המשחק של אנג'לינה....

המשחק של אנג'לינה....

ווייי...מזמן לא רשמתי בפורום...חח... (אבל אני תמיד נכנס לראות מה חדש)...התגעגעתי לכולם : ) ורק להגיד שלום לחדשים... בכל מקרה, רציתי לפתוח סקר- באיזה סרט אנג'לינה הביאה משחק הכי טוב... תתנו תשובות, ואני יביא את שלי בסוף : ) ומי שרוצה רשימת סרטי- http://www.imdb.com/name/nm0001401

dilan angel

New member
נערה בהפרעה../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אין שום ספק
והולה דני

Im The Sun

New member
אכן נערה בהפרעה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

למרות שבג'יה היא הייתה גם מעולה

¥EleVatioN¥

New member
נערה בהפרעה!../images/Emo129.gif

וגם בג'יה אבל ואיי.......בנערה היה לה כזה תפקיד טוב גם ^^

iwannakill

New member
הנה התשובות..

אלכסנדר- אין לי מושג אבל אני בטוחה שטוב++++++++ סקי קפטן - אין לי מושג אבל אותו דבר שרשמתי למעלה... אהבה וכבוד ( WT??) - טוב התשובה זהה :) מר וגברת סמית' - כשאני אגיע למששהו שראיתי אני אגיב...רגע...כנראה שהמוח שלי לא עובד היום..אני פשוט אכתוב את הסרטים שראתי וזהו.. לקחת חיים- מעולה...הסרט לא משהו אבל היא משחקת ממש מתאים שמה..סוכנת מטומטמת ( טוב זו הגזמה היא סתם חצי מתאהבת..) מעבר לגבולות - אוווו.....סרט יפיפה והמשחק עוד יותר :) טומב ריידר 1,2 - אני כותבת ביחד את שני הסרטים אפילו שאת השני אהבתי יותר...קיצר המשחק שמה ... אין לי מילים :) כן עד כדי כך אני מרוצה :9 אוריגינל סין- לא זוכרת איך זה בעברית :( קיצר הסרט אהבתי אף על פי שהביקורות לא היו משהו :( אבל המשחק של האישה הרעה שלה שם היה טוב מאוד++ גון אין סיקסטי SECONDS - גם לא זוכרת איך קוראים לו בעברית ... החלק שלה היה מ ט ו מ ט ם !!! אבל היא המשיכה בנאמנות את המשחק הטוב..(לא שהיא הייתה צריכה להיתאמץ שמה ;( ) נערה בהפרעה - :) אין לי מה להוסיף! אספן העצמות - הוכחה חייה ליכולות שלה :))) ג'יה - על זה היא הייתה צריכה לקבל 50 אוסקרים :( האקרס- או מרדף ממוחשב .... :))))))) הסרט טוב, המשחק טוב. לסיכום אין לי מה להגיד רע על השחקנית הענקית הזאת !

אל תדאגי

את לא תגלי פה כל מיני סודות חושפניים (אהמ) מעביר אם לזה את חותרת חח
סתם יצא נורא רגשי כזה

חה חהחהחה טעיתי בשרשור../images/Emo70.gif

זה פשוט כי את אחרונה בשני השרשורים
כנראה גם הראש שלי לא ממש עובד כמו שצריך היום חחחחח

נצל"ש....השגתי פוסטר של אלכסנדר....

חחח....בקניון של הדיזינגוף זה היה תלוי בתמימות על הקיר, אז אני הורדתי ולקחתי... אז לא גנבתי, אני השאלתי לתמיד

אהה גמני ראיתי שםם וחשבתי להוריד

ולא הורדתי.. היה גם אחד ממש גדול ענקייייי אבל זה כבר בלתי אפשרי להוריד חח משם זה היה כזה פוסטר על כל הקיר

למעלה