המשך לימודים

spiral3

New member
המשך לימודים

שלום אני בן 26.5 וסימתי לפני שנה ומשהו ba במדעי ההתנהגות במכללה.ויש לי בעיה רצינית-עם התואר הזה אי אפשר לעשות כמעט כלום ואינני יודע מה להמשיך ללמוד ולאור המצב-רצוי שאמשיך...העינין הוא שלתואר שני בפסיכולוגיה קלינית/תעסוקתית וכל השאר לא אתקבל,לכן שאלתי היא:האם קיים קורס כולשהו או תואר שני שקשורים(אפילו חלקית)לתואר שלי ושניתן בסיומם למצוא עבודה-זאת אומרת שמקנים מקצוע עם ביקוש מסוים?? אני די אובד עצות ואשמח לכל הצעה... תודה

לא... לאו דווקא עבודה סוציאלית...

הוא יכול פשוט להתחיל ללמוד לתואר סוציולוגיה ולעשות עם זה לא רק עבודה סוציאלית, כל הסוציולגים למיניהם אינם עובדים רק כעובדים סוציאליים

H20

New member
סוציולוגים לא עובדים כעובדים

סוציאלים. סוציולוגיה ועבודה סוציאלית הם לא אותו דבר. אם אתה רוצה לדעת עוד על סוצילוגיה, בפורום סטודנטים יש מאמרים בנושא.בכל מקרה, לא מדובר בלהיט בשוק התעסוקה, למה אתה ממליץ עליו?

לאחר מדעי ההתנהגות

הלימודים של מדעי ההתנהגות אכן משמשים בעיקר כהשכלת רקע ללמודי המשך לתואר שני. ניתן להמשיך בתחומים של פסיכולוגיה, סוציולוגיה (למשל: סוציולוגיה ארגונית), קרימינולוגיה, חינוך, לימודי עבודה, עבודה סוציאלית ותחומי מינהל וניהול שונים, כגון ניהול משאבי אנוש או מינהל עסקים. יתכן שתתבקש לעשות השלמות או בחינת מיון (למינהל עסקים צריך לגשת לבחינת GMAT).

למעלה