המשך זה או זה!!

danina the 1

New member
speech

בהצלחההההההההההה!!!!!!!! מה יותר גרוע- בוחן פתע או ריצת 2000??

אליתוש

New member
אממממ אני חושבת ש-

בוחן פתע!!!! (חח אני אוהבת לרוץץץ--->>>!!!) תודה הלך די גרוע במבחן... נראה כבר כמה אני אקבל... אבל הספיץ' פסדר... אה וקיבלתי היום 100 בשל"ח!! יוהו!!!!! ולשאלתינווו: שופינג עם אמא'לה (שזה אומר הארנק שלה משלם...) או שופינג עם חברות (שזה אומר-את מרוששת)...??

חניניתה

New member
שונאת שופינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

אולי אני הילדה היחידה בעולם שלא אוהבת שופינג אבל מה לעשות!! אני שונאתתתת את זה!!!! אבל כדי לא להשאר בלי בגדים צריך ללכת לעשות שופינג אז ברור שעדיף עם אמא כי עם הולכים על חבורות זה לוקח הרבה יותר זמן כי הן גם קונות לעצמם ואני לא יכולה להיות בחנות יותר מ10 דקות! גם זה יותר מידי בשבילי.. שאני הוולכת עם אמא ונמאס לי אז אני אומרת לה יאללה בואי החוצה.. עם חברות אי אפשר כי הן אומרות שניה אני ורצה למדוד את זה ואת זה.. וואוו קצת חפרתי אני מצטערת! ולשאלה?!?! חופשה: בית מלון או אוהלים?

אליתוש

New member
חח מצחיקה....

האמת פעם גם אני שנאתי!!! אבל ממש! כאילו למדוד בגדים או נעליים זה היה בשבילי ה-סיוט אבל אל תדאגי זה עובר ועם הזמן את לא תצאי מחנות אחת במשך שעתיים למדוד את כולה... נראה עוד שלוש שנים..... חח

אליתוש

New member
וואי קשה!!!!!

אני אוהבת ממש ממש את שניהם... אבל נלך על בית מלון.....!! מה יותר כיף- סרט בקולנוע, או סרט במיטה עם פוך....?

אליתוש

New member
חשמלית..... יותר מגניב=]

למרות שעם גיטרה קלסית יותר קל לנגן סתם מנגינות.... בעל שיהיה- בגיל שלך או יותר גדול?

danina the 1

New member
קצת יותר גדול....

למרות שזה לא כל כך משנה.... ירושלים או תל אביב?

אליתוש

New member
נאום באנגלית...

ועשיתי אותו היום והמורה נתנה לי 10!!!!!!!!! יששששש!!! היה לי ממש מעולה.. איזה מזל....

אליתוש

New member
חח חניניתה....

כאילו איזה הבדל תהומי יש בין קצת יותר מעשרים וארבע לשלושים... חח

למעלה