המשחק עצמו!

דרגורן

New member
היצור מגלגל את עיניו ושואל:

"אתם מוכנים להשקיע פיסת נחושת אחד בשביל ביטחונכם האישי? אולי הייתי צריך להוסיף שככל שאתם משקיעים יותר, הסיכוי של הגשר לקרוס קטן והסיכוי שלכם לשקוע קטן גם כן" הוא מסיים בקריצה

דרגורן

New member
"אם ככה, אני לא אעצור אותך..."

היצור לוקח את הכסף וזז לצד שתוכלו לעבור. משהו שהוא אמר מטריד אותך (דולין), "ככל שאתם משקיעים יותר, הסיכוי של הגשר לקרוס קטן...."

דרגורן

New member
לא, רוחבו של הנחל הוא בערך

מטר, מטר וחצי והוא נראה רדוד למדי, הוא לא נראה כזה נחל מרשים, אבל מצד שני האבן נשאבה פנימה ולא שקעה.... בגדות יש קצת צמחים אבל לא משהו יותר גדול משיח...

דרגורן

New member
הגשר בנוי מעץ

הוא נראה גשר יציב עם תומכות ששקועות עמוק בשתי הגדות. הגשר רחב מספיק בשביל להעביר עגלה ויש לו מעקה נמוך, (בערך חצי מטר)

דרגורן

New member
ובאותו הזמן לא הרחק משם...

מית´גר, צועד בדרך הראשית מהעיר "קורניון" שעל שפת האגם. הסביבה מיוערת קלות, והיום יפה וקיציי. לאחר כשעה הליכה, אתה שומע רעש מאוחריך שהולך ומתגבר, נשמע כמו פרשים על סוסים. מה אתה עושה?

Blade2

New member
ובכן....

אני בורח אל אזור החורשה, מתיישב מאחורי עץ, ובדריכות ומתח מסתכל על השביל.

דרגורן

New member
אחרי מספר דקות אתה רואה קבוצה

של פרשים לבושים במדי המשמר של המלך. הם דוהרים הלאה לכוון שצעדת כלפיו... לא עושה רושם שהם הבחינו בך. מה אתה עושה?

Blade2

New member
ובכן.

אני נרגע, הולך אל האגם, שוטף את פניי, שותה קצת וממשיך לעבר מחוז חפצי, בהליכה, נהנה מהנוף וממזג האויר.

דרגורן

New member
לאט לאט אתה מבחין בעוד עוברי אורח

על הדרך, רוכל עם עגלה שמגיע ממולך, זוג איכרים על עגלה רתומה לשוורים. נראה לך שתגיע עוד כשעה, שעתיים תגיע למקום ישוב כל שהוא... הדרך מתחילה להתרחק מהאגם ולהכנס לתוך יער דליל... אתה פתאום מרגיש מאד לבד אין אף אחד יותר על הדרך....

Blade2

New member
ובכן..

אני ממשיך ללכת, הפעם בהליכה מהירה יותר, בגלל הפחד הטבעי מלהיות לבד. אגב, אילו חפצים אני נושא עליי?

דרגורן

New member
אתה שם לב שהציפורים הפסיקו לצייץ

ואתה שומע קול ריסוק ורואה מולך שני אלפים, הם לא נראים כמו אלפים רגילים! הם מזוהמים, מסריחים ונראים כמו צרות!

Blade2

New member
ובכן....(אני חייב למצוא כותרת אחרת)

אני שולח יד לניצב חרבי, ושואל אותם: "אתם חברים או אויבים?" ועדיין לא אמרת לי מה אני נושא עלי חוץ מה BASTARD SWORD

דרגורן

New member
הם מביטים לעברך במבט מטופש

אתה לא חושב שהם תבוניים בכלל... אתה שומע עוד אחד מגיע מאחוריך... * לגבי ציוד תכתוב בפתיל השני מתחת לתיאור הדמות שלך. אתה יכול להוסיף מה שבא לך במסגרת ההגיון (פיגיון סבבה, אבל 100 פגיונות ו10 חרבות לא...
)

למעלה