המשימות לסופ״ש

ady18

Well-known member
משימות

תאמת אין ממש
הופעה
מתחככת כי כנראה מצטלמים
אחרי זה ננוח
יש הרבה תוכניות שרוצה לראות גם היום+מחר
בישולים הכול מוכן מאתמול
ומחר:
מבקרת דודה לארוחת צהרים....
שנצ מורחב
זה הסופ"ש בגדול

Dana1246

New member
עם מי את מתחככת?

ולמה מצלמים את זה?אחלה ״ משימות״

ady18

Well-known member
אמרתי מתחתכת....

Dana1246

New member
קראתי את רשימת ה״משימות״ מלמעלה למטה

מלמטה למעלהמימין לזמאלמשמאל לימיןחוץ ״ ננוח״ לא ראיתי אף משימה מעייפת

Dana1246

New member
במה ההתנהלות שלך שונה??

אני נטפלת אליה ואת נטפלת אליזה לא עושה אותך לאדם נאור יותר!!!

מאחר ואני בחופשה מלהיות גננת- אני אוותר על ההסברים לך...

אני מבחינתי סיימתי.
בריאות והצלחה

Dana1246

New member
אני שמחה

שאת לא הגננת של מישהו מילדי מכרייומקווה שבעתיד לא של נכדיאני מצצפה מגננת בישראל לטיפה יותר חוכמת חיים וידע ושפה בלי כל כך הרבה שגעאות הגהה

danakama10

New member
את יודעת מה נחמד?

לדעת שהבריונות שלך נובעת מהחיים הרעים שיש לך. כן כן אני זוכרת מה היה הכינוי הקודם שלך ואני זוכרת את ההודעות ההיסטריות שלך בניק ההוא. פשוט מחמם לי את הלב לדעת שלאישה רעה כמוך יש חיים חרא. מעכשיו כל פעם שתיטפלי לעדי את תראי תגובה שלי נגדך. הבריונות שלך כבר לא תעבור בשתיקה.

Dana1246

New member
כמ נחמד להתחבא מאחרי ניקים בדויים

אני לא משתפנת כמוך והצהרתי בפורום שהחלפתי ניק בגלל תפוזנחמד לי עוד יוצר להבין מי הבריונית באמת!!!

קממברלי

New member
אומרים שההפך מאהבה זה אדישות,אז..

כנראה שחלק מהאנשים פה בכל זאת מעוררים בך רגשות ו"נוגעים בך"(שימי לב למרכאות..שלא יהיו טענות.)באיזה שהוא אופן.
חבל רק שבאופן שלילי. האמת ,לא קל להיות כל כך מושפע מכל מה שמאן דהוא כותב, ולהרגיש שזה מכוון אלייך, בעיקר שזה מתבטא תמיד בתסכול ורוגז.

kisslali

New member
איך את לא מתביישת לכתוב שאת נטפלת למישהי

וזה ממש לא משנה אם אחרים עושים את זה.

לא משנה למי ולא משנה למה - איך את לא מתביישת להתנהג ככה?!?

לא מוצא חן בעיניך מה שאדם כותב? כל עוד הוא לא כותב באופן שמכוון לפגוע, תעברי הלאה - לא כולם מושלמים בעולם וטיפת סובלנות לא הזיקה לאף אחד.

ללי

Dana1246

New member
ואת..

בואי תזכירי לכולן כאן למה דובית ברחה מכאן???בגללך!!!

julia75

New member
דובית עזבה לא בגללי ,אלה בגלל מישהי מלאת רוע,שהתחזה

בשמי ושלחה לה ולאחרות קבצים בשמי.אז עכשיו כשאני מקשרת יכול להיות שזה את הטרולית,כי יש בך המון המוןרוע!!! את ממורמרת מהחיים שפשוט נהנת לרדת על אחרים.המלצה שלי -תמצאי עבודה.אני לא הגבתי כששאלו למה הפורום לא אותו פורום שהיה,אז עכשיו אני כותבת.את ונשים ממורמרות כמוך זאת הסיבה.נשים שמתיסכול האישי שלהם מחפשות מילה אחת בזכוכית מגדלת שאפשר להדליק ממנה אש ומתחילות לרדת.ואז יש מלחמה.יש על מי להציא את הרוע ולא להתעסק בחיים המתסכלים של עצמך.תרפי.אני הבאתי לפורום בזמנו פינה שהביאה רק טוב.רק אור לפורום.שכולם אהבו "5 דברים טובים שקרו לי היום."מי שזוכר. .שטרולים כמוך הרסו. את מביאה איתך המון רוע.אני מאחלת לך שיקרה לך משהו טוב שתמצאי חבר,עבודה ותשתני לטובה!!!ו

למעלה