המשחק ה5 היה הלילה?

Sheepe D

New member
המשחק ה5 היה הלילה?

אם מישהו ראה אותו....אז מי ניצח??? go Detroit

power play

New member
אוקיי זה מתחיל..

השנה היתה דיי מוזרה וכרגיל מלאת רגעים מדהימים ואכזבות. קרוליינה הגיעה עד לכאן,עכשיו היא צריכה נס ואוי כמה שאני רוצה את הנס הזה!! בטח כן בואו נבחר לאהוד את הקבוצה שלקחה הכי הרבה גביעים בשנות ה90´..לא! go cannes!
let´s kick some ass! (ועכשיו משהו משלנו)fuck the mecxicans!​
נ.ב. באתר של טל סתכלו על התמונה השניה למטה. חילול הקודש, שחקני הוקי משחקים כדורגל.

power play

New member
על המשחק החמישי-לשרשר לכאן

שליש ראשון- התחיל עם המון שטויות.. הזכיר לי קצת כמה שמשחקים איתנו (ווינק ווינק), אחרי זה אירבה קיבל את הנס שלו כשהפאק פגע בקורה. הפאוור פליי של דטריוט היה ממש שטות, זאת אומרת השחקן שיצא לספל רק נגע בשחקן שנכנס ולא נכנס לספסל (WWF?),ובכל זאת ההתחלה של הפאוור פליי-כל שחקן של דטריוט שקיבל פאק פשוט העיף אותו הלאה, שוב זה מזכיר לי (ווינק ווינק).. הסדרה תיגמר בקרוב ככה או ככה איזה שחקן הוא הפייבוריט שלכם בכל קבוצה? שלי -סאמי קפאנן מקרוליינה;פיני גמד ומוכשר שכמותו. אם מישהו ראה:הוא ביצע את המהלך של הdrop pass שלי!(מסירה של הפאק אחורה בין הרגליים) לא פטנט רשום על שמי אבל אני המצאתי אותו אצלנו (תומר יעיד). -תומס הולסטרום מדטריוט; כמו שצריך גם בתמונת שחקן שלו הוא מופיע עם זקן.

puckman

New member
"The Dertroit Red Wings have won.."

"The Detroit Red Wings Have Won The Stanley Cup!!!" (סטייל השדר של ESPN)... משחק קצת מוזר היה.. קרולינה היו מאד אגרסיביים... דטרויט ניצחה 3-1 (השער ה3 היה מול שער ריק, כי אירבה יצא)...

power play

New member
האמת אני לא זוכר שהם אמרו את זה

אני לא זוכר שהפעם הם אמרו את זה.. תמיד כיף לראות קבוצה חוגגת על הקרח..עם כל הילדים של הקבוצה ואנשי הסגל שבדרך כלל בצללים. להאשק יש מבטא אדיר,סקוטי באומן הכריז על פרישה מאימון או משהו, אייזרמן ניגש לקחת את הגביע יחד עם הבת שלו,ומשום כשלאקי לוק הרים את הגביע כל האולם היה מלא בצעקות בוז. וכן! שוב פעם תמנון חף מפשע הוקרב למען המסורת! זהו עכשיו יהיו קצת שידורים חוזרים אולי טקס הענקת הפרסים אם לא היה,ואז לא יהיה הוקי בטלוזיה. the dry season

puckman

New member
1- הם אמרו את זה כשקולורדו זכו

וזה נשמע טוב יותר ממה שהם אמרו השנה (the detroit red wings are the stanley cup champions...) אז החלטתי לאמץ את המשפט הזה... 2- כן, סקוטי באומן הודיע על פרישתו... 3- כש"לאקי לוק" הרים את הגביע היה בוז, אולי כי הוא הגיע מלוס-אנגלס אז האוהים כועסים עליו.... 4- פרט מעניין (למי שראה את המשחק)... שמתם לב שכששנאהן (SANAHAN) הכניס את הגול ה3 (מול שער ריק)וכול השחקנים באו לקפוץ עליו, גם האשק בא לקפוץ עליו... וכשהאשק הגיע למרחק של 3 מטר ממנו הוא עשה סיבוב במקום ורק אחרי הסיבוב הוא קפץ עליו... הסיבה לסיבוב הייתה בשביל להאט את המהירות שלו, כי אם הוא היה קופץ עליו ועובר את הקו האדום (אפילו רק עם הקצה של הסקייט) הייתה נשרקת עבירה. אז הוא היה חייב להאט את עצמו...

royfr

New member
בקשר לרוביטאיי

הם לא צעקו בוז - הם צעקו "לוק"

power play

New member
ברור שלא

אחרת הם היו צועקים גם לאחרים. לוק לא כל כך סלב´. זה היה בבירור צעקות בוז.

HebrewHockey

New member
חד משמעית אלה לא היו צעקות בוז

זה היה "לווווק!" ואלה צעקות שליוו אותו כל השנה. זה מזכיר מקרה משנה שעברה - יוהן הדברג, שוער שבדי אלמוני שעלה מקבוצה קטנה מויניפג בשם מניטובה מוס (נמצאת היום ב-AHL), ונלקח ע"י פיטסבורג פנגוינס לקראת הפלייאוף. הדברג תפס את עמדת השוער מס´ 1 ובסידרת תצוגות מדהימות היה אחד הגורמים למסע של פיטסבורג עד גמר המזרח. הכינוי שלו בפיטסבורג היה "מוס", על שם הקבוצה ממנה בא, וכל פעם שהוא היה עושה הצלה הקהל בפיטסבורג היה צועק "מווווווווס!" וזה נשמע כמו צעקות בוז. בפעם הראשונה שראיתי את זה לא הבנתי את זה בהתחלה עד שהשדר במשחק אמר מה הם צועקים ולמה.

puckman

New member
אתה מתכוון להגיד לי שרק לו צעקו??

לא הגיוני... רק לרוביטאיל (הל´ שותקת, אבל בכל זאת כותבים אותה...) צעקו? לא הגיוני. אם כבר צועקים אז כבר שיצעקו לאייזרמן, או לשנאהן... אבל לרוביטאיל?! הוא הגיע רק השנה (או שנה לפני כן) לדטרויט... אין לו שם היסטוריה...

puckman

New member
לא, לא הבנת...

התכוונתי ללמה הם דווקא צועקים "לווק!" הם יכולים לצעוקי "סטייייב!" (לאייזרמן מי שלא הבין..) הנימוקים בהודעה הקודמת שלי..

royfr

New member
לא - זה לוווק

אייזרמן - הכנוי שלו זה Stevie Y - תסכים אתי שזה קצת קשה לצעוק.

puckman

New member
עזוב... כל העניין של ה"לווק!"....

כל העניין הזה של ה"לווווק!" לא נראה לי...

למעלה