המשחק עצמו!

דרגורן

New member
המשחק עצמו!

טוב, נתחיל עם שני שחקנים ומי שרוצה יצטרף! חוקים: בתגובה להודעה הזאת כותבים רק השחקנים הבאים: exit_from_here ayana מי שרוצה להצטרף ירשום את הדמות שלו בפתיל שהכותרת שלו היא "אתם יודעים מה? בואו נריץ משחק קצר:"!! בפתיל הזה יהיה רק המשחק עצמו! שאלות של השחקנים ניתן לשאול בפתיל ה"ניהול" (איפה שהדמויות כתובות). אני אכתוב מה קורה ואז השחקנים יכתבו בתגובה מה הם עושים, ואני אכתוב מה קורה וכך הלאה. אני מבקש לא לעשות בלאגן מהפתילים...

דרגורן

New member
ההרפתקאה מתחילה פה:

זהו בוקר קיציי חם ונאה, ליסיאן ודולין הולכים בדרך אל העיירה "מלין", דולין שמע שמועה שמישהו ראה שבט ננסים עובר דרך העיירה "ושמעתי את אחד הננסים ממלמל משהו על ענק הרים עצבני ורעידת אדמה..." לאחר מספר שעות הליכה אתם רואים התפצלות בדרך ושלט עץ חבוט שכתוב בו: לעיירה מלין - ימינה דרך היער לעיירה מלין - שמאלה דרך הכפר "לארנק" לאן אתם רוצים ללכת?

exit_from_here

New member
אוקי דוקי

דולין מוריד את ראשו לרחרח את האדמה ומיד מרים אותו ויורק בגועל ליסיאן יש לך הצעה?

ayana

New member
המממממ.....

ליסיאן מביטה לשמיים בעניין רב........ אני מסכימה איתך...... הכפר יכול להיות מעניין... "מה היה העניין עם הקרקע?"

exit_from_here

New member
תראי

את יכולה לנסות להריח בעצמך אבל לא הייתי מציע לך...
(דולין שם את התיק על כתפו ומתחיל ללכת,חרב קצרה מחוברת לחגורתו ומוסתרת)

ayana

New member
אוקי.....

ליסיאן צועדת אחרי דולין, אך עוצרת בפתאומיות

exit_from_here

New member
קיי קיי קיי קיי קיי

דולין זורק משהו לכיוון ליסאן וממשיך כמה צעדים נוספים

ayana

New member
ככה!

~ליסיאן נהדפת אחורה, ומרימה את המטה מוכנה לקרב תוך כדי צעדים זהירים לכיוון החפץ....~ (שאלה מי אומר מה זה?)

דרגורן

New member
אתם ממשיכים שמאלה בדרך,

לאט לאט אתם רואים סימנים לישוב אנושי, אדמה מעובדת, איכר עומד מרחוק ומביט עליכם וגשר על נחל... כאשר אתם מתקרבים לגשר, יוצא מתחתיו יצור קטן וארוך, עורו שחור שזוף והוא שואל אותכם "כמה אתם מוכנים לשלם בשביל לעבור בגשר שלי?"

דרגורן

New member
"כי למרות שהנחל נראה רדוד

הוא קסום וישאב אותכם פנימה!" הוא מריד אבל וזורק אותה לנחל, ואתם רואים אותה שוקעת ונעלמת...

ayana

New member
*רעיון*

אני מסוגלת לעשות קסם לשינוי צורה. לא? אוקי ננסה *ניסיון לשינוי צורה ל דרקון*

exit_from_here

New member
i dont think so

דולין אומר לליסאן "אני לא חושב שזה כדאיי כי אם זה יתפשל אז אין לי כוח לקרב ישר בהתחלה,ואת לא יכולה לדעת לצד מי האיכר שעומד שם,הוא יכול גם לקרוא לתגבורת" דולין פונה ליצור:"כמה אתה רוצה עבור המעבר?אני מקווה (*בלב*:בשבילך) שזה סכום ריאלי..." (*דולין מניח ידו על ידית החרב*)

ayana

New member
רואים שאינך מכיר אותי .....

אנני מהססת להרוג אבל אתה צודק יש לנהוג בהיגיון (וחבל לבזבז אנרגיה (מנה) אל קסם אם אין צורך) ליצור- כמה עלינו לשלם? *מהדקת את ידה סביב המטה ומוכנה לשלוף תפרים*

exit_from_here

New member
ראי קוסמת

גם אני אינני מהסס להרוג אך הינני אחריי ימים ומסע קשה ואני זקוק לאנרגיה,מה גם שאנחנו לא צריכים להקים מהומות על תחילת מסענו,במקרה הכי גרוע יש לי הפתעה בשביל הייצור ואני לא צריך יותר מדיי אנרגיה בשביל זה....

דרגורן

New member
היצור מקשיב לכל מילה שלכם,

"המחיר שלי? אני שאלתי אותכם כמה אתם מוכנים לשלם! אני עשיתי לעצמי מנהג, לא לענות לשאלות של אחרים לפני שהם ענו לשאלות שלי!" כמו כן לא נראה שהיצור מוטרד ממה ששניכם אמרתם...

למעלה