המרת קבצי text עם pcl לpdf או ps

sagivba

New member
המרת קבצי text עם pcl לpdf או ps

שלום לכולם, אני מעוניין להמיר קבצי טקסט (בעברית ) שמשובצות בהם הוראות למדפסת של HPבשפת pcl לPDF או PS. אני מחפש יישום שידע לעשות זאת (ניסיתי עד כה מספר תוכנות demo אבל לכולן יש בעיה עם ההמרה של העברית). קבצי הטקסט מופקים על מכונת VMS ולכן קיימת עדיפות שהפתרון ידע לרוץ גם עליה. אם לא אז עדיפות ליכלת לרוץ על חלונות או לינוקס. (לצערי המעסיקים מעדיפים חלונות)

mavor

New member
בעולם הUNIX זה לא מסובך

תתקין CUPS ותגדיר "מתפסת PDF" שתמיר את הקבצים ותצור לך קובץ PDF בעיברית או PS אישית אני עובד בשיתה הנ"ל על SOLARIS ו LINUX אבל לא אמורה להיות בעיה גם על VMS (כול אוד יש לך את הכוך לקמפל CUPS 3) נדב הערת הגב אם הקובץ מכיל בתוכו את ההורעות למתפסת אז זה קובץ PS בעצם ולכן אתה מחפס רק תוכנה שתמיר מPS ל PDF נדב

sagivba

New member
אני כנראה לא מבין אותך או להפך

הי נדב
קובץ pcl הינו קובץ טקסט. למשל זה קטע מקובץ: (15Q³(8H (15Q³(8H 6 (15Q³(8H פ (15Q³(8H לכן אני מעריך ש cups לא יעזור לי. אני אפרט: כל הוראת pcl מתחילה בתו esc ואחריו רצף של פקודות - אני לא ממש מבין את השפה - פשוט כתבתי לפני כמה ימים סקירפט קטן בפרל שמסיר הוראות pcl כי הכיוון הראשוני שלי היה לנסות להמיר את הקבצים לHTML ואז לשלוט בהצגה בעזרת CSS - אבל ירדתי מהכיוון מהר - מאד זה יגזול ממני זמן רב מידי אם בכלל אצליח. עוד רעיונות ?

mavor

New member
אוף אני קדוש

יופי אז יש לך קובץ תקסט טהור נכון ? רוצה קובץps נכון ? מתקין CUPS מגדיר מתפסת וירטאלית ומתפיס לתוכה את הקובץ שלך וכסם !!! יש לנו קובץ ps טהור למה cups ולא להשתמש ב lpd שמובנה במערכת ? כי התמיכה שלו בפונטים היא חרע נדב

למעלה