המשחק א'

dandan33

New member
המשחק א'

הקשתי בדלת. פתוח - קראה אור. אור היתה החלום הרטוב של הרבה גברים. שערה המקורזל השחור התנוסס בגאווה על גוף מושלם. 169 של צמירות וספורטיביות. גופה המושלם של אור החל מפניה המושלמות - כשל נסיכה קטנה, גלש לצואר מפתה, המשיך לשדיים אגסיים, לא גדולים מיד, אך נמסים למגע. בטנה השטוחה, מעוטרת בפריסנג עדין,היתה ככרית משי ענוגה לליטוף. את גופה המושלם השלימו רגלים ארוכות וספורטיביות. אור ישבה מול המחשב. שיחקה במשחק האהוב עליה - משחק און ליין ממכר. לבושה חולצת טריקו . מיד הבחנתי שרק חולצה לגופה. רגליה היו שעונות על תיבת המחשב. היא נפנפה בידה והמשיכה במשחק. התישבתי לידה, על קצה המיטה. אור שיחקה ודיברה בצט עם השחקן שממול. הבטתי בפניה היפות. מיד קלטתי את המבט הזה, הכל כך מוכר לי. מבט של חרמנות , של תשוקה הולכת ומתפתחת. ידי החלה בליטוף הברך הסמוכה. אור אהבה את ליטופי . היד עיסתה קלות את ברכה והמשיכה,המשיכה במעלה הירך. הרגשתי את חום גופה של אור. אור היתה אחת הבחורות החמות ביותר שהכרתי. כרעתי לרגליה והחלתי לנשק את הרגלים שכה אהבתי. מלקק מעלה מעלה,יונק מוצץ את ירכיה הפנמיים. מריח את תשוקתה,את יחומה. אור המשיכה לשחק ופישקה עוד את רגליה. ערוותה המעוצבת זעקה מולי. כמעט חלקה היתה אור. שיער דליל היווה את ערוותה. ליקקתי סביב ואז נגעתי בדגדגנה בקצה לשוני. אור גנחה, קצת זעקה אבל המשיכה לשחק. לשוני חדרה, טעמה את פנים אברה. חזרתי לדגדגנה הבולט ואור ממש דחפה אגנה למולי. לשוני לא הרפתה ואז אור גמרה ביבבה חלושה. קמתי וראיתי על מסך המשחק BRB. חייכתי. האם הרגיש השחקן שמולה את אשר עבר עליה?

נימשון

New member
מה../images/Emo35.gif

אין עוד
מהר להמשיך ואני רוצה תיאורים מפורטים...

bugbuster

New member
דנדן שלום לום לוםםםםםםםםםםם

נהדר. והיטיבה נימי לבטא, כך שלפחות תבטיח, עוד עוד ועוד.

dandan33

New member
המשחק ב'

אור הפסיקה לשחק. הצצתי במסף המחשב,השחקן שהיה מולה כתב לה שהוא מחכה. חייכתי.... אור עדיין התנשפה מהחוויה שעברה לפני שניות אחדות. היא התישבה לה על כסא המחשב. חולצת הטריקו שלבשה היתה מונחת ברפרוף על גופה הנאה ורגליה היו מונחות, פשוקות, על קופסת המחשב. אור היתה גלויה מולי. ערוותה הרטובה כאילו קרצה לי עין.... איברי איים להתפוצץ במכנסי.טעמה של אור דבק בפי וריח גופה הנפלא עדין אפף סביבי, קורא ומתגרה באפי. תמיד פינטזתי על זיון פומבי , אמרה לפתע אור וחייכה. אני לא רואה אף צופה צחקתי,או שיש מציצנים בשכנות. אור הצביעה על מסך המחשב. הוא הצופה.מי? השחקן שמולך? כן אמרה אור. אולי הוא לא יודע אבל הוא הצופה... אור קמה מהכסא, וקילפה את חולצת הטריקו מעל גופה. בעירומה דמתה אור למלאכית, נסיכת האגדות. אור נעמדה מאחורי, נצמדה אלי והחלה ללטף את גופי,החדירה יד מתחת לחולצתי,ליטפה ברוך את חזי. אור הרימה את חולצתי ,החלה לנשק את צוארי,כתפי ואז סובבה אותי וליקקה את פטמותי. ידה השניה החלה לפתוח את מכנסי. לאחר התעסקות קצרה בחגורתי,נשרו מכנסי ואור לא בזבזה זמן,הכניסה ידה לתוך תחתוני ואחזה באברי שממש חיכה לרגע .אור היתה אלופת הליטופים. ידה עינגה את אברי ובמקביל המשיכה לשונה לשחק בפטמותי. אור רכנה ,ולקחה את אברי בפיה. שפתיה הענוגות עטפו אותו וידה השניה ליטפה,שיחקה באשכי. ואז קמה. עכשיו הוא יראה את הזיון שלנו, אמרה בחצי חיוך. אור נשענה על שולחן המחשב כשגבה אלי. עגבותיה התנוססו מולי,קורצות למגע. אור התכופפה עוד ואני קרבתי, אברי נגע בגופה.הנחתי אותו מול הכוס הרטוב והחלתי לחדור לאט לאט. אברי מילא את רחמה.הנעתי את עצמי כשאני מוציא ומכניס לפי תנועות גופה.אור הניעה את גופה בצנועות מהירותוגנחה עוד ועוד. הרגשתי את זרמתי מתקרבת ועולה ואז אור שחררה זעקה עמומה.גמרתי בתחת אל תוך גופה הנרעד והיא ממש רכנה על השולחן בגמירה נהדרת. לאחר כמה דקות שנשארנו בתנוחה זו,הבטנו שנינו אל מסך המחשב.הוא עדין חיכה. אור חיייכה,והמשיכה במשחק...

נימשון

New member
אמממממממ

מותר להיות ישירה
אני אישית מעדיפה תיאורים מפורטים יותר זה מאפשר לי להרגיש חלק מהמתרחש...כאילו אני שם...כאילו זה עובר עלי.... אתה כותב לא רע ובהחלט נשמע כמו סבבה של זיון אבל לא מספיק בשביל להוציא שוב את זרובי

למעלה