המשך לאין חלב

nadiaudo

New member
המשך לאין חלב

היי אני מוסיפה את הפרטים שביקשת היא נולדה 3190 ויצאה 3000 העליה במשקל היייתה בסדר אבל בטיפת חלב אמרו לי שזה שהיא אכלה כל שעה זה אומר שרין לי מספיק חלב ועל מנת שהיא תהיה בסדר אני צריכה להוסיף תחליף חלב ושאין מה לעשות זה קורה.(הטיטולים היו רטובים וגם הקאקי היה בסדר כי גם פעמיים החלפתי לה תחליף עם סימילאק היא כל הזמן הייתה לא רגועה והשתוללה עם מטרנה הייתה לה עצירות מס ימים אז עברתי לרמדיה והיא בסדר. אבל אני חייבת לציין שגם עכשיו לגילה היא לא אוכלת טוב כל ארוחה בין 60-100 מ"ל כל 3 שעות ופעם האחרונה בחודשיים ו3 שבועות משקלה היה 5250 . מהתחלה היא ינקה כל ארוחה ואז הוספתי בקבוק ואז היא סירבה לינוק ושאבתי והפעמים היחידות שהיא ינקה היו בלילה ואז לפני שבועיים היא בכלל לא רצתה גם א בלילה ונאלצתי לשאוב הבעיה שהחלב הלך והצטמצם לא משנה כמה שאבתי ומה אכלתי . היו מספר מספר ימים שהיה יותר חלב אבל אז פתאום הצטמצם ל20 מ"ל ושלשום כבר יצאו לי מספר טיפות וכאב לשאוב וגם היום יש טיפות מה לעשות כלכך רציתי להניק ואני ממש מדוכאת מזה תעזרי לי בבקשה.

sagitlaleche

New member
המשך לאין חלב ../images/Emo20.gif

nadiaudo יקרה, צר לי, אבל כנראה שבאמת עכשיו אין לך מספיק חלב. כשהעליה במשקל טובה, למרות שאוכלים כל שעה, כנראה שהבעיה היא בתפיסה ולא בחוסר חלב. הפתרון הוא לא לתת תוספות, אלא לחבר טוב יותר את התינוק לשד, ולכך זקוקים ליועצת הנקה מוסמכת IBCLC ולא כל אחות טיפת חלב יכולה לתת את השירות הזה, לצערי. מה את מעוניינת לעשות כרגע? לחזור להנקה מלאה? לחבר את התינוקת חזרה לשד? נסי להגדיר את רצונך ואוכל להמשיך מכאן.

אלינה12

New member
טיפות חלב האלה פשוט זוועה../images/Emo46.gif

זה כל כך מעצבן, טיפת חלב הורסים את ההנקה. עם הילדה ראשונה היה לי אותו סיפור, באתי לטיפת חלב שלושה ימים אחרי לידה, הייתי עוד צעירה,לידה ראשונה, לא ידעתי על הנקה שום דבר, פחדתי שילדה לא אוכלת טוב ובטיפת חלב אמרו לי שאין לי מספיק חלב ואמרו לתת תוספת. כך תוך זמן קצר נגמר לי חלב ולא הצלחתי בהנקה. עכשיו, עם הילד השני אני לא הקשבתי לאף אחד, נתתי לו לאכול כמה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה, אפילו כל שעה, אפילו שעתיים ברציפות. אחרי שבוע הוא התחיל לאכול כל שעתיים, אחר כך שעתיים וחצי עד שלוש ועכשיו הוא עושה רווחים של שלוש-ארבע שעות. ואני גם שואבת ומקפיאה ויש לי חלב בשפע. אני חושבת שאם הייתי עושה אותו דבר פעם שעברה גם הייתי מניקה את הילדה שעד עכשיו יש לי רגשי אשם שלא הנקתי אותה ושהקשבתי למטומטמת מטיפת חלב.

נ ע ה1

New member
דוקא אצלי הפוך

דוקא אצלי האחות בטיפת חלב מאוד עודדה הנקה. גם כשבהתחלה התינוקת צרחה בהנקה ועלתה במשקל בעזרת שאיבות חלב + מטרנה, כשהעליה במשקל הסתדרה היא "הטיפה" לי לחזור להנקה

sagitlaleche

New member
תמיכה בהנקה ../images/Emo20.gif

כבר כתבתי היום את המשפט הזה, אבל אחזור עליו. אין כמוהו כדי להפחית את כמויות החלב אצל האמא: "אין לך מספיק חלב". הוא טוב יותר מכרוב כדי לייבש חלב. בכל מקום, כדאי לחפש את התמיכה. או לסנן את מה ששומעים. להתקשר לקו התמיכה של ליגת לה לצ'ה 1-800-350-440 או פשוט חברה המיניקה בהצלחה ויכולה לתמוך בך. להתרחק מכל מי שמשמיע עצות אחיתופל. תינוקות צריכים לינוק כל שעתיים. נקודה. הם גם צריכים לעלות במשקל בהתאם. נקודה. נדיר שבאמת אין חלב. רק אם קרו כל מיני תקלות בדרך, אבל אם כל הסימנים מראים שהכל בסדר, אז הכל בסדר. יש חלב!

למעלה