המרת קובץ CPR לWAV או MP3 איך עושים את זה???
B babylon shit New member 8/5/06 #2 cpr זה קובץ של קיובייס, פרוייקט. אתה לא ממיר אותו לוויב, אתה עושה export as wave file מהפרויקט עצמו בקיובייס.(לזכור לסמן לופ ימין ושמאל).
cpr זה קובץ של קיובייס, פרוייקט. אתה לא ממיר אותו לוויב, אתה עושה export as wave file מהפרויקט עצמו בקיובייס.(לזכור לסמן לופ ימין ושמאל).
Y yuvalpik New member 8/5/06 #3 אני לא מוצא את הפונקציה הזאת איפה זה אמור להיות בתוכנה? (EXPORT AS WAVE FILE) ומה זאת אומרת לסמן את לופ ימין ושמאל?..אני חדש בתוכנה הזאת
אני לא מוצא את הפונקציה הזאת איפה זה אמור להיות בתוכנה? (EXPORT AS WAVE FILE) ומה זאת אומרת לסמן את לופ ימין ושמאל?..אני חדש בתוכנה הזאת
A austin power New member 9/5/06 #4 תשובה קודם כל אם תסתכל בטיים ליין (הסרגל למעלה) תראה שני משולשים איתם תסמן את תחילת וקטע וסופו (הקטע יהיה מסומן בתכלת) ואז תיגש לFILE שם תראה EXPORT שם יש לך אפשרויות תבחר בקובץ WAV ו16 ביט
תשובה קודם כל אם תסתכל בטיים ליין (הסרגל למעלה) תראה שני משולשים איתם תסמן את תחילת וקטע וסופו (הקטע יהיה מסומן בתכלת) ואז תיגש לFILE שם תראה EXPORT שם יש לך אפשרויות תבחר בקובץ WAV ו16 ביט