המשך ה-Free Form:

דרגורן

New member
המשך ה-Free Form:

"לפני שמי יגיעו?" שאלה ליהן... בינתיים, אוזניו של הטרול הקטן (סקמק) עמדו מרוב מאמץ לשמוע "סקמק, שמעתא מה או אמר?" גול עשה מאמץ יחודי לחשוב ולהבין "´ני חושב שהוא נשיך..." "איזה דביל ת´ גול! כל האלפ´ים נשיכים! מתי ראית אלף שא´ ´פשר לנשוך?" מאג ציחקק לעצמו וחטף בעיטה מסקמק "שקט שניכם!" סקמק חשב לרגע והחליט שהטרף שמולו שווה יותר מאשר הקנטאורית, ואולי גם יהיה יותר קל לתפיסה... "מאג וגול, לכו לצ´יף ראג ותגידו לו ......." מאג וגול חייכו וסקמק נזכר במי מדובר "עכשיו תחזרו על ההודעה שצ´יף שאני אדע שלא טעיתם!" אחרי עוד מספר מכות, וניסיונות, גול ומאג יצאו לדרכם, וסקמק התגנב בשקט בעמדה קרובה יותר לרביעיה...

ayana

New member
לאריו התעלם מאחותו

"אני חשבתי להמשיך גם כן ליכוונכם.... אני מציע שנתחיל ללכת עד לשם יחד ושם יפרדו דרכינו, כך הכי בטוח"

דרגורן

New member
"אם אתה יודע איך להגיע למקדש

העורבים ומסכים להדריך אותי, אני אשמח ללכת איתך!" ליהן החלה לאסוף את שערה לצמה כאשר היא הגיעה להחלטה: "כמה המקדש רחוק? האם נוכל להגיע אליו עוד לפני הערב? אל תשכח שאני יכולה להרכיב אותך ושגם עם המשקל שלך אני יכולה לדהור מהר...."

ayana

New member
אני אשמח להדריך אותכם..

מרחק של כ12 פרסות אבל עוברים זאת מהר. ואל תישכחי שגם צעדיו של אלף הם מהירים ....

עלפית

New member
"עכשיו די עם זה לאריו!"

אמרה ארייל בכעס "אתה לא יכול להדריך אותם כי אתה חוזר הביתה איתי! ואני לא מתכוונת לעזוב אותך פה לבד ביער." מל"ד: בכל הספרים שאני קראתי על קנטאורים הם חושבים שזו פחיתות כבוד לשאת מישהו על גבם... הם מוכנים לעשות את זה רק בנסיבות מאוד מאוד מיוחדות

ayana

New member
לאריו החל להתקדם

"אתם באים?" הוא שאל מתעלם מארייל. אבל אז בבת אחת הסתובב לכיוון קבוצת שיחים מחזק את ידו על פיגיון הקשור עליו בחגורה.

עלפית

New member
אבל ארייל הקדימה אותו

בו ברגע זמזם ליד אוזנו חץ ששוחרר מהקשת שלה, שעד עכשיו הייתה קשורה אל גבה. "יש שם משהו," היא אמרה, "שמעתי רשרוש כבר קודם".

ayana

New member
מייד לאריו זינק לשיחים...

שפיגיונו מונף. מתוך השיח נשמעו חבטות, היה הרושם שלאריו התייצב מול משהו גדול מאוד... או יותר נכון כמה משהויים חזקים מאוד. לפתע נשמע צליל מחריד של שבירה וזעקה קטנה נשמעה נענקת...

עלפית

New member
ארייל הזיזה את הענפים הצידה וצעדה

אל תוך השיחים. וזה המראה שנגלה לעיניה: טרול גדול עם חץ תקוע ברקתו. עוד טרול קטן יותר ומכוער הרבה יותר עם רגל שבורה. ו.. טרול גדול, חי ובועט. "עזרה...?" היא קראה אל הקנטאורים.

דרגורן

New member
מל"ד כבר זוג הטרולים חזרו?

ועוד משהו לגבי ליהן: ליהן היא לא קנטאורית רגילה מסיפורים. ליהן שלי הייתה בת אדם יפה שקוסם רשע התאהב בה וכאשר היא סירבה לו, הוא חטף אותה וניסה להטיל עליה כל מיני קסמים. היא ברחה ממנו על גבי סוס שהיא מצאה בתחתית המגדל שלו, וכאשר הוא גילה את זה הוא הטילה קסם שהיה אמור לטלפרט אותה אליו. מסיבה שליהן לא יודעת הקסם לא עבד טוב, מה שהיא יודעת זה שנפער מולה פתח ומכוון שהיא לא הספיקה לעצור היא עברה דרכו והגיעה לעולם המוזר הזה עם שתי השמשות והפכה לקנטאורית... כמו כן, לוקאר הוא נשק דמוי מוט ארוך עם זוג סוף המל"ד ליהן שלפה את הלוקאר בידה הימנית והחלה לסובב אותו כך שהוא יצר מעיין שריקה מוזרה "חשבתי שהשארתי אותכם מאחור!" ליהן בעטה בזוג רגליה האחוריות וזינקה לעבר הטרול הגדול, שהתחיל לזחול לאחורה בהפתעה הזינוק של ליהן הביא אותה ישר על הטרול, ועם הלוקאר ליהן חתכה את ידו השמאלית

ayana

New member
"זהירות" ארייל צעקה

ליהן כמעט רמסה את את לאריו שהיה על הרצפה עם חתך גדול ומכוער על ראשו, נראה היה שהוא איבד את הכרתו.

דרגורן

New member
הטרול הגדול הצליח להתרחק מספיק

מליהן, בעוד דעת ליהן הוסחה בגלל הצעקה ומצבו של לאריו, הטרול הרים את חברו שבור הרגל, והתחיל לברוח. "עיזבו אותם, הם כבר לא יטרידו אותנו" אמרה ליהן והחלה לבדוק את מצבו של לאריו. "מה את עושה?" שאלה ארייל "אני רוצה לנסות איזה קסם קטן שאני יודעת... לו-אמר קול-ניקן טירנמלה" ליהן סיימה את הלחש וידיה החלו לזהור באור כחול. ליהן העבירה ידה מעל לפיצעו של לאריו, והדם החל לנזול לאט יותר, ואז פסק. "מצטערת, אבל זה המקסימום שאני יכולה לעשות... כוחות הקסם שלי לא כל כך חזקים, למען האמת הקסם הזה פעל הרבה יותר טוב מבדרך כלל..." לאריו נשאר חסר הכרה, אך פיצעו נראה יותר טוב ליהן נאנחה בעייפות "אני כבר לא אגיע היום למקדש" ובחצי נפילה חצי ישיבה ליהן קיפלה את רגליה מתחתיה...

ayana

New member
הטרולים הבורחים....

נעצרו במרחק פרסה והחלו להתייעץ שוב "אמרתי לך לא לעשות כל כך הרבה רעש!!!!!" "סליחה אבל הנשיך הכאיב לי" "לא חשוב עכשיו! צריך למצוא דרך לעקוף את הקנטאורית הזו כדי להשיג את הזעטוט!!!" "באלג אתה חכם יותר מהמטומטם הזה, יש רעיון?"

דרגורן

New member
"סקמק, מי זה בלאג?" שאל מאג

בעודו סוחב את סקמק "בלאג! כמה פעמים אני צריך להגיד לך לא לשאול שאלות דביליות?" מאג הסתכל ימינה ושמאלה, אבל חוץ מעצים הוא לא ראה אף אחד אחר "סקמק, ת´ מרגיש טוב?" סקמק, שבחר באותו הרגע לאבד את הכרתו, כבר לא ענה לו...

Ga-Ga

New member
רגע אני לא מבין

עד עכשיו התייחסתי אל ליהן כאל בת אדם והיה איתה קאנטור אז מה קורה פה ?

עלפית

New member
נראה לי שבכלל לא קראת את ההודעות

הראשונות אם חשבת שעכשיו ערב ושליהן בת אדם כי כתוב בהתחלה ששתי השמשות זרחו והאירו והאירו מה שנראה כמו סוס ורוכב ובסוף היה קנטאור. אולי כדאי שתוסיף איזו דמות משלך במקום להגיד מה עושות הדמויות של האחרים?

"אני יוכל לעזור בקשר לפצע"

אמר לוראלן "רק תוציאי את המגילה ששם" לוראלן הצביע אל נרטיק מגילות שהיה כשור אליו במקום שאליו לא יוכל להגיע "תקריאי אותה (היא באלפית) ותצביעי אלי". האלפית לא הססה פעמים וקראה מין המגילה. האור שיצאה מידה פגע בלוראלן ומייד הוא הפך לבן-אדם (גוף הסוס נעלם ובמקומו הופיאו רגליים "מהר הכסם יחזיק רק כמה דקות" אמר והנסיכה האלפית זזה אצידה. לוראלן מילמל משהו והפצע נרפה. "הייתי הופך גם אותך לבת-אדם" אמר לליהן "אבל אני יכול לעשות זאת רק אל אצמי, וגם ככה רק לכמה דקות" אמר ובינתיים חזר לקאנטאור "ואכשיו גם נגמרו לי המגילות" המשיך "אבל לא נורא אני בכל זאת שונה את הצורה האנושית"

דרגורן

New member
"אתה שייך למקצוע הרפואה?" ליהן

הסתכלה בהערצה "למה אתה אינך יכול להטיל קסמים בצורתך הרגילה? ולמה שתהפוך אותי לבת אדם? מי אתה לוראלן?" ליהן התחילה לסגת מלוראלן והושיטה את ידה הימנית לאחור, כאילו לגרד בגבה.......

עלפית

New member
"לאריו!"

ארייל כרעה ליד לאריו ועיניה החלו לדמוע. "עכשיו אתה רואה למה אבא לא רצה שתלך לבד? עכשיו אתה רואה למה באתי לקחת אותך? למה היית חייב להתעקש? לאריו תתעורר! בבקשה תתעורר! תתעורר ונחזור הביתה סוף סוף...."

למעלה