המשט ת"א אשדוד-16/5/03

בת ים

New member
המשט ת"א אשדוד-16/5/03

שני דברים בלבד יכולים לגרום לי לנסוע באוטובוס ב8 בבוקר: מכונית במוסך. הגעה לכל מקום שיש בו ים. ...האמת, היה שווה. הגעתי למרינה ת"א מלווה ברוח דרומית חזקה, בדיוק הפוך מהרוח שהייתה צפויה. לשמחתנו, מהר מאד התחלפה לצפונית,גובה גלים עד מטר לערך, עוצמה , לא יותר מ8 קשרים. בסירה הנהדרת
של אלכס "מיקה", זינקנו במשט העממי אליו נרשמו כ16 סירות.למשט התחרותי נרשמו כ 6 סירות (אם אני לא טועה) הגענו לקו הזינוק באיחור מה, אבל די מהר בעזרת רוח שעלתה התקדמנו יפה. כ8 סירות שטו לצידנו לאורך כל 4 וחצי השעות שלקח לנו להגיע,כולל גלסים אחדים.(ביום חמישי ברוח צפונית 18 קשר, עשינו את אותה דרך בכיוון ההפוך ב3 שעות.) לצערנו לא ניצפו דולפינים, אם כ בסירה אחרת, כן דווחו על דולפינים ממש לפני הכניסה למרינה הכחולה.אם זאת, דבורים חובבות ים הפליגו איתנו לאורך כל הדרך עד לאשדוד. בקו הסיום,לאחר ששעת סיום המשט הוקדמה,הגענו במקום רביעי. בהתחשב שלא היה לנו ספיניקר וגם לא ביצענו פרפר, המקום מכובד למדי. בכניסה ביצענו "תרגול בירה" והעברו בירות קרות בעזרת גנג' ושקית לסירה שעמדה על עוגן בכניסה למרינה ורשמה כניסות. נכנסנו למרינה ברוח צפונית כ20 קשר, העגינה לא הייתה פשוטה, די הרבה סירות הסתבכו, אבל הכל עבר בשלום והמרינה נראתה נהדרת, כפי שלא נראתה מעולם, שוקקת חיים. כל הכבוד לשייטים על ההענות הרבה. הגיעו בעיקר סירות פרטיות, חסרו לי מאד, כל בתי הספר ומועדוני השייט?? איפה הייתם? שמחתי לפגשו את חברי הפורום
ואני מקווה שאחרים יצטרפו בקרוב. אז ספרו חוויות!!!

בת ים

New member
אני אוהבת להפליג

לא אוהבת אוכל וריקודים ולכן גם לא התיחסתי לחלק הזה של הערב (נטשנו לכיוון הבית). עצם הארגון מבחינתי הוא לגרום לכ 30 סירות לצאת ממרינות שונות ולהגיע למרינה אחרת. נדידה כזו, לצערי, לא מתקיימת מעצמה וחבל!!!

4z4gu

New member
ישר כח לאבי אביב

על ארגון המשט מתל-אביב לאשדוד ועל הערב המהנה. אין ספק כי התכנון המוקדם וההיענות הרבה למשט הוכיחו עצמם. אין ספק כי אירועים חברתיים מסוג זה הינם תמצית תכליתו של האיגוד.

אדם99

New member
תמהתי בליבי מה תהיינה התגובות

לאירוע. אלה שקרובים לצלחת ובעלי עניין יציגו את הארוע כהצלחה מסחררת, אלה שבאו על פי ההבטחות להנות מארוע מדהים וערב משגע (ושילמו על כך במיטב כספם) אולי יגידו שיש מקום (הרבה מקום) לשיפור. שמתם לב כמה זמן נלקח במהלך הטקס לטפיחות הדדיות על השכם של עסקנים אחד לשני.

Alex33

New member
באמת היה שיוט יפה,רוח גבית טובה...

ובסיומו ,הזדמנות לפגוש במרינה אשדוד חברים -על כוס קפה או יין-מהמרינות האחרות . לגבי האירוע בערב, קשה לי להחליט , היה המון רצון טוב (וגיורא , מנהל המרינה ,לא הספיק להכניס סנדוויץ לפה מהבוקר,ועד בכלל,ולדעתי הוא עדיין מרוקן פחי אשפה..)אבל..היה חשוך ...לגמרי חשוך.. למרות ירח מלא יפיפה שעזר לנו לפחות לא לדרוך אחד על השני . בתשובה לשאלתי ,ענה עוזר הטבח( שהכין את "המוקפץ" החם והריחני ב"ווק" ענק) בקול רפה שצבע התבשיל ירוק-אדום,(ויש כאלה שנשבעו שהיה גם בשר בפנים) אבל בהעדר תאורה זה ישאר לעולם בגדר תעלומה.. ושוב תודה לעופרה וקובי ממרינה תל-אביב, שתמיד עוזרים לשייטים הבאים "מרחוק" . לגבי הסירות ה"מקצועיות" והאחרות ה"מהירות" ,המתחרות כמעט תמיד -כולל בתי הספר לשייט- העדרותם הכמעט מוחלטת בלטה מאד..!??!. ( נכון ,למיעוטם יש בקרוב ה Match Race להתכונן)... אבל בהחלט לא הפריע לאלה שבאו, להינות מעוד יום שייט כייפי... ..והיה גם עניין של קטמרן משפחתי עם שני ילדי-פנדרים..ושתי סירות אשדודיות שעשו match race בניגוח הדדי (היו צעקות אבל לא "מים"..)בדרך להתקשרות למזח מול קהל משתומם( זה עם יותר גדול ניצח ,ככה זה באיזורנו..),אבל ללא נזקים למעט לאגו. סך הכל יוזמה ברוכה ועוד הזדמנות לשייטים שיהיה מאיפה לחזור.. כמעט נשארתי לישון -כמו כולם- בסירה (אני אוהב לקום בוקר בסירה במרינה זרה, ארוחת בוקר נינוחה,כוס קפה שני עם שכנים..),אבל אז נזכרתי שאני בעצם מפה ,הילד בבית קצת חולה וגם הבטריה של הסלולרי נגמרה (וזה כבר באמת משבר כמעט בלתי הפיך),אז צוותי הנאמן ואנכי החלטנו To call it a day ,ופרשנו בשיא (החושך) לבתינו הפרווריים העפרוריים.. ...ושלא נשתה מי ים.

Alex33

New member
נ.ב. לא נשארתי לשלב הנאומים והברכות

כל שאין לי התייחסות למה שנאמר-או לא- ול CREDITS ..

Dov cw

New member
../images/Emo8.gif משט העצמאות 2003

משב רוח מרענן הגיע למרינת אשדוד בתאריך 16,17/05/2003. לאחר חורף קשה יחסית המשט הינו שינוי לטובה. מקווה כי זוהי רק הסנונית. תודה ל: לאיגוד השייטים, למרינה הכחולה, למשתתפים ולכל הספונסרים. הרבה מים תחת הקיל ואת הפוליטיקה נשאיר בחוף.

סקיפר1

New member
גם הבקבוקיה הייתה בסדר. ככל שהבלגן

המקומי מרשה: בזינוק מתוך 10 ספינות מתייצבות רק 3 בנקודת הזינוק, השאר חותכות ישר לבקבוקים. מתוך ה 3 החוקיות לאחת יש גנץ' משודרג (שתי שיני ברזל במיפתח רחב מאוד) שאוסף כל בקבוק, בכל מצב. מעט בעיות ביישום חוקי הדרך (למשל לצעוק "מים מים" כשאתה הספינה החיצונית מעל לרוח וחותך את כולם). בסה"כ היה נחמד - אווירה מצויינת וחברית במרינה ומז"א מעולה לשייט.

hary_i

New member
אני הגעתי רק לערב לצערי

וזה כי TeamIsrael שאתם אני מפליג כל שבוע, החליטו שהם עסוקים ב Match race ואין להם זמן למשט עד אשדוד. חבל שהיה כל כך חשוך וחבל שבתיה ברחה, לא היה לי עם מי לרקוד
אני באתי רק כי אבי אביב הזמין אותי להגיע (טלפון בצהריים מעיר אותי ממנוחת יום שישי בצהריים אחרי אימון שייט) הוא משך אותי להגיע באומרו שצפויה לי שם הפתעה... ההפתעה הייתה חברות של כבוד באיגוד השייטים, לאות תודה על האתר שהכנתי להם.

בת ים

New member
nothing personal../images/Emo6.gif

בתיה לא אוהבת לרקוד. האתר באמת מוצלח, כל הכבוד על ההשקעה.

link3

New member
משט ת"א אשדוד

אנו צוות 2SEA יצאנו מת"א בשעה 1500 מת"א ולא התחרנו במשט. פשוט יצאנו להנהתנו ותפסנו גל עם היום של המשט. ההפלגה ערכה כ 4 שעות עם רוח צפונית עד צפונית מערבית , רוח שגרמה לנו לשנות מפנה מידי פעם, נוסיף את עליית הגלים בשעה 1700 לערך, וכך יצא שמידי פעם תפסנו גל נחמד עם רוח גבית מלאה . הצלחנו להגיע ל 7 קשר עפ"י מדידת ה GPS. לא צפינו בצבי ים או דולפינים כמו שקראתי לאחרונה בפורום, אבל יצא לי להתבונן מספר סוגים שונים של מדוזות. איני שייט ותיק ולכן התפעלתי מגודלן של ספינות המשא ,"שחנו" מחוץ לנמל אשדוד עקב השביתה, ממש מפלצות. נכנסנו למרינה בשעה 1920 לערך ותוך רבע שעה כבר היינו קשורים ומוכנים לקבל את האורחים שקבענו איתם מבעוד מועד. יצא לי להגיע לרחבת הטקס של המועדון , בהחלט יש מקום לשיפור, רק ברגע האחרון הם הצליחו לארגן תאורה שלא לדבר על כסאות לשבת, כך יצא שרוב המשתתפים אכלות בעמידה בחושך. אנו לעומת זאת ארגנו ממש פיקניק על היאכטה עם מנגל חשמלי (מומלץ מאוד), הזמנו את כל מי שאנו מכירים מת"א וכמובן הגיעו החברים והמשפחות. מחר נעלה לפורום מעט תמונות .

אדם99

New member
התרשמתי מאוד מהאירגון הקולינרי

שלכם (עמדנו עלידכם, כל הכבוד.

למעלה