המשחק של עינת

muldercrushed

New member
המשחק של עינת

אנחנו צריכים להמציא לו שם אתם לא חושבים? והפעם בואו נראה עד כמה אתם רעננים והנה סקאלי חביבתינו היקרה בתמונה....... אממ.. שונה...

1Shir

New member
רגע

עינת שמה קודם תמונה שאף אחד לא פתר... אני סקרנית מה הפיתרון?

1Shir

New member
האמת שאם הייתי צריכה לנחש

הייתי אומרת שזה משם... לא יודעת למה האינסטינקטים רמזו לי על never again אבל ממש ממש לא הייתי בטוחה וכידוע לך אני לא נוטה לסמוך על האינסטינקטים שלי
אבל תודה ושמחה לדעת שבכל זאת היה לי מושג...

1Shir

New member
על *שלך* בהחלט כן..

שלי לעומת זאת יותר מדי מושפעים מהאנרגיות השליליות של הבנאדם שעומד מאחוריהם..

1Shir

New member
בתור עונש

היטלתי על עצמי לראות את הפרק הזה never again ואפילו בפעם המי יודע כמה שראיתי אותו לא יכולתי להתיק את עיני לשניה זה פשוט פרק מדהים והכי מעניינת היתה ההתחלה (שאגב ממנה התמונה שעינת שמה) שגרמה לי לחשוב על סקאלי, מה בעצם היא רצתה ממאלדר באותה שיחה? היא ניסתה להתחיל איתו את השיחה המעמיקה ביותר שהם ניהלו אי פעם על איך היא מרגישה שהיא מאבדת את עצמה מולו, והוא במקום להקשיב ולהראות לה שהוא מבין ולעזור לה, רק אמר שהוא חושב שכדאי להם להתרחק קצת אחד מהשני... ורואים איך היא כמעט מתחילה לבכות כשהוא אומר את זה - לדעתי היא ציפתה למשהו אחר. היא ציפתה להתקרב אליו ולא להתרחק, היא רצתה ממנו שיתקרב ולא שיתרחק. התחלתי לדמיין מה בעצם היא היתה רוצה שהוא יגיד לה באותו רגע, מה היא היתה רוצה שהוא יעשה?

Gilliana

New member
אני חושבת...

שזה אחד הפרקים שמראה בבירור שלסקאלי היו רגשות מאד חזקים אל מאלדר (כן כן, כבר אז). הרי כל הקטע עם אד ג'רס היה איזשהו נסיון להתנער מההשפעה של מאלדר עליה (שלא הצליח כמובן). מה היא היתה רוצה שיעשה? אני מניחה שאת מה שכל אחת מאיתנו היתה רוצה: שישב, יסתכל לה בעיניים ויגיד לה: אוקיי, איפה הבעיה? בואי נדבר על זזה וננסה לפתור את הבעיה. אבל... זה לא מה שקרה בפועל. למעשה, מאז ומתמיד כשסקאלי ניסתה לפתח שיחות יותר עמוקות, בפרט בכל מה שנוגע לשניהם - מאלדר נטה להתחמק.

למעלה