המשך המלחמה בYES להארכת החוזה

dead man

New member
שמע צריך לחלק את העבודה בינינו

איפה כול אחד יכתוב את ההודעות ( אני מדבר אל שאול או לכול מי שיתנדב לפרסם את זה בפורומים)

לא חייב

אתה נגיד נכנס לפורום ואם אתה רואה הודעה שקשורה ל-WWF פשוט תדע שמישהו כתב אותה ואתה לא צריך לכתוב ואם אתה נכנס לפורום ואתה לא רואה הודעה שקשורה ל-WWF אז תכתוב בה את ההודעה אגב צריך שמישהו יכתוב הודעה ואז נעתיק את ההודעה ונרשום אותה בפורום שצריכים במקום שנכתוב כל הזמן הודעה אחרת וזה יקח יותר זמן וזה יותר מעייף

dead man

New member
טוב אז אני יעתיק את הנוסח כבר הכנתי

ודרך אגב העצומה תהיה רק בערך בסביבות שמונה. אז הנה הנוסח שלי להודעה שנפרסם לכול הפרומים: תישמעו יס החליטו לא לחדש את החוזה עם הwwf כמו שאתם יודעים זה משודר ביס בערוץ פוקס ספורט, ואנחנו אוהדי הרסלינג מארגנים עצומה כדי שיס ישאירו את הwwf, אז צריכים לעשות עצומה עם חמש מאות חתימות אז בקשה לא משנה אם את/ה אוהב/ת wwf בקשה תיכנסו לאתר הזה ותחתמו על העצומה בקשה עזרו לנו מרצון טוב, בקשה ממכם הנה הלינק לאתר תיכנסו ותראו תחת קטגוריה( עדיין לא החלטנו איזה קטגוריה) תיכנסו ותחתמו שם ( רק מי שמנוי ליס) הנה הלינק:

dead man

New member
רגע עוד משהו שכחתי

הכותרת של ההודעה הזאת שנפרסם:למנויי "יס" עיזרו לאוהדי הרסלינג. ובקשר לכתיבה אין צורך לוחצים על הטקסט מקש ימני העתק והדבק איפה שרוצים להדביק ( כולכם מכירים שלא תחשבו שאני מזלזל בכם ) ואם מישהו רוצה לשנות הנוסח בקשה שיגיד אבל עכשיו ומהר

dead man

New member
לnwo4life שמע אחי הicq שלי עושה

עושה בעיות לא מיתחבר, אז שמע ברגע שאתה גומר להכין את העצומה אז תיתן פה בפורום אישור ותן לנו את הלינק, ואנחנו נתחיל בעבודה.

dead man

New member
הנה הצלחנו הנה הלינק אחים אני הולך

עכשיו לפרסם בפורומים השונים אז יאללה שאול, הנה הלינק לעצומה לכו תחתמו:

dead man

New member
הלינק הוא לא נכון

אחרי שפירסמתי את הכות ב30 פורומים בכול פנאי ובידור ובכול ספורט ובכול אוהדים, nwo4life אמר שזה לא הלינק הנכון וגם העצומה נסגרה בטעות אז שמעו מחר נסדר הכול מחדש ומחר אני עוד פעם יפרסם הכול טוב, וחרא הפסדתי raw היום מרוב שהייתי שקוע באינטרנט לעבוד על זה חרא. נסזדר הכול מחר

כתבתי ביותר מ-5 פורומים!!!!!

תעשו גם אתם משהו אני הלכתי למנוע חיפוש ונכנסתי לכול פורום ישראלי ורשמתי קישור לעצומה

dead man

New member
אחי חזרתי הכול מהתחלה בכול

הפורומים, שאול תעשה לי טובה אתה יכול ללכת לפרסם בפורום של האתר www.israel.co.il יש לך השפעה שם ותוכל לשכנע אותם לחתום טוב בקשה ממך תודה גבר, והנה הלינק שוב

כנס לאתר גיימר ותחתים שם

פעם ניסיתי להשים שם לינק לעצומה של הראו המלא בכול פורום שיש שם וכמעט "הרגו" אותי שם קיבלתי הרבה תגובות טובות ורעות ומנהלי הפורום איימו לזרוק אותו מכול הפורומים בגיימר ודבר כזה אני לא רוצה מפני שאני רוצה להיות שם אז אם תוכל אז תכנס לאתר www.gamer.co.il תרשם ותכנס לפורומים ותרשום שם את ההודעות אני הלכתי לעוד כמה פורומים שמצאתי במנוע חיפוש ורשמתי שם ומה עם השאר?

dead man

New member
לעל האש שמע תשים את השירשור הזה

בטופ כול הזמן שכול יום יראו שיבואו לחתום זאתי המטרה לא

dead man inc

New member
שלא ..................

שלא יחדשו את החוזה מי צריך YES בכלל ומה אתם חושבים שעם אתם תתנתקו מYES הם יחזירו את WWF ? חחחחח לא, אני אגיד לכם למה כי אתם המיעוט ואתם לא יכולים לעשות כלום רוב מנויי YES לא עברו לYES בגלל WWF אז ככה שאתם לא תזיזו להם כלום אתם כך שאתם יכולים לצעוק עד מחר עם העצומה שלכם וכל השטויות האלה

dead man inc

New member
הגזמתם ....

הגזמתם עם הדבר הזה זהו סתמו וזהו מה קונספירציה נגד YES זהו די נגמר עוד לא יודעים מה יהיה עד אוקטובר אתם כבר מתחילים לעשות רעש

למעלה