המשך טיפול בהומופאתיה

המשך טיפול בהומופאתיה

קודם כל רציתי להגיד שהפורום מעולה ואני לומדת ממנו ה-מ-ו-ן דבר שני הבת שלי בת שנתיים וחצי מטופלת ברמדיה כבר חודש וחצי (מאז שאנחנו בטיפול הומופאתי המצב שלה השתפר מאוד מאוד טפו טפו טפו.....)השאלה שלי מה קורה אחרי חודש וחצי האם ממשיכים בטיפול או מורידים מינון?????

תודה לך, ברוכה הבאה!../images/Emo98.gif

מתוך שאלתך אני מבינה שהיא לוקחת טיפול יומיומי? ...איזה מספר רשום על הבקבוק שמקבלת ואיזה אות מוצמדת אליו? תשובה כללית שאולי תסייע לך היא שאופן לקיחת הרמדי והמינון נקבע תמיד בהתאם להתקדמות הטיפול ורמת הבריאות הכוללת המדווחת וניצפת בפגישת המעקב והיא כמובן מותאמת לאופן לקיחת הרמדי והמינון. ישנם מקרים בהם הטיפול ניתן שוב רק בהתאם לצורך אם היה שיפור. נועה שגיא,
הומיאופתיה קלאסית, [email protected]

היי

הבת שלי לוקחת טיפול יום יומי 5 טיפות במעט מים 3 פעמים ביום חלק מהרישום על הבקבוק נמחק ( יש מדבקה של דר סמואלוב ) בכל מקרה שבוע הבא אני אמורה לקבל רמדי י שלי נגמר אז אני אעדכן אותך בהמשך העניין הוא שיש שיפור במצב וההומופאת החליט שיש להמשיך בטיפול באותו מינון האם זה מקובל????

מינונים../images/Emo98.gif

כן מקובל ולא מקובל, תלוי בגישה, יש אסכולות שונות ועניין של מינונים ודילולים הוא אידבידואלי למקרה נתון. יכול להיות שאת מקבלת הומיאופטיה צרפתית... מס רמדיס יחד? אשמח להתעדכן נועה שגיא, הומיאופתיה קלאסית, [email protected]

דבירתי עם ההומופאת

הוא אמר שמדובר הומוטקציולוגיה(מקווה שרשמתי נכון) כלומר שילוב של כמה אלמנטים ברמדיס
אולי את יכולה להסביר לי יותר מה זה אומר????? בכל מקרה אני אמורה לקנות את התרופה אז אני אעדכן אותך במה שרשום עליה

תוספת

אני מוסיפה רשימה של מה שכן קריא ברמדיס Engstol Glandula otisis Med.Nos.Inj ועוד כמה מרכיבים שלא שנמחקו אשמח להבין מה המרכיבים האלה אומרים ????? המון תודה

את מטופלת בהומיאופתיה צרפתית ../images/Emo98.gif

איני מטפלת בהומיאופתיה בצורה זו. התרופות שקיבלת הם ערבוב של תרופות הומיאופתיות למינהן על פי מה שאמר לך המטפל (וכאן ברשימה זיהתי איזה תוסף טבעי לחיזוק שאינו הומיאופתיה). כאשר מטפלים בדרך זו הטיפול הוא כללי ביותר ולא מותאם באופן מובהק ומדוייק לילד., מה שמכונה הומיאופתיה צרפתית. הבעיה בשיטה זו של טיפול היא שהאיבחון מבוסס על התייחסות לסימפטום ולא לאדם. לפיכך הטיפול הוא שטחי, סימפטומטי ולא נוגע במקור למחלה שהוא חוסר איזון ברמה הפנימית ביותר באדם. לכן צריך גם לחזור על הפורמולה גם שיש שיפור, כי אין באמת ריפוי אלא אולי הקלה. יתרה מזאת , כל אחד מן המרכיבים שבתרופות הלל (הם מופרדים בפסיק על הבקבוק שתרכשי)ו מכיל אינפורמציה רבה. אם ניתן אפילו אחד מהם לאדם בריא יום יום הוא יתחיל לפתח סימפטומים בהתאם . כך אנו מבצעים ניסויים על השפעתן של תרופות בהומיאופתיה, בהסכמת הנסיין, כמובן. כלומר, יתכנו הרבה תופעות לוואי..כי ישנם הרבה מרכיבים שאינם מותאמים.... בהומיאופתיה קלאסית לעומת זאת אנו נותנים רק מרכיב אחד ויחיד המותאם במדויק לאדם ובמינון מינמלי . אחד הדברים המובהקים המבדילים את הטיפול שתארת מטיפול בהומיאופתיה קלאסית הוא שבשיטה זו תראי אולי את המישור הפיזי משתפר ולא מישורים רגשיים וחשיבתיים שהם חלק בלתי מופרד מתהליך הריפוי בהומיאופתיה קלאסית, גם אם הסיבה לטיפול היא פיזית.. ורפואה שלמה נועה שגיא , הומיאופתיה קלאסית [email protected]

../images/Emo46.gifזה פשוט מזעזע ההומופאת שיקר

שאלתי את ההומופאת במפורש אם מדובר בהומופאתיה צרפתית והתשובה שלו היתה שמדובר בהומוסציולוגיה שאלתי במפורש אם מדובר על מרכיבים טבעיים בלבד והתשובה שלו היתה כן נועה אני אשמח תשליחי לי את הטלפון שלך לאיימיל שלי [email protected] כדיטי שנוכל לדבר

לא שיקר..

, אני מבינה שאת כועסת , לא שיקר, אני מצרפת לך מאמר שכתב דר' מוטי לוי על הומוטוקסיקולגיה, שזה ניקוי רעלים בעזרת חומרים טבעיים בינהם גם רמדיס הומיאופתיות בערבוביה ועל כן אני כתבתי "הומיאופתיה צרפתית" ,שזה נתינה של תרופות הומיאופתיות לא על פי עקרונות הטיפול ההומיאופתי הקלאסי, היינו נתינה מינמלית של רמדי אחת על פי עקרון חוק "דומה בדומה ירפא" . כל מה שכתבתי על נתינה של רמדיס מעורבבות כבר נאמר בהודעה הקודמת... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2651695,00.html נועה שגיא, הומיאופתיה קלאסית

לא הבהרתי עצמי מספיק

לא הבהרתי עצמי מספיק הומוטיקסיקולוגיה משתמשת לא רק בהומיאופתיה אבל כשכן זה בצורה הצרפתית

למעלה