המשימה האחרונה...

cory183

New member
המשימה האחרונה...

ואן ואן היה גמור את זה ראו. אבל מה לגבי גב? יש לי כמה השערות לגבי הפרישה שלו... 1. הוא רצה לתת לנטלי צ'אנס לעלות לשלישייה (הרי לא היה לה סיכוי לעבור באסאמאסים.) ואז בעצם הוא עשה מעשה אצילי 2. הוא רצה שיהיה סיכוי שיניב יפול באסאמאסים (בהנחה שהקולות מתחלקים בין גב+יניב לאירית יש סיכוי כזה..) 3. הוא גם כן היה גמור (למרות שקשה לי להאמין..) 4. הוא עשה את זה בשביל יניב באמת (גם כן קשה לי להאמין) מה אתם חושבים??

davidlev0255

New member
גב הוא סוציופת שחושב על עצמו או מקסימום

לא סוציופת העלת השערה מעניינת אולם אני יכול להעריך שהוא הסתכן ומצד שני היה כדאי לו להבטיח את מיקומו בגמר ואז הוא היה בגמר ומי שהיו נאבקים היו שלושת האחרים , שסביר שנטלי לא תעלה אבל מצד שני , הוא כרגע בסיכון היה לו ביטחון עצמי גבוה שזה מחשיד, אני חושב שגם לא היה לו כוח וגם אולי ואולי , יש לו קומבינות עם יניב , שהם מתחלקים 50% בפרס אז בכל מקרה אחד מהם זוכה

cory183

New member
בעצם יש לו אינטרס לא אצילי שנטלי תעלה לגמר

זה מגדיל את סיכויי הזכיה שלו.. ואני לא אתפלא באמת אם הוא ויניב עשו איזה קומבינה של 50-50 זה באמת הולך להיות אחד מהם בודאות...

davidlev0255

New member
נכון - כדי להתמודד מולה , כי אם גב ינצח

כלומר היה אמור לנצח אז נטלי / אירית / יניב היו מתמודדים בSMS ואירית ויניב היו עולים אבל שוב הוא לוקח סיכון ומעניין אם הוא לא יעלה הלוואי ויניב יזכה ולא יביא לגב 50% איזה קטע יהיה יני יגיד לו במבטא עירקי כבד "אני נשבע בילדים שלי " ואח"כ יתחרט

השורד

New member
הוא ידע שאין לו סיכוי לנצח כי המשימה

תפורה לבנות. זו בדיוק אותה משימה שנתנה לליאורה חסינות מ-SMS-ים בעונה 3. החוכמה היא להתמקם נוח על העמוד - והבסיס הוא ברגליים. ככל שיש לך כפות רגליים קטנות יותר, יהיה לך קל יותר. גם החבילה בין הרגליים לא עוזרת (כמו שואן ואן אמר בטסטמוניאל במהלך המשימה). אני מקווה שה-SMS-ים לא ישפיעו על המנצח, וכדי שזה יקרה צריך שאירית תעוף, כי ממילא אין לה סיכוי מול גב. גם הסיכויים של יניב קלושים, אבל הוא יעבור את ה-SMS-ים בזכות זה שההפקה הפכה אותו ל"כוכב" של העונה ונתנה לו פי כמה זמן מסך מהאחרים. כל הילדים יסמסו לו.

למעלה