המשך יבוא

2מספר

New member
המשך יבוא

ערב טוב ותודה לעונים-בעצם לעונות. ה"מכתב" שבעצם רק נכתב (כי מעולם לא נשלח) נכתב לפני כעשר שנים. ומי שהתייחסה וכתבה ששנתיים של אהבה אסורה הם למעלה מהממוצע, תתפלא לשמוע -ואני מניח שגם האחרות שקראו תרמנה גבה- כאשר אספר את ההמשך שיבוא..

magy

New member
ומה איתי?

לא מתחשבים בסקרנות שלי????????????????????? איפה פרק שני?

2מספר מחכה בקוצר להמשך....

ביחוד אני, שכתבה ששנתיים פלוס זה למעלה מהממוצע. והלוואי שהמשך הסיפור יהיה שאתם ביחד באהבה גדולה על עצם היום הזה. וממוצע - מטיבעו מקמט הקצוות...אז מה קורה?

magy

New member
מתארגנת משלחת היוצאת

לחיפוש אחר 2 מספר...... לא יעלה על הדעת להשאיר אותנו כך........ זה בניגוד לחוק.... יושבים פה אנשים פעורי פה....יומיים..... שלא לדבר על הלילה הלבן......שעבר עלינו.... אפילו הנס קפה , הבוקר, לא היה טעים ......... איך איך איך? עוד לא סיפרו לך , 2 מספר.....שנשים נולדו סקרניות......? מה זה?????????? תאר לך שהיינו מושיבים אותך לראות משחק כדורגל........וסוגרים לך את המסך בדיוק באמצע בעיטה , בה רואים את הכדור כמעט,,,,,,,חודר לשער......... או זוג מתעלס......בקולנוע.........ובדיוק לפני......ש.........טראחחח הפסקת חשמל...............
כל עתידו של הפורום הזה תלוי על חוט השערה, בלי המשך הסיפור...... ואנחנו, אנה אנו באים?????

2מספר

New member
לכל פעורי הפה

לחברים-ות מבטיח להשלים את החסר היום אחה"צ.

למעלה