המשך הטריוויה

אמבר 13

New member
המשך הטריוויה

השאלה שנשאלה היא: מה היה הריב הראשון של דני ובריי? זה תלוי: אם את מתכוונת מה היה הריב הראשון של דני ובריי כזוג אז אין לי מושג כי זה מתקדם. אך אם השאלה בכלל מה היה הריב הראשון אז נדמה לי שזה היה כשבריי מינה את אבוני להנהיג איתו. שאלה ממני: מה הייתה האהבה הראשונה של דאל?

THEchosen1

New member
האמת ..

זה היה כשהם נפגשו בפעם הראשונה , היא ניסתה להרוג אותו כשהוא חיפש את נוגדן לנגיף ... טרודי ! אמרו ולא שמו שאלה אז : איך קראו לאי ששם הם מצאו את התרופה לנגיף ?

אמבר 13

New member
תשובה ושאלה:

האי חופ hope island שאלה: המ.....על מה רבו אלי וג´ק בפרק שהיה ביום חמישי? ובגלל מי?

איימוש

New member
אני לא זוכרת אם זה זה

אבל נדמה לי שזה היה בגלל שהוא לא רצה לבוא איתה לחפש בעיר חומר על הנבחרים ונשאר בגלל לקס לטפל באזעקות. השאלה שלי היא על העונה הראשונה: במפגש שבטים הראשון (נדמה לי) שהיה, בשוק עבדים מי ראה שדאל נמצא שם למכירה? ו... לא ידעתי שטרודי היתה האהבה הראשונה של דאל, בכלל לא חשבתי שהוא אוהב אותה! זה לא היתה אלי הראשונה

תשובה+שאלה

אז ככה מהשבט ריאן (אני אני חושב שככה כותבים את השם שלו) אבל אבוני ראתה אותם ליפני(אז היא היתה מנהיגת הערבה) והשאלה: מה הם רצו למכור בשוק הזה ולמה זה לא יצא להם

THEchosen1

New member
תשובה ...

אם התכוונת בכלליות אז הם רצו לסחור בעבדים , אם התכוונת מה ה mall ratsרצו לסחור זה הטורבינה שג´ק ודאל הכינו , לטעון סוללות .. בכל מקרה לקס עשה שם בלאגן אז זה דיי נהרס .. באותו עניין - מי "השאיל" את החוט החסר מהטורבינה ?

lighter

New member
תשובההההה

לקס....לטבעת של זאנדרה אם אני לא טועה.... שאלה דיי קלה- מה גנבו ללקס כשראיין גירש אותו מהקניון, ומה לקס סיפר לשבט כשהוא חזר על ההעלמות ה´מיסתורית´ של חפץ זה?

© Tweety ©

New member
אהממ תשובה ../images/Emo108.gif

לקחו לו את הנעליים והוא אמר שהוא נתן לילדים ברחוב שאלה שלסלין הייתה בולומיה לאן היא פנתה לקחת אוכל?

איימוש

New member
היא הלכה לאיזה אישה בכפר

אני לא זוכרת מי זו היתה אני רק זוכרת שאחר כך היא פגשה ככה את ריאן והם ברחו ביחד מהאישה הזאת וחבר שלה. השאלה שמעליי קצת קשה בגלל שזה תלוי מאיזה צד מסתכלים אבל נדמה לי שאמבר מצד ימין או בעצם שמאל או אולי ימין??? אם מישהו שואל זה אי שפיות זמנית.

אמבר 13

New member
מממ.....

אם אני זוכרת נכון, זה צבע לבן. שאלה: בכינוס השבטים בעונה 1, מי כמעט הפכו להיות העבדים של אבוני וה"ארבה" או "המשוגעים" או איך שתקראו להם.

© Tweety ©

New member
דאל וסאשה? ../images/Emo108.gif

בהנחה שזה נכון אהממ שימיצ..שאלה... איך קי סי הצטרף לשבט?

Tinkerblack

New member
אחרי

אחרי שלקס תפס אותו גונב ואז רצה שהוא יכנס לשבט ויעזור לו ואז רובם הצביעו בעד קיסי ממה אבוני הכי פוחדת? (זה די קל)

תשובה +שאלה

היא פוחדת מלהתחנן לאנשים על חייה והשאלה: מי בא עם דאל לראות כשהוא הפעיל את הטרקטור

© Tweety ©

New member
סלין וריאן ../images/Emo35.gif ../images/Emo108.gif

נגיד שזה נכון אז שמיצי שאלה.. על מי רבו קלואי ופטסי? אהממ שמיצי קל
אין משו אחר

על דאל

כשהמאל ראטס התפצלו, בניסיון למצוא את סם הנגד, עם מי הלכה טאי סאן לחפש אותו?

למעלה