למה עדי ומעיין לא הצביעו עדיין? קדימה קדימה אנחנו רוצים לעבור לשלבים מתקדמים
G GlitterKitten New member 6/9/03 #20 למה עדי ומעיין לא הצביעו עדיין? קדימה קדימה אנחנו רוצים לעבור לשלבים מתקדמים
י ילדה סוכר 3 New member 7/9/03 #22 חחח...../images/Emo60.gif גם בקהילה צעירה אף אחד לא כתב כלום היום כמעט... הן לא נכנסו...
S ShaNicky Girl New member 6/9/03 #21 או או או../images/Emo3.gifבחירה קשה אמממממממממממממממ.. הייתי אומרת יהודה לוי נראה לי הם מתאימים!!
א איךעושיםרווח New member 7/9/03 #24 קודם כל.. לדעת לכולם שיהודה לוי הוא שליייייי יש לי מזכרת ממנו.. כן כן, אני בהריון ממנו... חחחח סתם לא לשים לב.. החום עולה לי למוח.. יהודה לא בשבילה.. הוא בשבילי!! ורק שלי!!! שתקח את דודי..
קודם כל.. לדעת לכולם שיהודה לוי הוא שליייייי יש לי מזכרת ממנו.. כן כן, אני בהריון ממנו... חחחח סתם לא לשים לב.. החום עולה לי למוח.. יהודה לא בשבילה.. הוא בשבילי!! ורק שלי!!! שתקח את דודי..
G GlitterKitten New member 8/9/03 #25 הקפצצצצצההה יש לנו מצב של תיקו בין גיא ויהודה אז יש אנשים שעדיין לא בחרו?? שנוכל להמשיך הלאה...
ח חברה פצצה New member 10/9/03 #29 אז... יהודה'לה מנצח? ../images/Emo59.gif ומעיין לא תוכל להצביע כי היא באילת! חחחח.... כיף לה!!!! בטח היא מזיעה עכשיו כי נורא חם שם!!!
אז... יהודה'לה מנצח? ../images/Emo59.gif ומעיין לא תוכל להצביע כי היא באילת! חחחח.... כיף לה!!!! בטח היא מזיעה עכשיו כי נורא חם שם!!!