המשיבון שלי

RoieL

New member
המשיבון שלי../images/Emo41.gif

המשחקון חוזר
והפעם- מהו לדעתכם המשיבון של ק-ש-ק-ש-ת-א-? [הבטחתי הזוי מה
] בהצלחה

gal love sims

New member
עונה

כאן קשקשתא!!הצילו!!רוחלה מטריפה לי אתה השכל!!הודעות אחרי הביפ!ביפ_____

R o n 2 5 6

New member
אוקי אז הודעת המשיבון היא:

הגעתם לתא הקולי של קשקשתא, רוחלה מקשקשת לי הרבה בשכל אבל אתם מוזמנים גם אז השאירו הודעה לאחר הביפ

../images/Emo152.gifזורו

"כאן קיש... אוי רוחל'ה! די זה נעים! טוב אה.... אל תפריעו לי אני באמצ... די רוחל'ה את מדגדגת אותי (*צוחק*) טוב אנשים עזבו אותי באמאשכם. למה תמיד חייבים להפריע לי בג'מייקה? אל תשאירו הודעה ושיהיה לכם יום קוצני. שונא קישקשתא (ואל תעז להשאיר לי הודעה. לא! לאאאא!)

../images/Emo152.gifמעולם לא היו לי ניסוחים טובים

וכנראה שגם לא יהיו... לך תחפש עכשיו במילון מילה מתאימה למה שאתה מתכוון להגיד

כאן קשקשתא

כאן קשקשתא... אם אתם רוצים לראות אותי בחיים הקישו 1 אם אתם רוצים לדעת מי חטף אותי הקישו 2 אם אתם רוצים לדבר עם רוחלה אז תתקשרו אליה וגם אם אתם רוצים וגם אם לא... ניני חטף אותי!!!!help!!!!

כאן רוחל'ה ../images/Emo185.gif

קשקשתא עומד כאן לידי..ו............ אני מצדיעה לו! אני מצדיעה לקוצים הדוקרים שנכנסים לך לאצבעות ולידיים...ולעוד מקומות שעדיף שאני לא יפרט..אני מצדיע! אז נא השאירו הודעה ו............ אני יצדיע גם לכם!

קישקשתא../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

שלום מדבק קקטוס חתיך *קורץ לקקטוסיות דרך הטלפון* הלוא הוא.... *תופי קקטוס* קישקשתא
אם אתן רוצות קוץ עם חתימה הקישו 1 אם אתן רוצות להצטרף לקקטוסון מעריצי קישקשתא הקישו 2 אם אתן רוצות לדבר איתי בבלעדיות של 5 דקות בתשלום 6 קקטוסים הקישו 3 אם אתם רוצות לסגוד לי כמו רוחלה הקישו 4 ותתחברו לבית ספר רבין על מנת להיות המנהלת סוגדת קישקשתא החדשה אם אתן רוצות לקבל תשובה על מכתב המעריצים שלכן הקישו 5 ואל תשכחו לשזף את הקוצים בג'מייקה לפי הפרסומת שלי... יום קוצני, קישקשתא

../images/Emo42.gifהיגעתם למשיבון../images/Emo29.gif

של קשקשתא רוחלה הטיסה אותי לג'מאיקה אם יאיר אז תיתקשרו חריי הות שלי ביפ

RoieL

New member
ננסה:]

אבל קקטוסים לא יודעים לדבר!!!!!!!!11 יא הזויים
קוראים לי קשקשתא, קשקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי, שלום!!! תשאירו הודעה מיד אחרי הביפ, או-שתבינו-שקוץ-של-קקטוס-בתחת זה-איום!
[להגיד מהר
] עפ"י השיר "מה פתאום"

Super Nitzan

New member
הזוי ביותר.כמוני.

*שומעים את רוחל'ה* בואי,קניתי לך חולצה! *צועקת* למה אתה מחורר אותה?למה?טוב,לג'מייקה! *שומעים את יאיר* רוחליט'ה..בואי,העלתי את המזוודות למטוס! *קשקשתא צועק* הצילו! אני נוסע עם שני משוגעים זקנים לג'מקקה! הצילווווווו. *המישבון כמעט מתנתק כששומעים* טוב אולי נצליח לברוח בחבילות שוקולד.

למעלה