המשך הסיפור - פרק 11

gatomon

New member
המשך הסיפור - פרק 11

"הי הדיג´יכלי שלי מצפצף ! " אמר מגלית, "זה בטח בגלל שהיום חם ומגניב". הם הלכו באזור הררי כשזה קרה. זה היה שביל בין 2 הרים גבוהים. "הגיע הזמן שלכולם יהיו דיג´ימונים", אמרה אסנת,"אחרי הכל, אנחנו כבר בפרק 11, לא !?" "איזה בעסה, אני האחרון שימצא דיג´ימון", אמר יוסי. "אני מקווה שאני ימצא מחר". "מחר יהיה חם ומגניב", מרגלית עדכנה אותו על תחזית מזג האוויר. "אני לא מאמינה שאני סוף סוף חופשית.", אמרה ביומון,"ליידי דווימון תמיד השתלטה עלינו. והיא חיפשה תמיד סיבות להשמיד אותנו." "אז הייתם יכולים להגיש נגדה תלונה בבית הדין הבינלאומי בהאג", אמר נסים. "הייתם יכולים לשים לה רעל בחומוס", אמרה אתי," אבל אם תשאלו אותי, אני שונאת זעתר"(תראו בפרק הראשון כמה שהיא שונאת זעתר)."הייתם יכולים להגיד לה שמחר יהיה
חם
ומגניב", אמרה מרגלית. טווווווווווווווווו. הדיג´יכלי של מרגלית צפצף שוב. עכשיו היא גילתה שהדיג´ימון שלה הוא חם ומגניב. היא ראתה את קנדלמון בא אליה בריצה. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ! צעק קנדלמון. מונוכרומון רדף אחריו. למי שלא זוכר, מונוכרומון הוא קרנף מסלע. נשימת פלפל ! התקיף אגומון. את מונוכרומון. אבל האש חלשה מדי. מסובב ספםירלי ! הצטרפה ביומון. פלוראמון דיג´יגדל לבלוסומון ! גשם אבקנים ! גשם האבקנים של בלוסומון עשה צרבת למונוכרומון. מסובב ספירלי ! נשימת פלפל ! ומישהו אחר תקף ב- כדור אש ! זה היה ליזרדמון-אש. "אוי לא ! " אמרה אתי,"עוד אחד !" הצלפת שוט ברזל ! הכתה בלוסומון את מונוכרומון. ליזרדמון אש החליט לעזור למונוכרומוןל ושרף לבלוסומון ת´שורשים של הידיים. אייייייייייייייייייייייייייייי ! ביומון דיג´יגדל לבירדמון ! כנפי מטאור ! על ליזרדמון. זה לא היה התקפה שכולה, כי הוא אוהב אש. מונוכרומון נתן לבירדרמון מכת זנב והפיל אותה על הרצפה. אגומון דיג´יגדל לגריימון ! גריימון נשאר לבד בשדה הקרב. הוא שרף למונוכרומון ת´זנב. (יצא חרוז) פיצוץ כוכבי ! על הראש של מונוכרומון. "עכשיו תורך ! " אמר גריימון לליזרדמון-אש. פיצוץ כוכבי ! כדור אשששששש !!!!!! איייייייייייייייייייייי !!!!! זה פצע את גריימון. לא רק זה, עכשיו מצטרף עוד מישהו. אחת הגבעות התפוצצה והפכה לאגם קטן. ובאגם היה סידרמון. מ כ ת מים ! אוי לא, גרימון שונא מים. אבל במקום לעמוד כמו איזה אידיוטהוא קפץ למעלה ובטעות סידרמון השפריץ על ליזרדמון. "חחח על מי אתה משפריץ, סידרמון", אמר גריימון. "ותראה מה שאתה עושה", אמר לו מונוכרומון, שבינתיים הספיק להתאושש. מכת זנב סלעי ! "תלכו אתם להתחבא, אני יילחם איתו לבד", אמר גריימון. פלוראמון וביומון ישבו שם פצועות. "פלוראמון בואי" "ביומון בואי" "קנדלמון מחר יהיה חם ומגניב" הם הלכו להתחבא במערה שהייה מתחת להר. ואז גם יוסי ונסים באו. "אם רק טריירמון היה בא איתי ..." מלמל קנדלמון. "מי זה טריירמון ?!" שאל יוסי. "הוא לא רצה לבוא איתי לחפש דיג´יגורל. אז באתי לכאן לבד ואז מונוכרומון רדף אחריי. ואז מצאתם אותי.", ענה לו קנדלמון. "אולי זה הדיג´ימון שלי ! " קרא יוסי. "אתה זוכר ת´דרך, נכון ?!" "אני חושב שכן" אמר קנדלמון. "אז תראה לי ! כי ביומון נוטרלה ע"י מונוכרומון. ופלוראמון נוטרלה ע"י ליזרדמון-אש. ואני לא יודע אם גריימון יחזיק מעמד לבד. אז זה יכול להציל ת´קרב שלנו ! " "טוב אני יראה לך", אמר קנדלמון. ----------------------------------------------------------------------- הדמות האפלה צחקה. "התכנית שלך מושלמת. עכשיו רק צריך למנוע מיוסי להגיע לטריירמון, ואז גריימון יחוסל. תכין את גדוד הבקאמונים. וגם את אלקטרומון. ואז נחסל את גריימון." "אה בוס !?" אמרה הדמות הקטנה עם הקול הגבוה," קבל עדכון. גריימון ... כבר חוסל"

למעלה