המשימה: רכישת נגן

קיפודים

New member
המשימה: רכישת נגן

שלום אנשים, המשימה: רכישת נגן היעד: אחותי הסיבה: יומולדת+ סקרנות מוזיקלית ראויה להערצה! עזרה: אתם ( בבקשה) הדברים החשובים הם : שיהיה בנפח מספק (8-16 ג'יגה זה ממש מספיק). שיהיה מסך , ממשק נוח, הוא ישמש בעיקר למוזיקה אז חשובה איכות שמע וקצת פחות עניין הוידיאו. סוללה שמחזיקה הרבה זמן ועדיף תומך בעברית. אה ושיתאים גם לספורט אם צריך ריצה וכו'.. מבחינת סידור הקבצים - שתהיה אפשרות נוחה של פלייליסט, אני חושבת שהיא מעדיפה סידור בתיקיות אבל זה לא קריטי. מה עוד? נגן אמין של חברה טובה שלא יתקלקל אחרי שניה.מה שפחות מסובך מבחינת עידכונים תוכנות וכאלה טווח עד 500 ש"ח. אחרי חיפוש קטן שלי מצאתי- Iriver E100 8GB iAudio/Cowon D2 8GB Iriver E30 8GB Sandisk Sansa View 8GB Sandisk Sansa Fuze 8GB - מה בכלל ההבדל בינהם? Philips SA1ARA08K 8GB אז מה אתם אומרים , מה לוקח או אם יש משהו טוב אחר שלא רשמתי? תודה ענקית מראש!

Fuhor

New member
איאודיו I7.

ה-D2 לא נוח לדעתי לספורט (הוא גם גדול וגם עם מסך מגע). ה-I7 גם עובד על מקשי מגע, אבל לדעתי קל יותר להפעיל אותו במהלך פעילות. הוא גם קטן יותר. סוללה של 50 שעות בפועל, יש עברית ישרה לשמות השירים (לא לתפריט). קיבולת מקסימלית עד 16GB, אין אפשרות הרחבה. גרסת ה-8GB עולה בערך 450 ש"ח. גרסת ה-16GB - בערך 600 ש"ח. בררי בבאג. ההבדל בין הוויו לפיוז בסנדיסק הם גודל המסך (הוויו יותר גדול), זמן עבודה (לוויו יש יותר) קיבולת מקסימלית (וויו מגיע עד 32GB, פיוז עד 16GB). הוויו נועד לסרטים. הפיוז הוא "כלבוייניק". את הפיליפס אני לא מכירה. איריבר אני לא אוהבת.

קיפודים

New member
בקשר לפויז

איך הוא פועל לפי תגיות או לפי תיקיות? אני רוצה להשאיר לה את האפשרות למסך בשביל תמונות ( מה שאין באיאודיו 7). תודה על התשובות :)

Fuhor

New member
בגדול - תגיות.

אבל בגרסת הקושחה האחרונה הוסיפו את האפשרות לתיקיות. מקריאה פה ושם עולה הרושם שהביצוע לא נוח במיוחד. צריכה לנסות לשחק פעם עם התיקיות במכשיר הזה, לראות איך זה. המסך שלו הוא בגודל 1.9" (אם אני זוכרת נכון). זה צריך להספיק לתמונות (שוב, אני חושבת, אני לא משתמשת בנגנים שלי לתמונות למרות שיש להם מסך גדול יחסית).

Fuhor

New member
תלוי איזה כרטיס המצלמה שלך דורשת.

רוב הנגנים כיום עובדים עם מיקרוSD. חלק קטן עם SD רגיל.

למעלה