המשחק נגמר

אליק 31

New member
המשחק נגמר

המרקידה החיננית והכריזמטית הכריזה: "המשחק נגמר" לא הבינונו: על המסך הענק שעל הקיר, בבית דני ביום א', התרוצצו שחקני הקבוצות מכבי תל אביב וביתר ירושלים, השעון עמד על 87.00, ז.א. המשחק טרם נגמר! אבל המרקידה מכריזה שהמשחק נגמר, טוב, מי אנו שנתווכח, המרקידה מובילה את בן זוגה, מישאל ברזילי, על הפרקט, ורק כאשר הלימוד נגמר והריקוד מתחיל, שומעים בתוך המלים כי שם הריקוד הוא כנראה: "המשחק נגמר".

לא אהבת את הריקוד אליק?

בעיני הוא היה חמוד ומדליק. קליט , למרות העומס שהיה.
) מה חיי המדף שלו?------- מי יודע...

אליק 31

New member
חלילית, לא התלהבתי, אבל לפי שעה,

קשה להעריך, אצלי המנגינה קובעת יותר מהצעדים, המנגינה לא נראתה לי בשיא המוזה של היוצר. אילו ידעתי מראש שאני הולך לבית דני, ואילו ידעתי שאת תהיי שם... הייתי מגיש לך 3 פעמים גלידה...

אני לא אוכלת גלידה../images/Emo13.gif)

ולא אוכלת בזמן הרקדה
) ולא הצלחת לזהות אותי,
) למרות שחשבת, שאם תראה אותי בחיים--תזהה
) מצד שני גם אני לא זיהיתי אותך
) אז זה בסדר--------
) ------ובקשר לריקוד---אני נותנת לו צ'אנס. נדבר עליו אחרי שההרקדות יחזרו למתכונת רגילה.

../images/Emo208.gifמי הספיק ללמוד?../images/Emo13.gif)

המשחק נגמר-----האם גם הריקוד הזה יגמר? אני יודעת שיוני קאר לימדה אותו באלונים. אז יש רבים שכבר למדו אותו- מה דעתכם? יש לו סיכוי?

אליק 31

New member
חלילית, ראשית, נא הסבירי: מה זה

הקפצה (המומחית למחשבים) ובעניין הריקוד: אני נותן לו מכסימום 3 חודשים. אחרי פרק זמן זה, מרקיד שישים אותו ייראה כתמהוני. כשבמהלך שלש השנים האחרונות לימדו ריקוד חדש, כמו למשל: מיכאלה גחליליות ים של טעויות סרט שחור לבן, ודומיהם - חלף באויר הד עצום של אנרגיה נשמעה נהימת: AWE, שבאנגלית זה : יראת כבוד (מלה מצויינת ששייכת למלות האונומטופיאה, אם איני טועה, כלומר הצליל של המלה מבטא את משמעותה), ובכן, לא היה הד של אנרגיה בסיום הנגינה הראשונה של הריקוד

../images/Emo208.gif לאליק - טכניקה להחזיר את

השרשור לראש העמוד הראשון של הפורום. בפורומים הדינמיים של תפוז, אתה כותב משהו, אחרי שעתיים אתה כבר לא מוצא את השרשור הנדון שהספיק לגלוש למעמקי הפורום. כדי להחזירו, אתה מוסיף תגובה כלשהי (כמדומני צריכה להכיל לפחות שמונה מילים - ועם זה אין לך בעיה) או להעתיק את המילה "הקפצה" המצויה ב"סמיילים". סש"י. נ.ב. הנך מוזמן לישיבת הטרויקה היום בגן נחום, בחגיגת המימונה של ידידנו שמעון עשור. בא לי לזרוק כדורי בוץ על מישהו...

אליק 31

New member
סש"י, יש לי ספקות באשר לנוכחותי

הערב בחגיגה הגדולה בגן נחום, פתאום נראה לי לא מתאים להידחף עם כל ההמולה שתיווצר שם, סביב המופלטות, כאילו, דא, ממתי אני אוהב מופלטות? אמנם יהיה לי חבל להחמיץ חזרה על ג'לוסי, אני מניח ששמעון ילך הערב על ריקודי קונצנזוס, כדי לא להפחיד את האורחים שיגיעו. ואני סבור הייתי לתומי, כי ישיבת הטרויקה מתקיימת מחר, אצל שיקר בנצר, ( תגיע תגבורת נוספת לנצר סירני, מותיקי גולדה) אם בכל זאת לא אגיע הערב, אתה תזרוק כדורי בוץ על שוגי ועל דבלה, בתור נציגים של הגוארדיה הישנה, ואני אתמוך בך מכאן, מהבית. תודה על ההסבר בעניין ההקפצה, פתאום גיליתי ים של סימנים, דברים שלא השתמשתי בהם עד היום

אליק 31

New member
שושי, צדקת, הבוץ מצא חן בעינינו,

אבל כבר עכשיו אני מבטיח לך חסינות מכדורי בוץ, עלייך לא נשליך ( אלא אם כן תבקשי יפה) את בחורה עם ראש פתוח, ואת אוהדת התכתשויות בדחניות בפורום, ואת לא מתעייפת, כמו רבים אחרים, לקרוא מה שאנו מקשקשים כאן בפורום.

למעלה