המרת קבצי שמע לMP3

המרת קבצי שמע לMP3

שלום
קובץ שמע מסוג Media audio shortcut, המחשב משמיע אותו, אך הנגן MP3 לא משמיע. האם דרוש המרה לMP3? אם כן - איך עושים זאת?

תודה. התקנתי אך הוא לא טען את הקובץ.

אני אפילו לא הצלחתי לשלוח קובץ לדוגמה. זה קובץ בסיומת WAX

אם אודסיטי לא טוען אז הקובץ באמת בעייתי, לכן

לך הכי פשוט- תנגן את הקובץ בעזרת המחשב ותבחר באודסיטי הקלטה, את התוצר הסופי תמיר ל- MP3.

זה המון קבצים עם סיומת WAX וכנראה הבעיה זה

חוסר ידע שלי. האודסיטי אמר שאנסה לעשות יבוא, אך אני חלש באנגלית ואחרי היבוא קיבלתי שוב הודעות שגיאה שלא הבנתי. אגב, הקבצים הללו הם סיפורים קצרים באנגלית קלה, שע"י שמיעתם שוב ושוב מתרגלים לשמוע ולהבין אנגלית מדוברת. זה באמת אתר נפלא עם מאות סיפורים קצרים, שמסייע מאוד מאוד ללימוד אנגלית!
wax לא כלול ברשימת סוגי הקבצים המותרים כאן לשליחה, ולכן לא הצלחתי לשלוח שום קובץ כזה.

לנגן את כל מאות הקבצים במחשב ולבחור באודסיטי הקלטה זה פשוט עונש קשה ביותר! לכן אודה לך מאוד אם תוכל לסייע לי ע"י שתקבל קובץ כזה באותו אופן שאני מקבל:
בקישור http://www.rong-chang.com/qa2/stories/story001.htm אתה נכנס לסיפור קצר (כתוב, לא שמיעה עדיין). ושם בשמאל המסך למעלה יש סמל של רמקול, ומימינו כתוב "(Listen (Windows Media Player". במקש ימני בעכבר על המילה "Lisen" נפתחת רשימת אפשרויות, בוחרים ב"שמור קישור בשם...". וכך קיבלתי את הקבצים הנ"ל.
האם תוכל לבדוק עבורי?
תודה מאוד מאוד!!!

ניסיתי אך קיבלתי הודעה

File type not supported!
תודה לך מאוד על עזרתך. האם תוכל להוריד קובץ קצר כזה מהאתר שהזכרתי לעיל?

זה לא קבצים מדיסק, אלא מהאתר שכתבתי

תודה לך מאוד.
זה מאתר מעולה חינמי ללימוד אנגלית, בקישור:
http://www.rong-chang.com/qa2/
שנותן בין השאר קבצי שמע רבים של אנגלית קלה. כתבתי לעיל את האופן שהאתר הנ"ל מאפשר להוריד את הקבצים. אתה נכנס לאחד הסיפורים שם (כתוב, לא שמיעה עדיין). ושם בשמאל המסך למעלה יש סמל של רמקול, ומימינו כתוב "(Listen (Windows Media Player". במקש ימני בעכבר על המילה "Lisen" נפתחת רשימת אפשרויות, בוחרים ב"שמור קישור בשם...". ומזה הקבצים עם הסיומת WAX.
ניסיתי להכנס לאתר עם הריפר שהזכרת, אך בגלל אי ידיעת האנגלית לא הצלחתי.
האם תוכל לסייע לי ע"י שתכנס לאתר הנ"ל שהזכרתי וכך תראה במה המדובר?

תודה על ההבהרה, יש שיטה ממש פשוטה

בכל עמוד באתר שציינת מוטמע קובץ mp3 שמתנגן בנגן מצד ימין. מה שאתה צריך לעשות, זה להתקין בדפדפן הפיירפוקס את התוסף
https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/video-downloadhelper/

לאחר ההתקנה תסגור את הדפדפן, תפתח שוב, תיכנס לעמוד שממנו אתה רוצה להוריד את קובץ השמע. תפעיל את הנגן מצד ימין. מתחת לשורת הכתובת של האתר תראה אייקון מהבהב. תלחץ עליו, ייפתח מעין קישור לקובץ ה-mp3. תלחץ ותשמור. מצ"ב צילום מסך.

תודה לך. התקנתי והתקדמתי, אך עדיין חסר לי...

תודה רבה לך!

אך לא הצלחתי עדיין לבצע את ההוראות, כנראה כי לא הכל ברור לי:
א. כתבת "תפעיל את הנגן מצד ימין." מה הכוונה ב"מצד ימין"? עד כה השתמשתי בכרום, ובו ניתן להשמיע את הקובץ מ2 מקומות במסך למעלה. 1. מקום אפור בהיר קרוב לשמאל המסך. 2. מקום שחור יותר קרוב לאמצע המסך (כלומר יותר לימין) . אחר דבריך התקנתי בפיירפוקס את התוכנה מהקישור שכתבת, וכעת בפיירפוקס אני רואה רק את המקום השני מבין 2 המקומות הנ"ל. וזה הפוך מצילום המסך שצרפת. שבו דוקא יש רק את הראשון, ולא את הימני יותר).
ב. השמעתי את הקובץ דרך השחור, כי רק אותו נשאר לי וכנ"ל. ואז לחצתי על האייקון (במקש הימני. השמאלי לא מפעיל אותו), ובאופציות שנפתחו לי כתוב "download queue" (אגב, האופציות הללו נפתחות בלחיצה על האייקון גם בלי שאני משמיע את הקובץ). וכשלחצתי עליו הגעתי לחלון של download queue שלא נותן לי שום מקום לשמירת קובץ.

אגב, רציתי ג"כ לצלם את המסך, אך אינני יודע איך. שאלתי בפורום ולא קיבלתי תשובה.

או קיי, יש שיטה נוספת

1. לוחצים על View Source
2. מחפשים לפי mp3
3. מעתיקים.
4. מצרפים אל כתובת האתר, משמיטים את שני החלקים האחרונים של הכתובת הקיימת, לוחצים על Enter ושומרים את הקובץ. מצ"ב צילום מסך.

למעלה