המרת קוד המדמה Schedule

dorkatz

New member
המרת קוד המדמה Schedule

התחלתי עבודה חדשה אחרי שלא תכנתתי חמש שנים כמשימה ראשונה נתנו לי להמיר קוד ב-c# לvb.net מתוך מטרה ללמוד הקוד של c# שמדמה Schedule שנלקח מ-http://www.codeproject.com/csharp/eventscheduler.asp אני לא זוכרת יותר מידי לתכנת ואין לי בכלל הבנה ב.net נתנו לי פה תוכנות המרה, אבל בלי הבנת הקוד זה לא בעייתי? איך הכלל אני מתמודדת עם זה? אני לא כל כך מבינה בכלל מזה כל הקבצים יש 2 פרויקטים שכל אחד מכיל קבצים מסוגים שונים אני פתחתי פרויקט ב-vb.net ובחרתי WindowsApplication1 עכשיו מה אני צריכה להוסיף?

yairov

New member
תגובה

את צריכה ליצור 2 פרוייקטים: האחד: Class Library שיהווה את ספריית הקוד עבור ה-Schedule. השני: Windows Application שיהווה תוכנית בדיקה או UI. בפרוייקט הראשון את צריכה בסה"כ להוסיף את המחלקות (new class) שיכילו את הקוד הלוגי. בפרוייקט השני, את צריכה להוסיף reference לפרויקט הראשון ולהוסיף את הטפסים (new windows form).

dorkatz

New member
שאלה נוספת בנושא

yairov- קודם כל המון תודה על העזרה וההתיחסות (אני מקוה להגיע לרמת פיתוח כזאת שאני אוכל לעזור לאחרים) אוקיי פתחתי solution אחד ובו פרויקט מסוג ClassLibrary ושני מסוג WindowsApplication ב-פרויקט מסוג ה-ClassLibrary הוספתי item מסוג class 1.Schedule.vb 2.Scheduler.vb 3.SchedulerException.vb 4.ScheduleTypes.vb עשיתי המרה מהתוכנות כאשר בחלק מהקוד הבנתי (אני לא כל כך מבינה את הנושא של Delegate ו-Event) כרגע אני בבעיה עם ההשואה בין אובייקטים השייכים ל-TimeSpan אבל זה הבנתי ב-help שהסינטקס שונה (< לעומת greaterthan) כרגע אני עובדת על הבעיה הזאת אבל מה אני עושה הלאה? איך אני עושה reference ועובדת עם טפסים (לפחות איך אני מתחילה)

yairov

New member
תגובה

בפרוייקט Windows Application תלחצי קליק ימני על שם הפרוייקט ואז Add Reference - ייפתח לך חלון של Add Reference. כעת תבחרי בלשונית Projects שם תוכלי לראות את פרוייקט ה-Class Library שעשית - סמני אותו ותלחצי OK. בתוך הטופס עצמו, תוסיפי imports בראש הדף למרחבי השמות (namespaces) שנמצאים ב-Class Library וכך תוכלי להשתמש בקוד שכתבת שם.

dorkatz

New member
בהמשך לעזרה

התחלתי להמיר קוד בעזרת תוכנת המרה נכון לעכשיו הקבצים ב-Class Library מתקמפלים בלי בעיה. כעט אני רוצה לכתוב תוכנית שתממש לי את אוביקט ה-Scheduler הוספתי לפרויקט השני reference לפרויקט הראשון לפי ההסבר של יאיר. אז למה הוא לא מזהה לי את ה-Imports EventScheduler איך אני ממשיכה??? הפרויקט מצורף (שיניתי ל-txt אבל בעיקרון זה קובץ rar)

dorkatz

New member
בהמשך לעזרה המבורכת

התחלתי להמיר קוד בעזרת תוכנת המרה נכון לעכשיו הקבצים ב-Class Library מתקמפלים בלי בעיה. כעט אני רוצה לכתוב תוכנית שתממש לי את אוביקט ה-Scheduler הוספתי לפרויקט השני reference לפרויקט הראשון לפי ההסבר של יאיר. אז למה הוא לא מזהה לי את ה-Imports EventScheduler איך אני ממשיכה??? הפרויקט מצורף (שיניתי ל-txt אבל בעיקרון זה קובץ rar)

למעלה