המשך הסיפור -פרק 3
סוף הפרק הקודם - "תראו מה מתקרב אלינו", צעקה אתי. פרק 3 התברר, שזוהי רק פלוראמון, דיג´ימון פרח (בעונה הראשונה היא הייתה העוזרת של פאפטמון). "אני פלוראמון", היא אמרה. "אני מחפשת ת´דיג´יגורל(מאמן) שלי." "על מה את מדברת?", שאל אותה יוסי. "יש לכם דיג´יכלים, ואחד מהם צריך לסמן מי הדיג´יגורל שלי." טוווווווווווווווווווו. צלצל קול מתוך מכנסי הג´ינס של אתי. היא שמה יד בכיס, והוציאה דבר עגול ומוזר שנראה כמו איזה טמגוצ´י. "שלי !" אתי אמרה. "אולי הפעם זה שלך. סופר לוטו" ואז פלוראמון ואתי נהיו שותפות. "בואו אוביל אתכם לקרבת מקום, יש שם נחל קטן. בואו. אני יעזור
לכם לחזור הביתה." היא הובילה אותם לנחל. "איך נדע שזאת לא מלכודת ? נדמה לי שהיא מנסה לעבוד עלינו. אני לא סומך עליה." אמר גיל. "כי אתה תהיה שפן הנסיונות שלנו" אמרה אסנת. "לעולם על תעמוד על שפת הנחל" פלאקקק !! היא דחפה אותו למים. "את הרסת לי ת´קוצים !!!" נסים חלץ את נעלי הריבוק שלו, הוריד את חולצת ה-ERMY MAN שלו, וצעק "גם אני נכנס" ונכנס בפנים. יוסי אמר "וגם אני !" וחלץ את נעלי ה"האש פאפי" שלו, ואת חולצת מכבי חיפה שלו ונכנס גם. ואז כולם נכנסו אחריו למים. כולם השפריצו במים ונהנו, וגם פלוראמון נכנסה "תשתו, תשתו, המים נקיים פה מאוד". מה שהם לא ידעו, זה שבקרוב הם יסתבכו בגדול.
סוף הפרק הקודם - "תראו מה מתקרב אלינו", צעקה אתי. פרק 3 התברר, שזוהי רק פלוראמון, דיג´ימון פרח (בעונה הראשונה היא הייתה העוזרת של פאפטמון). "אני פלוראמון", היא אמרה. "אני מחפשת ת´דיג´יגורל(מאמן) שלי." "על מה את מדברת?", שאל אותה יוסי. "יש לכם דיג´יכלים, ואחד מהם צריך לסמן מי הדיג´יגורל שלי." טוווווווווווווווווווו. צלצל קול מתוך מכנסי הג´ינס של אתי. היא שמה יד בכיס, והוציאה דבר עגול ומוזר שנראה כמו איזה טמגוצ´י. "שלי !" אתי אמרה. "אולי הפעם זה שלך. סופר לוטו" ואז פלוראמון ואתי נהיו שותפות. "בואו אוביל אתכם לקרבת מקום, יש שם נחל קטן. בואו. אני יעזור