המשורר חזי לסקלי

Eldad S

New member
המשורר חזי לסקלי

חג שמח, חבריה, לפני יומיים שודרה דרמה בטלוויזיה, והקריין שם, שקרא אחד משיריו של חזי לסקלי, ביטא את שמו של המשורר בצורה שנראתה לי מוזרה. אבל, חשבתי לעצמי, אולי בעצם אני הטועה. האם מישהו יכול לנקד לי את שמו, או לכתוב את שמו באותיות לטיניות (עם ווקאלים) כדי שאדע מהו שמו אל נכון?

ס ק א ל י

New member
לָא, סְקָאלִי?

shellyland

New member
../images/Emo6.gif

רק שבינתיים קיבלתי מחשבות שניות ואני כבר לא בטוחה שכך באמת מבטאים את השם שלו. אני אנסה לבדוק עם מקורות יותר מהימנים ממני.

ס ק א ל י

New member
והוצע גם ...

חָזִי לְסְקָאלִי. לצערי אני לא יכולה לזקוף לכותי את החידוד...

shellyland

New member
אני עוד לא מצאתי תשובה לגבי השם

אבל מצאתי את זה: שנינו יודעים / חזי לסקלי שנינו יודעים להקשיב לקולו של הרעם, ובתבונה אנו נוהגים בהרשותנו לו להכנס אל תוך הבתים והמכתבים שלנו. שנינו מיטיבים לתאר את צורתה של תיבת התהודה שבתוכה אנו יושבים ומקשיבים למילים שיצרנו מתוך פחד שאין לו תקנה.

shellyland

New member
וגם את זה:

(יובלי, זו כמעט תשובה לאולם הנשפים שלך!) מחול תשיעי רקדתי איתך וויתרתי עליך. אני משקר כשאני אומר: "ויתרתי" כמעט ויתרתי. לימדתי אותך את הריקוד והראיתי לך איך להחלץ ממנו. בבית הגדול שקירותיו עשויים מים ישנו חדר אחד קטן שבו אתגורר לנצח, עגול כמו עיגול, מאושר כמו טלפון בלתי מחובר.

shellyland

New member
ואחרון חביב:

(בירה, אל תקחי את זה אישית) שלוש סיבות אני שונא שירה ויש לכך שלוש סיבות. הראשונה: איני יכול להניח את ראשי על כתפיה של השירה. השנייה: השירה אינה יכולה להניח את ראשה על כתפי. השלישית: לשירה אין ראש או כתפיים. וישנה גם סיבה רביעית.

זו רק אני?...

...או שהצירוף "אין לו תקנה" מחולל פלאים בכל מקום שהוא מראה את פניו? (זכור לי- מהשיר (או השירה
) של שלי ומהשיר הזה)

Idan91

New member
שירה, אם את ממש רוצה,

נוכל לסדר לו כמה מקומות בהם הוא ייראה פוי לחלוטין.

ס ק א ל י

New member
עדכונים מהשטח ../images/Emo124.gif

דברתי עם חברתי מ', שיודעת דבר או שניים על שירה עברית, והיא טוענת ש- Leskly.

גנגי

New member
אנשים בזמן האחרון

עושקים את עצמם, אני רואה. מרוב שזה קורה אפילו המציאו לזה פועל, מה?

shellyland

New member
מכשפה

את הרי יודעת שזה לא יום טוב להתעסק איתי. הפתיל קצר והכאבים מרובים.

Idan91

New member
מה שמזכיר לי

שהיום במעמבדה שעשינו בביולוגיה הייתה הוראה: "מעל כדורי הזכוכית הנח נבטי אפונה בלה בלה בלה.." בכל מקרה, התחלנו לתהות בשביל מה אנחנו צריכים למעול את כדורי הזכוכית, הא-הא, אני יודעת שאנחנו נורא שנונים. הקטע היה שאמרו לנו לסמן את כל הציוויים בדף ההוראות, אז הילדה השלישית בקבוצה שלי, שלא כ"כ הבינה את ההלצה, סימנה את "מעל".

zimes

New member
בעקבות המעמבדה שלך, נזכרתי

בשיר אותו היה מישהו שר במעבדה: "מעבדבה בדבה בדבה .... " בישלתם שם אפונה בעמבה?

למעלה