המשך יבוא. אולי.

ALIsuperstar

New member
המשך יבוא. אולי.

(המצולם הוא אני)... היא כיבתה אותו עם שפתיה הקרות, כואב ומהנה, ניגוד מצויין לדעתי, גם היא חושבת כך. הכאב נעלם מהר, המיניות המהנה מכסה על הכל, במיוחד שברקע אתה מקשיב לצלילי שפתייה, מרגיש את הלשון שלה כיצד היא מכבה את כאב, היא מתה על פצעים חדשים, יום יבוא ואני אגיע אליה פצוע בכל הגוף, אולי אקבל פרס. ירד הכיסוי של העיניים, היה טיפה קשה להתרגל לאור החזק בחדר, היא המשיכה בשלה, ידיה זריזות, לא זקוקה לראות מה היא עושה, מכיר אותה עוד מימי הילדות, תמיד היה לה קל במיוחד כשהיא עיוורת, החושים שלה נהדרים, צלילות שעם השנים התגברה. הבוהק הזה של האור מציק בעיניים, ואני מרגיש שהן אדומות, פשוט הרגשתי את זה. היא הלבישה עליי שקית שחורה, הרגישה שרציתי לראות, מתחה אותה עם ידיה הזריזות, לקחתי אוויר והיא נצמדה, היא הקשיבה, המשיכה בשלה, לא יכולתי לדבר, כבר גמרתי לה בעבר בפה, אבל זה תמיד היה בידיעה. נחנקתי. היא הוציאה את השקית, וירקה עליי, הוציאה את תחתוניה הכחולות מהפה שלי, והוציאה סכין. המשך יבוא. אולי.

ALIsuperstar

New member
צילמתי את עצמי מזמן

שמתי על טיימר של 10 שניות לקחתי שקית ועצרתי אוויר. אהבתי את התחושה.

ALIsuperstar

New member
האמת שבפורום צילום

לא כל כך אוהבים את הצילומים האפלים, העצמיים :( לצערי. תמיד זה ׳מה באת לזעזע׳ לא זה פשוט אני... לא תמיד מבינים מידי פעם יש אנשים שמנסים להבין או להתחבר אז זה נהדר. מה את מצלמת? דרך אגב, תודה רבה, שמח שאהבת. במיוחד שזו סצנה מסודרת היטב מהאגרטל ועד אנוכי.

ALIsuperstar

New member
בכל דבר יש סיכון.

בעבר זה היה להיכנס לאוטובוס, היום זה לעלות להר הבית... אתה מסכים איתי שגם בBDSM לא חסרים סיכונים.

A לוןA

New member
איזה מין טיעון זה?

אם לעלות לאוטובוס זה (נניח) מסוכן, זה אומר שזה בסדר לחנוק את עצמך?
ובבדסמ יש סיכונים, בוודאי, וצריך לנקוט בכל האמצעים הנדרשים כדי להפחית את הסיכון למינימום.
חניקה עצמית היא בעייתית מאוד מהבחינה הזו, ולטעמי- מסוכנת מעבר לקו האדום של הssc.

ALIsuperstar

New member
לא אני אסביר לך גם למה.

אין דבר כזה חניקה עצמית, בנאדם לא מסוגל לחנוק את עצמו, גם אם מדובר בשקית, יש אותות במוח שדולחים רפלקס הגנה עצמית כדי למנוע את זה. הדוגמא המוכרת לרפלקס ההגנה הוא אש, קח את ידך ושים אותה באש, לא משנה מה תעשה לא תצליח להתנגד והיד שלך תמיד תקפוץ לבד. למקרה שתחשוב, לא זה לא כמו לשפוך על עצמך דלק, לא זה לא כמו חבל תלייה וכסא וכד׳. כשאתה יודע מה אתה עושה, ואתה בטוח מכיר מה זה אומר לדעת מה אתה עושה. בשבילי זה מהנה, אני נהנה מזה. 10 שניות ביג דיל.

A לוןA

New member
מוזר

הסטטיסטיקה מדברת על עד אלף מקרי מוות כתוצאה מחנק ארוטי בשנה בארהב בלבד
אבל אתה כנראה יודע טוב יותר.

ALIsuperstar

New member
הבחורה יודעת מה היא עושה. מנוסה.

חנק עצמי? בארוטיקה, יש טעויות. לא אמרתי שלא. אצלי, זה במודע. אין לי נטיות אובדניות אם לשם אתה חותר, עם כל מה שעברתי בחיים, נראה לי שאני אסתדר :) אני מבין מהיכן מגיעה הדאגה, וזה יפה, לא זורק אותה, אני כן נחמד.

A לוןA

New member
תקשיב

אם היא מנוסה או לא מנוסה- חניקה זה מסוכן. אתה יכול להגיד שזה סיכון שאתה לוקח, וזה בסדר- אם אתה יודע איזה סיכון (מיידי ומצטבר) אתה לוקח.
ממה שהתרשמתי- אתה ממש לא יודע.
ובכל מקרה - אם אתה חונק את עצמך- הסיכון מוכפל עשרת מונים.
אז חלאס עם ההתייפיפות.

לא חושבת

שזה כזה מסוכן לעצור את האוויר ל 10 שניות...
תחשוב כשצוללים, לעיתים מגיעים גם לדקה ואפילו יותר

A לוןA

New member
כשצוללים

לא עושים את זה לבד
ומי שכן- מסכן את עצמו.
מעבר לזה- לחוסר בחמצן סדיר, גם כתוצאה מצלילה, יש סיכונים לא מעטים, ונזקים מצטברים רבים לא פחות.

נימפית1

New member
לי

יש נטייה לעצור לעצמי את הנשימה לפעמים (בלי שקית וליותר מ10 שניות),
תמיד באיזה שהוא שלב היא פורצת לבד , רפלקס.

עכשיו אני מבינה הרבה דברים, אני מה שאני
בטח מזה

נימפית1

New member
אני

אוהבת פוסטים שהופכים לי את המעיים,
וגם כאלו שהם קולעים ומעבירים את התחושות
המדויקות בלי הרבה בלבולי שכל ארוכים.

אז מה קרה עם הסכין?

אני במתח:)

למעלה