המשיח הגיע הגיהינום קפא קרה מה שלא האמנתי שיכול לקרות האתר הרשמי החליט להתעדכן
F FreakOfNature New member 28/9/03 #1 המשיח הגיע../images/Emo70.gif הגיהינום קפא קרה מה שלא האמנתי שיכול לקרות האתר הרשמי החליט להתעדכן
A anastacia the voice New member 28/9/03 #2 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif במה הוא התעדכן מי מת ולמה לעזאזל צריכים להמתין קרוב לשנה כדי לשמוע עידכונים רשמיים
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif במה הוא התעדכן מי מת ולמה לעזאזל צריכים להמתין קרוב לשנה כדי לשמוע עידכונים רשמיים
F FreakOfNature New member 28/9/03 #3 תשובות: כתוב על אנסטסיה ועל הסרטן. ולא, לא היינו צריכים להתמין שנה לעדכון רשמי. רק 6 חודשים ו-5 ימים ובקשר ללמה אלוהים יודע.
תשובות: כתוב על אנסטסיה ועל הסרטן. ולא, לא היינו צריכים להתמין שנה לעדכון רשמי. רק 6 חודשים ו-5 ימים ובקשר ללמה אלוהים יודע.
T The Power of Indeed New member 1/10/03 #4 עד שהוא מעדכן ../images/Emo4.gif ../images/Emo26.gif ולא מחדשים לי כלום. הכל אני צריך לשמוע מיגאל
T The Power of Indeed New member 1/10/03 #5 נצל"ש- כתבה מראש 1 ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif (מהיום) סליחה על האיכות הלא משואית, אבל הקובץ היה גדול מדי... ) אני שוב שמח לתת חדשות ראשון , והפעם כתבה מראש אחד שסרקתי במיוחד בשבילכם נכון שאנסטסיה נראית פה מדהים נחמד לראות שחוזרים להתייחס אליה שוב
נצל"ש- כתבה מראש 1 ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif (מהיום) סליחה על האיכות הלא משואית, אבל הקובץ היה גדול מדי... ) אני שוב שמח לתת חדשות ראשון , והפעם כתבה מראש אחד שסרקתי במיוחד בשבילכם נכון שאנסטסיה נראית פה מדהים נחמד לראות שחוזרים להתייחס אליה שוב
T The Power of Indeed New member 1/10/03 #6 זכור לכם שהיא אמרה משפט כזה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif נא להגיב
A anastacia the voice New member 1/10/03 #7 אתה לא זוכר את השירשור הענק בקשר לראש 1 הם שקרנים שמנפחים דברים מוסיפים ומלכלכים