המשחק הזה דפוק כבר שבוע שלא עשיתי כלום חוצמלהגיב לדילמות והמיקום שלי בדירוג לא השתנה בצורה בולטת.
Y yogevk New member 7/8/06 #1 המשחק הזה דפוק כבר שבוע שלא עשיתי כלום חוצמלהגיב לדילמות והמיקום שלי בדירוג לא השתנה בצורה בולטת.
E en li shem 7 New member 7/8/06 #3 ובגלל זה הוא דפוק? לי יש סיבות יותר טובות משלך...וזה שאת לא עושה כלום-סביר להניח שלא תעלי כמעט בדירוג..אם בכלל
ובגלל זה הוא דפוק? לי יש סיבות יותר טובות משלך...וזה שאת לא עושה כלום-סביר להניח שלא תעלי כמעט בדירוג..אם בכלל
Y yogevk New member 7/8/06 #4 הכוונה שלי היא שהוא דפוק כי בגלל שלא עשיתי כלום הדירוג שלי היה צריך לרדת בצורה משמעותית וזה לא קרה.
I I am IRiTooSH New member 7/8/06 #6 אם את רוצה../images/Emo204.gif פשוט תעשי הופעה לא מוצלחת והכל ירד.. אם את רוצה שזה לא יצליח לך...
ר רוני160 New member 7/8/06 #7 חחחחחחחחחחח את קוראת למשחק דפוק כי לא ירדת?! פשוט על תגעי בלהקה ולא תהיה לך בעיה כל כך גדולה איפה נמצאת הלהקה...
חחחחחחחחחחח את קוראת למשחק דפוק כי לא ירדת?! פשוט על תגעי בלהקה ולא תהיה לך בעיה כל כך גדולה איפה נמצאת הלהקה...
Y yogevk New member 7/8/06 #8 כמה דברים... דבר ראשון אני בן. איך הגעתם למסקנה שאני בת? דבר שני זה שאני לא משחק לא משנה את העובדה שהמשחק גרוע. דבר שלישי אני לא כועס.
כמה דברים... דבר ראשון אני בן. איך הגעתם למסקנה שאני בת? דבר שני זה שאני לא משחק לא משנה את העובדה שהמשחק גרוע. דבר שלישי אני לא כועס.