המשך הסיפור -פרק 3

gatomon

New member
המשך הסיפור -פרק 3

סוף הפרק הקודם - "תראו מה מתקרב אלינו", צעקה אתי. פרק 3 התברר, שזוהי רק פלוראמון, דיג´ימון פרח (בעונה הראשונה היא הייתה העוזרת של פאפטמון). "אני פלוראמון", היא אמרה. "אני מחפשת ת´דיג´יגורל(מאמן) שלי." "על מה את מדברת?", שאל אותה יוסי. "יש לכם דיג´יכלים, ואחד מהם צריך לסמן מי הדיג´יגורל שלי." טוווווווווווווווווווו. צלצל קול מתוך מכנסי הג´ינס של אתי. היא שמה יד בכיס, והוציאה דבר עגול ומוזר שנראה כמו איזה טמגוצ´י. "שלי !" אתי אמרה. "אולי הפעם זה שלך. סופר לוטו" ואז פלוראמון ואתי נהיו שותפות. "בואו אוביל אתכם לקרבת מקום, יש שם נחל קטן. בואו. אני יעזור
לכם לחזור הביתה." היא הובילה אותם לנחל. "איך נדע שזאת לא מלכודת ? נדמה לי שהיא מנסה לעבוד עלינו. אני לא סומך עליה." אמר גיל. "כי אתה תהיה שפן הנסיונות שלנו" אמרה אסנת. "לעולם על תעמוד על שפת הנחל" פלאקקק !! היא דחפה אותו למים. "את הרסת לי ת´קוצים !!!" נסים חלץ את נעלי הריבוק שלו, הוריד את חולצת ה-ERMY MAN שלו, וצעק "גם אני נכנס" ונכנס בפנים. יוסי אמר "וגם אני !" וחלץ את נעלי ה"האש פאפי" שלו, ואת חולצת מכבי חיפה שלו ונכנס גם. ואז כולם נכנסו אחריו למים. כולם השפריצו במים ונהנו, וגם פלוראמון נכנסה "תשתו, תשתו, המים נקיים פה מאוד". מה שהם לא ידעו, זה שבקרוב הם יסתבכו בגדול.

gatomon

New member
הסיפור - פרק 4

"יש מצב לדבר על איך חוזרים ?", שאלה אתי."כן, נזבל לדווימון ת´שכל עד שהוא יחליט לפטר אותנו ואז נצעק : לחם, עבודה, לחם, עבודה." אמר נסים. אני בכלל לא מאמינה שאנחנו לא בבית
!" התעצבנה אתי. "הבחור הזה, דווימון, או איך שלא קוראים לו, הוא משועמם לאללה. הוטא רוצה שנלחם נגד בחורים שמנים כמוהו ?! מזל שאני יודע קונג פו !" "אתם תצטרגו להשתמש בדיג´ימונים שלכם כדי להלחם בדיג´ימונים אחרים שמנסים לפגוע בכם." התערבה פלוראמון. "אני יעזור לכם. וגם הדיג´ימונים שנמצא בקרוב יעזרו לכם. אני שותפה של אתי. כל אחד אחר ימצא ת´דיג´ימון שלו, ואז אנחנו מסודרים." "מה זה דיג´ימונים ?" שאלה אתי. "אני דיג´ימון. אנחנו מפלצות דיגיטליות. אבל יש בעולם הדיגיטלי יצורים שהם אינם דיג´ימונים." הסבירה פלוראמון. פתאום כולם התחילו להיות סקרניים ושאלו כל מיני שאלות : "למה אנחנו פה?" "איך הדיג´יכלי יודע מתי לאותת ?" "איך מחליטים של מי יהיה הדיג´ימון ?" "מי בכלל מחליט את זה ?" "מי הביא אותנו לפה?" "מחר יהיה חם ומגניב ?" טווווווווווווווו. הדיג´יכלי של נסים צפצף. זה סימן שהדיג´ימון שלו בסביבה. "זה בין הצמחים !" נסים זרק חול על הצמחים כדי שהדיג´ימון יצא. איייי ! יצאה משם לטאה כתומה ומוזרה. "היי, אני אגומון." "ואני נסים, והם אסנת, אתי, גיל, יוסי ופלוראמון." "ואנחנו בקאמונים" הודמעו קולות מרחוק ונהרו לכיוונם רוחות רפאים.

למעלה