... בכל הנתק הזה נלחמתי בעצמי בניתי חומות ופרקתי אותם, בניתי ופרקתי בניתי ופירקתי.... ועכשיו אני עדין מרגישה שאני עושה את זה, נכנסת למגננה לפעמיים שלא אמורה להיות... אני לא מבינה כל כך למה זה קשה? אני מרגישה קצת מבולבלת ... שתינו חזרנו להורים כל אחת מסיבתה היא ועכשיו הרבה יותר קשה להיפגש ולדבר... ההורים גרים בערים שונות, הבעיה של המרחק לא מטרידה כלל, כי מרחק זה שטויות... זה בעיה בגלל ההורים שלא יודעים.... ואני מרגישה כאילו אנחנו עדין בסוג של נתק .... תודה על זה שאתם מאפשרים לי לשפוך את הלב, על הקשבה וההבנה..... בופיק

יקירתי,

מה אגיד שלא אמרתי? לא יודע. אין לי מה להגיד. שנה חדשה מחכה בפתח - מאחל לשתיכן שנה של ביחד, של כנות, של החלמה, ובעיקר של המון אהבה!

בופיק

New member
תודה

שנה טובה וחופשה נעימה מלאת הפתעות.... רק אושר ואהבה.... תחזור מהר בריא ושם:)

yosef 30

New member
בוקר טוב בופיק ../images/Emo42.gif

קראתי את דברייך בעיון רב. בהחלט נשמע שזה לא קל להיות "בהמתנה" ולחכות לתוצאות ..... המתח הוא רב, וכל הזמן ישנה תחושה שלפני שהיא עומדת לומר משהו, היא יוצאת לעוד "הפסקה". והנתק כמו שהיא אמרה, מתברר שזה לא בדיוק נתק כמו שנשמע. מצב בהחלט מבלבל. מצד שני היא גם מאוד קשובה לך ולתחושותייך, ונראה שהיא כן נותנת לך כוח, כשהיא מקבלת אותך גם בזמן "נפילה" שלך. שאגב זה טיבעי לחלוטין שבנאדם ייצא מכליו כשהוא תלוי באוויר ואינו יודע לכאן או לכאן. אי אפשר שלא להבין אותך. כך שאם היא לא הייתה עושה זאת.... אולי באמת הכל היה נראה אחרת. נשמע שהיא באמת נמצאת "בבדיקה" כי יכול להיות שאם היא הייתה מחפשת סיבה לקום ולעזוב היא הייתה יכולה "לגלוש" על העצבים שלך ולומר לך "את עצבנית אני לא עומדת בזה" ולהשליך הכל עליך. אכן מצב מבלבל
. כל שנותר לי הוא לשלוח לך
ולאחל לך שלא משנה מה ייקרה, שהכל יהיה לטובה. בברכת המשך יום נעים תהיי חזקה. ומקווה שהכל ייסתדר על הצד הטוב ביותר. אור ואהבה יוסף.

בופיק

New member
תודה על הכל!!

אני באמת רוצה להודות על התגובות... מאוד כיף לי לקרוא אותם הן נותנות לי קצת חומר למחשבה...ובעיקר מרגיעות אותי..... המשפט שאמרת בסוף הכל זה לטובה... מזכיר לי את השיר של דנה....וכמובן גורם לי לחייך.... אני מאמינה שבאמת בסוף יהיה טוב, אני יודעת שיש לי עוד על מה לעבוד על עצמי ואני יעשה זאת ולא יוותר בקלות... זה חשוב לי.... שוב תודה על התמיכה, אני שמחה שמצאתי מקום שמקשיב ומייעץ ובעיקר שכיף לי לשפוף בו את הלב....זה מאוד חושב לי בעיקר ברגעים שאלה שאני מבולבלת כל כך..... שלכם בופיק אה.... ושנה טובה:)

בופיק

New member
חשוב לי שתדעו...

באמת חשוב לי שתדעו שאני מעריכה את העזרה,הקשבה, עצות בכלל את זה שאתם מגיבים בצורה כל כך חמה.... אתם לא מובן מאליו בשבילי.... זה ממש לא מובן מאליו שאת מגיבים ככה... אז באמת תודה.... וסופש מדהים לכולם....

yosef 30

New member
היי בופיק

תודה רבה על המשובים החמים שאת מעניקה לנו כאן. בשביל זה נועד הפורום, להקשיב, לתת מילה חמה, לחזק, לשתף ולהתייעץ. להכיר אנשים חדשים ולראות שקיימים עוד הרבה הרבה אנשים טובים על פני האדמה. שולח לך חיבוק גדול יוסף.

למעלה