המשך לוקרין

קאיין 38

New member
המשך לוקרין

היי אחיותי עברו שבועיים ויומיים מאז קיבלתי את זריקת הלוקרין וכמו שסיפרתי לכן השבוע וחצי הראשונים היו סיוט, כאב מטורף שכזה לא היה לי אפילו בשיא ההתקפות של האנדו, הפעם הצטרפו "לחגיגה" המעיים, הגב, שלפוחית השתן,האגן , בקיצור לא ראיתי בעינים, אבל כעבור שבוע וחצי חלה הטבה קטנה ובכל יום שעבר הרגשתי קצת יותר טוב , הגעתי אפילו ליום שלא כאב בכלל והייתי מאושרת.תופעות הלוואי שהיו עד כה היו מעט גלי חום קלים, כאבי פרקים ושרירים שבאו ליומיים שלושה והלכו וכאבי ראש קלים שחולפים גם הם.סוף שבוע שעבר לאחר ההקלה הרגשתי פתאום כאב שונה מוכר כזה ולתדהמתי כעבור יום קיבלתי מחזור, דיי קל אבל מחזור, לא קיבלתי מחזור כבר שנה ( הודות להתקן) מייד דיברתי עם הרופאה והיא אמרה שזה בסדר וזה חלק ממה שקורה עם הלוקרין, הגוף עובר הסתגלות. המחזור נמשך משהו כמו 5 ימים עד כה קל מאוד , עם מיחושים קלים בבטן ובאגן ( סביל), אני בלחץ קצת , מקווה וממתינה בסבלנות עד כמה שאפשר שהלוקרין ישפיע שוב ויעצור את כל הפעילות ההורמונלית ואת הכאב. יש עוד משהו מוזר , הרופאה נתנה לי בדיקות דם הורמונליות ועוד כל מיני... וההתוצאות מראות פעילות הורמונלית תקינה לחלוטין, היא אומרת שהיתה לי פעילות מאוד גבוהה והלוקרין הוריד את הפעילות לנורמה בינתיים ולאט לאט ידכה אותה לגמרי,יש לי הרגשה שאני אזדקק לעוד זריקה כדי להגיע לדיכוי מוחלט נשמע לכן הגיוני? אני רוצה שוב לשאול על משככי כאבים חזקים שהם לא מזיקים למעיים ולכיבה , כי כל מה שניסיתי הרג אותי ולא עזר לי בכלל לכאב. תודה קאיין. הלב שלי עם כל המשפחות השכולות.

galim29

New member
שלום קאיין

כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת, ששאלת אין לנו אפשרות להמליץ על משככי כאבים. זה משהו שאת צריכה לעשות אך ורק מול הרופא שלך. אין משכך כאבים שלא מזיק לקיבה וכבר כתבתי לך על זה אז אין טעם לחזור על עצמי. כפי שהצענו, יש לך אפשרות ללכת למרפאת כאב שיתאימו לך משככים שיעזרו. בסך הכול, זה ניסוי ותעייה, אך צריך להתבצע בפיקוח רפואי. שמחה שהלוקרין שיפר את הרגשתך. מקווה שיתן לך שקט למספר חודשים. כמובן שלא יחזיק לנצח, כמו כל תרופה, יש זמן מוגבל, אי אפשר לדעת כמה זמן ישפיע אצלך כי משפיע על כל אחת אחרת (יכול להשפיע לשבועות או לחודשים). גם דיכוי מוחלט לוקח זמן ולא מצליח אצל כולן. ימים יגידו. תרגישי טוב.

דפי 30

New member
מותק...

יו מה עברת אלוהים... אני מוכרחה לציין שאצלי תקופת הלוקרין עברה חלק חוצמזה שגלי חום היו מקפיצים אותי באמצע הלילה אבל כל התעוררות שלי הייתי מחייכת ואומרת לעצמי: "אחחח נעים...לא התעוררתי כי כואב לי..." היתה לי גם תופעה של כמו רכבת הרים כזאת בלב אבל גם אותה לימדתי את עצמי לאהוב. נראה לי שבסופו של דבר כשתעלי על דרך המלך וטפו טפו זה אוטוטו קורה (כי נראה לי שהסיוט הגדול וההסתגלות הקשה מאחורייך) את תרגישי טוב. זה גם משמח שהרופאה לא נבהלה מזה שקיבלת פתאום. אני מאמינה שיש בנות שיוכלו לתת לך אינפורמציה יותר רחבה מנסיון הלוקרין שלהן, אני רק שולחת חיבוק גדול וחיזוק. את גיבורה וכל הכבוד לך!!! שיהיה לך יום עצמאות שמח!

למעלה