המשאל של בלוז !!!1

המשאל של בלוז !!!1

אוקיי חברים וחברות שוב אני ....(הפסקה קצרה למחיאות כפייים) לאור המצב הבוער בפורום שאלת המשאל היום היא: ``מנו חמש תכונות שבלעדיהם לא הייתם מוכנות\נים להיות עם בן\בת הזוג זה כולל תכונות חיצוניות!!! ואנא היו כנים איתי ועם עצמכם מאחר והמשאל הזה בא לשקף את דעתכם למען כולם יראו וישכילו!!!! אוהב(אבל אתם לא יודעים מה) בלוז!

yoli

New member
בלוז יקירי......

חמש זה לא הרבה אבל אני אשתדל: כנות, פנים נאות, רגישות, שמחת חיים, יודע לתת ולקבל אוהבת איילת.............

ב א ר י

New member
בלוז,תשובות לי אליך.

טוב קודם כל תיסלחנה לי כל הבנות כאן,ייתכן שאני אשמע מעט פרימיטיבי, דבר ראשון: אני מסתכל השיער,אורך,צורה,אם אין לבחורה שיער ארוך,אז אין סיכוי. דבר שני: העיניים,אני אוהב להביט בעיניים,העיניים צריכות להיות אמיתיות. דבר שלישי: היא צריכה לכלול באופייה,אמיתות וכנות. דבר רביעי: מבחינת לבוש,אני לא אוהב לבוש פרובוקטיבי,שתהיה צנועה בלבוש. דבר חמישי: אני לא אשקר ביחס למראה,שתהיה נאה ובעלת פרופורציה בגוף,לא דוגמנית. אלו הדברים שאני מחפש בפגישות הראשונות. ודרך אגב,כשאני אומר צנועה,אינני מתכוון ללבוש חרדי,כן?! מבחינת לבוש,אני אוהב לראות את בת זוגתי בלבוש הפשוט ביותר,שמלות וג`ינסים וכאלה,לא אוהב חצאיות מיני,לא אוהב מכנסי טייץ וכאלה. לעומת זאת,אין לי בעייה עם,חולצות בטן,בים ביקיני וכו`. אני לא אוהב גם איפור האמת,אך אם תרצה לא אפריע לה בכך. ביחס לשיער,אני חולה על שיער מתולתל,מסולסל,גלי,ארוך,אני אוהב לשחק עם שיער והרבה. בלוז,מקווה שעניתי לך. בארי

moshem74

New member
אממממממ....

אני להבדיל מהמון חברים או גברים אחרים...אין לי דרישות גבוהות בכלל,אני כבר עברתי תגיל... על עצמי אני לא אדבר כאן למרות שיש הו...כ``כ הרבה....אבל אני אחד כזה שלא אוהב להתבלט...את היתרונות שלי מגלים עם הזמן,ויש המון...ותאמינו לי ...הכי כיף שדברים באים בהפתעה!!! לי הכי חשוב : א.שלא תעשני ב.שלא תהיי שמנה שתיראי בסדר,סבבה,או למעלה מזה... ג.שלא תהיי חומרנית. ד.שתאהבי סקס. והכי חשוב: ה.שיהיה לך תברק הזה בעינייך...את יודעת למה אני מתכוון...מבט מיוחד כזה...שיטריף לי תחושים ושיגרום לי להתאהב.

למעלה