המשך החיים - לאן?

nili4321

New member
המשך החיים - לאן?

שלום קרן, ערכו המספרי של שמי הפרטי:7 ושם נוסף (2) שם משפחתי: 4. תאריך לידתי:23/10/74. בן זוגי: שם פרטי: 1 או שם מלא (5) תאריך לידתו: 24/10/70. אנו נמצאים בצומת דרכים, בעיקר אני.כל 8 שנות נישואנו היו רצופות עליות ומורדות רבות, עם קשיים רבים בעיקר בתקשורת. לנו ילדים המהווים את הסיבה העיקרית למניעת סיום הקשר (חשש מפני הדרך בה יקבלו זאת וההתמודדות עם זה). כיום, סגרנו על מכירת ביתנו ובסוף השנה אנו צריכים לפנותו. אני נמצאת בדילמות חוזרות ונישנות - מה לעשות? האם לקחת את חלקי בהון ולצאת עם ילדי לדרך חדשה (מאוד רוצה ועם זאת מאוד מאוד חוששת) או שמא לתת הזדמנות נוספת אך משהו בי בפנים מת ולא ממש מעונין... מה דעתך? אנא, תני לי כיוון לגבי עתידי. תודה.

אני רואה לפי הנתונים שלך

שמאוד קשה לך ליצור נתק ושינוי ולא קל לסגור מעגלים אך הזוגיות הזאת היוותה קושי ואתגר בכל מובן ולכן הוותרנות הובילה אותך למקום שכבר אין מה לתת ,והרבה שתיקות מול מצבי רוח ועצבים . מאמינה שאת לקראת שינוי החוצה ,אבל הרבה מלחמות פנימיות לפני ...ובמהלך כל התהליך דעי שהמצבי רוח,הקריזות והדיבורים לא ישתנו . בהצלחה,קרן

nili4321

New member
המון תודה ושאלה נוספת...

קרן ראשית אני מודה לך מקרב לב, אכן כיוונת במידת מה ... אך שאלה נוספת לי: מה אם אחליט כן לסיים ? איך את רואה אותי מסתדרת בעתיד, לבד עם שניים? כיצד יקבלו זאת? כיצד יתמודדו הקטנים? האם אסתדר כלכלית? תודה.

למעלה