המשך הבעיה

ליר24

New member
המשך הבעיה

יאיר כבר שהכרתי אותו (המזל הבתולה המדובר) די התאהבתי ואנו מכירים כ-חודשיים הוא הבן של חברה של אמא שלי בשבועיים הראשונים יצא לנו לבלות הרבה ואני התאהבתי והתוודאתי על אהבתי אליו והחלטנו לנתק את הקשר כי הוא חזר מחו``ל ואמר לי שהוא לא רוצה לפגוע בי כי עכשיו אחרי שחזר לא יוכל כרגע לפתח קשר אבל הוא אמר דבר מעניין תתקשרי או אני יתקשר בעוד כחודש ואני אשמח להיות איתך??! מה שלא סגר דלתות התנתקנו ואני כמובן חדשתי את הקשר ודברנו בטלפון וגם יצא לנו לצאת ביחד מה שהיה בדר``כ עם עוד חבר שלו..אחרי תקופה הוא גם הבין שאני בחיים שלי יצא לנו להפגש לבד התנשקנו אבל הבחור מחזיק את עצמו ולא רוצה להכניס אותי למיטה מה שלא אופייני להם לבני מזל בתולה.. גם אני לא מעוניינת בסטוץ כי אני מאוד רוצה קשר רציני לטווח הרחוק וכו..יש משהו מיוחד בקשר ואני מבינה שהוא יודע זאת אך הוא נחוש בדעתו החלטתי להפסיק את הקשר כי זה מבלבל כי די נדלקתי וקשה לי האם לדבר או לשכוח.......ליר

משהו כאן לא מסתדר לי

תראי, על פניו - נראה לי שהוא פוחד משום מה מהקשר איתך. יתכן שזה קשור לחוסר בטחון בגבריות שלו, ויתכן שיש דברים אחרים בארון.. (על כל המשתמע), אבל אכן - לדעתי קיים פה פחד מסויים לממש, פן לא יהיו לדברים ולגבריות שלו כסוי. זה שהוא נחוש בדעתו רק מדגיש את הבעייה לדעתי, אבל כמו שאנחנו יודעים - אפשר להביא את הסוס לשוקת, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.. מעבר לתירוצים שלו, אולי באמת הזמן להמשיך הלאה, ולא לבזבז אנרגיה על מישהו שלא פתר בעיות עדיין עם עצמו.

למעלה