המרת PDF

avivgr

New member
המרת PDF

שלום לכולם! הורדתי את מפת האוטובוסים של ת``א שמישהו (אני מצטער שאני לא זוכר את השם) העלה מזמן לפורום ביואל. המפות באיכות קצת ירודה (אני חושב שסריקה). לפני כמה ימים ביקרתי באתר של דן והורדתי את המפות המדהימות שלהם. המפות בפורמט PDF. מישהו מכיר דרך להעביר את זה כמו שצריך לפאלם? (כמובן שכתמונת FireViewr) אתם יכולים להוריד את המפות באתר המצורף. מי שמוכן לעזור לי יכול להשאיר תגובה או לשלוח מייל. אביב

ami-g

New member
Acrobat Reader for Palm

תחפש באתר של Adobe. אני ניסיתי את התוכנה והיא עובדת.

issi

New member
לדעתי לאקרובט יש פתרון

באתר של אקרובט יש להם תוכנה שיכולה להמיר קמצי PDF לפלם - כשאתה מוריד את התוכנה למחשב מותקנת גם תוכנה בפלם שיכולה לקרוא קבצי PDF. אני משתמש בזה למאמרים וזה עובד מצויין איסי

מענדי

New member
אם אתה רוצה דווקא לFireViewr

אתה יכול לפתוח את הpdf בפוטושופ (אני חושב מגירסה 5 ומעלה) ולקחת את התמונה ולהפוך אותה לjpg ואז להמיר אותה לfireviewr בהצלחה

eliram

New member
או שפשוט תלכוד את המסך ותשמור את

התמונה בפוטושופ או כל תוכנה אחרת. לכידת החלון הנוכחי ניתן לבצע בעזרת Alt-Print Screen ואז עושים PASTE לתוך כל תוכנת עיבוד תמונה. חותכים (CROP) רק את החלק שרוצים, שומרים, וממירים ל FIREVIEWER.

למה להסתבך ?

פשוט תוריד Acrobat Reader for Palm מהאתר של Adobe. התוכנה היא חינם, וכוללת גם את ה-Reader להתקנה על הפאלם וגם אפליקצית חלונות שמתאימה את הקבצים ודואגת להעברתם לפאלם. תהנה...

eliram

New member
כי הוא צריך מפה ולא מסמך אקרובט.

אקרובט טוב לקריאת מסמכים משולבים עם מפות, אם הוא צריך רק את התמונה, וכבר מותקן אצלו FIREVIEWER אז חבל להתקין תכנה נוספת (אולי). אם יש יתרונות אחרים (לא ראיתי את האקרובט) כמו זום נורמלי או תוספות בטקסט למפה (שגם אותה לא ראיתי) אז אולי זה אכן שווה להתקין אקרובט...

יש זום ויש כמעט הכל כמו בתוכנה ל-PC

חוצמזה הייתי מנסה עוד תוכנות שיודעות לקרוא PDF על הפאלם (כמו PalmReader שמגיעה חינם עם הפאלמים החדשים). מהכירותי עם הקבצים המדוברים, אני חושב שכתמונה הם ייתפסו הרבה יותר מקום.

למעלה