המשך המאבק

המשך המאבק

מצ"ב מכתב שקיבלתי בנושא המשך המאבק בעושק הנעשה ע"י קופות החולים. המכתב רשום באנגלית היות וחלק מהנמענים קיבלו את המכתב הקודם בE-MAIL בג'יבריש. משום מה לא הצלחתי לשמרו בתבנית WORD והוא מצורף כפי שהוא. עמי

Mנטה

New member
עמי, שתי שאלות

1. האם אתם בקשר עם הקבוצה בתל אביב ? 2. האם מדובר רק בקופ"ח מאוחדת ?

../images/Emo124.gifשתי תשובות

1. אני רק מעביר מסרים של ועד הפעולה. אך הבנתי שהם בקשר עם קבוצות אחרות. 2. לא מדובר רק בקופ"ח מאוחדת. אני אישית מרגיש במרפאה שלי יבוש מצד כל קופות החולים ובעיות באישור החזרים .זהו למעשה קרטל למרות שלכאורה יש תחרות בין הקופות. חשוב לא לוותר.

שאלה ?.

אני שואלת משהו ששאלתי כבר בדיון ישן, רק לא קיבלתי תשובה (ואני מקווה שזה בגלל שהדיון ישן ולא בגלל שעיצבנתי מישהו ?!). האם קיימת אפשרות, שבמסגרת ההסכמים הקשים המדוברים, תעשה גביה על "פעולות" ז"א - דו"חות סיכום אבחון, סיכום בניים, סיכופ טיפול, שיחה עם צוות מטפל\הורים\גננת. כשהמטרה לצמצם עלויות טיפול לפחות בדברים שקשורים לתקשורת עם הקופה ולעובדה שהטיפול מתבצע לעיתים ברובו מחוץ למפגש בטיפולי עם הילד, כדי להפחית מעט את התסכול הקיים ... לא לכעוס אני באמת מעונינת לדעת מה ועד הפעולה חושב על זה, בהנחה שהשתתפות במרד המתפתח, משאיר אותנו חסרי פרנסה בטווח המיידי.

surale1

New member
מאבק

ראשית תודה על כל מה שאתה כותב. אנו קבוצת מרפאות בעיסוק מאזור רחובות רוצות להביא לידיעתך ובאמצעותך לחבורה שלך בירושלים כי התכנסנו היום ובנינו חוזה סביר עם המאוחדת במגמה להגיע להסכם עמם. חשבנו שכדאי להפגש עם נציגות שלכם ע"מ לשלב ידיים ולהפגש ביחד עם ראשי הקופה ולדחוף את הנושא קדימה. מה דעתך?

למעלה