המשחק נמשך... מה אתם אומרים הפעם?
ה האוקינוס השקט New member 17/12/04 #2 יש לי משפט טוב אח הבחורה הזאת חתיכה אילו רק סקאלי לא הייתה לידי, שיט אני מקווה שהיא לא שמה לב שהסתכלתי
יש לי משפט טוב אח הבחורה הזאת חתיכה אילו רק סקאלי לא הייתה לידי, שיט אני מקווה שהיא לא שמה לב שהסתכלתי
ה האוקינוס השקט New member 17/12/04 #3 יש לי עוד אחד מה הוא חושב לצמו שאני לא שמה לב שהוא מביט בבחורה הזאת כבר חצי שעה? אדיוט הרי אין לו סיכוי אצלה...
יש לי עוד אחד מה הוא חושב לצמו שאני לא שמה לב שהוא מביט בבחורה הזאת כבר חצי שעה? אדיוט הרי אין לו סיכוי אצלה...
G Gilliana New member 17/12/04 #4 נו, קראת את המחשבות שלי... ../images/Emo9.gif והנה המשפט שלי באותה רוח: "שוב אתה מסתכל על חתיכות, הא? חכה חכה... הלילה אתה ישן על הספה"
נו, קראת את המחשבות שלי... ../images/Emo9.gif והנה המשפט שלי באותה רוח: "שוב אתה מסתכל על חתיכות, הא? חכה חכה... הלילה אתה ישן על הספה"
ה האוקינוס השקט New member 17/12/04 #5 טוב התמונה די דורשת ../images/Emo8.gif את זה... למרות שכשחושבים על הקונטקט האמיתי של הפרק זה כל כך לא קשור שזה מעורר גיחוך
טוב התמונה די דורשת ../images/Emo8.gif את זה... למרות שכשחושבים על הקונטקט האמיתי של הפרק זה כל כך לא קשור שזה מעורר גיחוך
ש שיר בכיף New member 18/12/04 #7 ../images/Emo13.gif מאיזה פרק התמונה? לפי התסרוקת של סקאלי אני מנחשת שהפרק הוא בעונה השביעית?
ה האוקינוס השקט New member 18/12/04 #8 שמתם לב שמדד הבדיקה של כולנו באיזו עונה מדובר היא לפי התסרוקת של סקאלי בלבד?