המשחק

yaron599

New member
המשחק

יפית היא אישה בת 46, נשואה ליוגב ואם לשני ילדים שלומדים בתיכון.
יפית אישה די נאה, לא רזה מדי, לא שמנה מדי...מה שאנחנו קוראים ממוצעת.

אני בקשר עם יפית כבר מס' שנים ושנינו מוצאים את הזמן להיפגש כדי "להשלים חסכים" כמו ששנינו קוראים לזה.
יפית אישה רגועה ושקטה, לא מנבלת את הפה אפילו ברגעי הסקס הכי בוטים. מעולם לא שמעתי אותה מקללת או אומרת משהו לא יפה והיא הצטיירה כמין אישה פוריטנית שלמרבה ההפתעה אוהבת סקס כמו כל אדם אחר.

"אני לבד בבית, אתה בא?" היא שלחה הודעה קצרה
"אני מסיים משהו במשרד ויוצא" עניתי

אני מסיים במהירות את ערימת הנייר על השולחן, עונה לכמה מיילים ויוצא אל הרכב.

מהדרך אני מתקשר "כמה זמן תהיי לבד?" אני שואל.
"הוא בנסיעה לדרום, יצא לפני חצי שעה ויחזור מאוחר בלילה"
יש לנו כמה שעות טובות אם כך...
בהחלטה של רגע החלטתי לשחק איתה משחק.

אני דופק בדלת, היא פתוחה, אני נכנס ונועל אחרי על הבריח.

היא במטבח, מכינה לנו קפה ואני ניגש רק עם "היי" קטן ומיד מחבק אותה מאחור, מצמיד נשיקה לצוואר הלבנבן שלה, מסיט את הראש שלה אלי ותוך שניונת הלשון שלי עמוק בתוך הפה שלה.
אני מרגיש את ההפתעה שלה כי בד"כ אנחנו מדברים כמה מילים לפני, מצחקקים ולא ניגשים ישר לסקס.
נשיקה ארוכה, מיוחמת, מחרמנת, הנשימות שלנו מתגברות, הידיים מטיילות בחיבוק מלטף וחונק.

"אני רוצה לשמוע ממך היום כמה מילים, אני רוצה שתגידי לי את המילים האלה אחרת לא עושים היום כלום" אני אומר ומסתכל על המבט המשועשע על פניה.
"מה אתה רוצה שאני אגיד לך בדיוק?" היא שואלת במשהו שנשמע לי כמו גיחוך...אני מחבק אותה, מצמיד אותה אלי ממרחק נגיעה בעודי אוחז את פלחי התחת העסיסיים שלה ומתחיל לעסות תוך שמצמיד אותה אלי וכשפניה קרובות לשלי אני אומר "אני רוצה שתגידי לי שאת רוצה זין, שאת מתחננת שאזיין אותך"
רתיעה קלה עברה בגופה "היית מת" היא אומרת
"את כנראה מעריכה אותי לא נכון" אני אומר "אם אני לא שומע את המילים הללו אז לא יהיה היום סקס".
הסרתי את ידיה מעלי והרחקתי אותה ממני במבט שאומר לה שאני רציני ביותר.
התיישבתי לשולחן והתחלתי ללגום את הקפה. "נו די, אל תהיה כזה" היא לוחשת לי באוזן תוך שהיא מתמרחת עלי, הדפתי אותה בעדינות כמבקש לקבע את הבקשה.

היא חזרה טיפה נסערת אל המטבח. אני ניגש אחריה...אוחז במתניה, מרים את הכותונת הקצרה שלגופה ומוריד ממנה את התחתון באיווחה מהירה, חושף מולי את הכוס המעוצב, המזמין, שמתחיל להירטב, מעביר אצבע בין השפתיים הלחות, מתענג על גבעת וונוס החמה.

"ככה אני אוהבת אותך" היא לחשה לי תוך שמחבקת את צווארי.

ברגע שהתחתון היה בידי התרחקתי ממנה.
היא החלה לצעוד אל עבר חדר השינה מסמנת לי באצבע לבוא...אני התיישבתי בסלון והתעלמתי ממנה. "או שאת מבקשת בפירוש או שאני הולך" אמרתי.

היא הגיעה אל פתח חדר השינה, הביטה בי וניסתה לפתות אותי בכך שהסירה מעליה את הכותנות לגמרי.

אני מתרומם, ניגש אל הכניסה, פותח הדלת "ביי בנתיים" אני יורה ויוצא אל חדר המדרגות....

ערן 71

New member
חזק ויפה

גם דורש אומץ,
אני חושב שלא הייתי מעז, איך זה שכוכב אחד לבד מעז?

מצד האשה אני חושב שזה אחלה, אם זה באמת לא מתאים לה שתבעט אותך מכל המדרגות, אבל אם היא רק חסודה מכדי לומר דברים כאלה ומשהו בה בפנים משתוקק לזה, זה כיף שמישהו מוציא ממך את זה בלי לוותר

למעלה