המשט ת"א אשדוד-16/5/03
שני דברים בלבד יכולים לגרום לי לנסוע באוטובוס ב8 בבוקר: מכונית במוסך. הגעה לכל מקום שיש בו ים. ...האמת, היה שווה. הגעתי למרינה ת"א מלווה ברוח דרומית חזקה, בדיוק הפוך מהרוח שהייתה צפויה. לשמחתנו, מהר מאד התחלפה לצפונית,גובה גלים עד מטר לערך, עוצמה , לא יותר מ8 קשרים. בסירה הנהדרת
של אלכס "מיקה", זינקנו במשט העממי אליו נרשמו כ16 סירות.למשט התחרותי נרשמו כ 6 סירות (אם אני לא טועה) הגענו לקו הזינוק באיחור מה, אבל די מהר בעזרת רוח שעלתה התקדמנו יפה. כ8 סירות שטו לצידנו לאורך כל 4 וחצי השעות שלקח לנו להגיע,כולל גלסים אחדים.(ביום חמישי ברוח צפונית 18 קשר, עשינו את אותה דרך בכיוון ההפוך ב3 שעות.) לצערנו לא ניצפו דולפינים, אם כ בסירה אחרת, כן דווחו על דולפינים ממש לפני הכניסה למרינה הכחולה.אם זאת, דבורים חובבות ים הפליגו איתנו לאורך כל הדרך עד לאשדוד. בקו הסיום,לאחר ששעת סיום המשט הוקדמה,הגענו במקום רביעי. בהתחשב שלא היה לנו ספיניקר וגם לא ביצענו פרפר, המקום מכובד למדי. בכניסה ביצענו "תרגול בירה" והעברו בירות קרות בעזרת גנג' ושקית לסירה שעמדה על עוגן בכניסה למרינה ורשמה כניסות. נכנסנו למרינה ברוח צפונית כ20 קשר, העגינה לא הייתה פשוטה, די הרבה סירות הסתבכו, אבל הכל עבר בשלום והמרינה נראתה נהדרת, כפי שלא נראתה מעולם, שוקקת חיים. כל הכבוד לשייטים על ההענות הרבה. הגיעו בעיקר סירות פרטיות, חסרו לי מאד, כל בתי הספר ומועדוני השייט?? איפה הייתם? שמחתי לפגשו את חברי הפורום
ואני מקווה שאחרים יצטרפו בקרוב. אז ספרו חוויות!!!
שני דברים בלבד יכולים לגרום לי לנסוע באוטובוס ב8 בבוקר: מכונית במוסך. הגעה לכל מקום שיש בו ים. ...האמת, היה שווה. הגעתי למרינה ת"א מלווה ברוח דרומית חזקה, בדיוק הפוך מהרוח שהייתה צפויה. לשמחתנו, מהר מאד התחלפה לצפונית,גובה גלים עד מטר לערך, עוצמה , לא יותר מ8 קשרים. בסירה הנהדרת