המשך להודעה

שמש29

New member
מספרי השם../images/Emo140.gif

היי עינת הייתה לי תקלה במחשב ולכן אני שולחת לך את האינפורמציה שביקשת שוב. (השאלה שלי הייתה האם להוסיף את השם השני, האם זה יעזור וייקל על חיי שיזרמו טוב יותר, משום מה אני הולכת צעד קדימה ו-2 אחורה). הנה פרטי המספרים של השם הפרטי, הנוסף והמשפחה (לקרוא את המספרים מימין לשמאל): פרטי: 5+3+1+1+3+1 = 4 השם הנוסף (תמר) שלא בשימוש ולא מופיע בת.ז.: 2+4+4 = 1 משפחה: 5+4+2+2+2 = 6 תאריך לידה 28.11.1972 = 4 המון המון תודה מראש ושיהיה לך המשך שבוע נהדר.

עינת

New member
שמש

אגב שמך הפרטי נותן 5 לא 4 .אבל...אכן יש בעיה עם השם והוא זה אשר גורם לך לכל כך הרבה בעיות כמו רגישות ורגשנות יתר,חוסר יכולת להגיע להחלטה,התנדנדות במצבי רוח. איני דוגלת בתוספת שם שאינה עושה דבר,אלה בשינוי שם. לשם כך עלייך לפנות ליעוץ אישי לקבלת מפה מלאה ומציאת האופציה הטובה ביותר עבורך.

שמש29

New member
המשך להודעה ../images/Emo140.gif

היי עינת אם קיבלת מספר הודעות ממני בנושא
המחשב שלי קצת מזייף לאחרונה, הכוונה שלי הייתה אני רוצה להשאיר את השם הפרטי אך להוסיף שם נוסף, אולי את השם שהורי נתנו לי בתקווה שחיי יזרמו טוב יותר אחרי זה. פרטי אריאלה: 5+3+1+1+3+1 = 4 השם הנוסף תמר שלא בשימוש ולא מופיע בת.ז.: 2+4+4 = 1 משפחה: 5+4+2+2+2 = 6 תאריך לידה 28.11.1972 = 4 האם את ממליצה להוסיף שם? את תמר? או מה ניתן לעשות בשביל שדברים ילכו טוב יותר? דרך אגב האם את רואה זוגיות של אהבה בשנה הקרובה?
המון תודה!!! ואשמח לתשובה מהירה אם תוכלי

עינת

New member
שמש

נתתי לך תשובה וגם צרפתי אותה לכאן.אם תשאלי עוד התשובה לא תשתנה... הבנתי טוב את שאלתך ומה שהיה לי לומר אמרתי. במידה ודעתי אינה מקובלת עלייך את יכולה לפנות לבעל מקצוע אחר,אולי תהיה לו תשובה שונה. בהצלחה

למעלה