המשחק של ביתר

יש ב

תחת שלך:הוא גדול,אני מאמין שתמצאי אצלך ברקטום קליטה
חחחחחחחחחח

אויי אלוהים אתה כזה עלוב חיים

חאלס כל הזמן לחפש לריב יילד כאפות אשכנזי מעפן סתום תפההההההההההההההההההה חאלס לשחק אותה גבר אתה כולה יילד מפונק שגר במרתף של אבא ואמא

מה חיפה אלופה.. שב שב בית"ר לוקחת אליפות

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פצ'י..

חיפה לקחההההההההההההההההה

מה עכשיו כל ההאוהדים של ביית"ר יגידו? נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנ אביתר בוא כנס לי לתחת יאא שמן מפותם עם תסביח של מבוגרות לך לך לאמא שתתן לך חיבוק לפני שאתה מלקק כאן לשאר המבוגרות

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אויי אלוהים אתה כזה חמוד בארץ האשליות שלך אז מה עדיין יוצא עם הקטינה ההיא ומאכיל אותה סרטים שאתה המשיח? בטח קל לך לעבוד עליה בהתחשב בזה שהיא בת 12 בערך לא? פדופיל מטומטם תתבגר כבר תבין כבר שחר כולם פה שונאים אותך ומדברים כל היום כמה אתה דפוק רק שאלה אחת לי אליך איך אתה יכול לחיות בידיעה שכולם שונאים אותך פה ועדיין להתעורר ישר לבלוגים ולעצום עיניים מול הפורום? למה אתה מתעקש להיות במקום שאתה לא רצוי בו אידיוט? תתבגר כבר! אני קטן ממך באיזה 10 שנים ואני מרגיש שאני מדבר אל ילד כל פעם שאני מדבר איתך צא מארץ הפנטזיות שלך יילד כאפות ותפסיק להכניס חארטות לאנשים לראש עלאק מפוצץ בכסף עובד בחברה גדולה בטלן שגר במחסן האחורי של הבית של אבא ואמא ומשלם להם שכר דירה מהדמי כיס שנותנים לו צא תמצא עבודה ותעזוב את הילדה ההיא בשקט יפדופיל עלאק "תסביח" תלמד לכתוב אומרים "תסביך" יעילג! לא כמוך טעויות אני לא עושה פעמיים בקיצור צא מהבועה שאתה חיי בא יחסר חיים אפילו המדינה לא נותנת לך פיצויים מרוב שאתה מקרה אבוד מבחינתה

חח

מה אתה מכניס את הראש שלך לקשר שלי? הה,נסיים בזה שהיא בת 19 ואני בן 28 אין בזה בכלל פדופליה,אם כבר חברה שלך לשבעבר בת ה38[נו מי...!] אני עובד- וקשה,ומי כמוך שנכנס לכלא[יצא זכאי עלק] אני מפקד[אתה לא..] אתה חי בוואחד סרט ,שאתה מלך העולם,ממציא לך כל מני חברים דמיונים,שאין לי מושג מאיפה הבאת אותם בכל הזדמנות אתם רושם לבחורות שתעשה לך ילדים,ילד מפגר וחסר חיים,כל היום אתה פה על מה אתה מדבר? יש לך תסביח אחורשמוטה של הורים,הבנתי שלא נתתנו לך צומי שהיית ילד,ואז ניצלו אותך מינית כאן בבלוגים[תראה את זה איך שאתה רוצה] אבל אתה דפוק שכלית,ונפשית אתה רקוב ,רקוב ומעלה צחנה שכולם כבר מריחים כאן,מי אותך אוהב? כל הודעה שאתה רושם,נשארת שוממת ורצה לדף השישי אחרי חודש-אולי איזה ניק שפתחת כמו עם[מאל 16 הפדופיל] מי יודע אולי זה היה שייך לך בחלק מהימים אומרים זה שמדבר הוא העושה טיפש שבוע הבא נראה בקשר אליך,לצה"ל יש המון מה לדעת עלייך...אדיאוס טמבל

למעלה